Arkadaşlar. Mid lane olayını kafaya takmıyorum artık. AP Master Yi'ye tamamen hakimim.
Ama arkadaşların gazıyla yeni yeni buildler denemeye başladım. AP oldumu, bütün buildler oluyor bu karaktere. Trinity Force çok ekstrem ve işe yaramaz diyenler oldu ben de özellikle onu çıktım. Gerçekten müthiş. Ama oyunlar çok uzuyor. Bu resmini çektiğim oyunda bayağı para birikti. Son dakikalarda buildi değiştirdim hatta.
O 2 thornmail yerine 1 infinity edge 1 de phantom dancer vardı. Ama arkadaşlar sağolsun mf ile tryn'i feedlediler. Ben de mecburen yaptım. Bu halde bile kazandım. Üstelik bizim tryndamere daha kavgaya girmeden ulti açıyordu. Xerath ks yapmakla meşguldü. (MF 2 kere bana vura vura öldü. ben hiç dokunmadım sadece Meditate yaptım. )
En güzel build, Lich Bane, RoA, DFG, Rabadon eksik olmayan AP buildi.
Offtank olarak
Trinity Force, Wit's End, Guinsoo Rageblade, Zhonya's Hourglass, Warmog, Atma. (Zhonya yerine Soul Shroud da alınabilir eğer karşıda fazla ad carry yoksa.)
Arkadaşlar eğlence amaçlı yaptım. Gerçek Master Yi'nin gücü ancak glass cannon build ile ortaya çıkar. Yani ya komple AP gideceksiniz ya da Ad+lifesteal. Trinity Force gerçekten güzel. sakın hafife almayın. Bence oyundaki EN GÜZEL şey Trinity Force. Ama çok pahalı yani ekstrem.