Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
53
Favori
57.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Doğukanın yerinde olsam paralı satar ne ka ekmek o ka köfte derdim. O kadar ısrar ettim çıkarmadan önce de "paralı yap" ama dinlemedi, hayır ücretsiz olsun dedi ben girmem o işe dedi.. Size yaranılmaz, zaten anca köstek olursunuz yapıcı bir şey beklemek hata..

    Yama yarım kalmışmış, girip açıklama yazsaymışmış oldu emredersiniz size göre yaşayacaktık zaten, hayatımız size endeksli. 2 saatlik oyun keyfiniz için siz beyefendileri üzmek, bekletmek bizim ne haddimize, özür dileriz!

  • Arkadaşlar önceki yorumlardan hatırlıyorum yoldaşlardan birinin diyaloglarımı eksikti öyle bir şey vardı sanki o kimdi ona göre onu seçmeyeceğim??
  • Kaidan diyaloglarında bazı hatalar var. Tam sürümde giderilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Estelll

    Kaidan diyaloglarında bazı hatalar var. Tam sürümde giderilecek.
    Peki teşekkürler 4 gündür oyuna başlamak için cevap bekliyordum iyi oldu
  • Yamanın sahibiyle bugün görüştüm. Bilgisayarındaki donanımda arızalar olmuş o sebeple yenilemek bir süre alacağından çeviriye ara vermiş ama bitireceğini de belirtti. Ben ne kadar kızsam da kendisi "servis fişlerim bile duruyor göstereceğim konuda herkese" dedi. Bence sıkıntılarım oldu demesi yeterli. Neyse ben kısa tutayım yoksa yine gereksiz insanlara boş yere nefesimi tüketmek zorunda kalacağım, hiç gerek yok.

    İşin özü bir süre ara verildi çeviriye, sıkıntılar hallolunca kaldığı yerden devam edilecek. Bekleyenlerine duyurulur.
  • Yama tamamlandığı zaman MEUITM moduyla sorunsuz bir şekilde oynayabilecekmiyiz? Oyunu kurdum moduda kurdum sorunsuz bir şekilde, köşeme çekildim 1 senedir dırdır etmeden yamayı bekliyorum inşallah bir aksilik yaşanmadan güzel bir şekilde tamamlanır :)
  • Yamanın tam sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum. Sorunsuz şekilde şu seriye başlamak istiyorum hadi hayırlısı.
  • Steam üzerinden alacağımız oyuna da uygun olacak mı yama?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    yama steam sürümünde çalışıyor.
  • Originde de çalışıyor mu hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bilmiyorum ama yüzde 90 çalışır.
  • teşekkürler tam sürüm çıktığında denerim artık.
  • Çeviri çok başarılı, beta olmasına rağmen ana senaryoyu bir iki konuşma dışında türkçe biterebiliyorsunuz.
  • Ellerinize sağlık fakat dosyayı indirmek için attığınız linke tıkladığım zaman beni Google Drive'a atıyor ve indir tuşuna bastığımda sadece sayfayı yeniliyor ve başka hiçbir şey olmuyor.Lütfen acil çözüm.
  • Deniz Aytan kullanıcısına yanıt
    Bağlantıda hiçbir sorun yok. Web tarayıcınızı değiştirin.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    Önceden de söylediğim gibi Google Drive 'dan "indir" tuşuna bastığımda sadece sayfayı yeniliyor.Lütfen çözüm bu arada ellerinize sağlık.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hemen deneyeceğim.
  • Bir kaç ufak hatadan birşey olmaz.Teşekkürler elinize sağlık .
  • Oyun steam'de indirime girmiş bu hafta indirim bitmeden alayım bende başlarım oyuna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Birkaç ay ortalıkta görünmeyince yine komplo teorileri almış başını gitmiş. Önce şunu belirteyim, bu yama öyle hızlıca yapıp sizlere sunduğumuz bir yama olmadı. Evet kabul ediyorum. Tam olarak çıkması gerekenden de daha uzun sürdü. Bunları daha önce de kabul ettim ama yavaş olsam da, özenli çalıştığımı da birkaç kez söyledim. Beta çıkmadan önce bazı sorunlar yaşamıştım ve bunlardan bir tanesi yamayı büyük tehlikeye atmıştı. O zamanlar, eğer sonuç alamazsam, yamaya baştan başlayacağımı dahi söylemiştim. Yaşadığım sıkıntıyı çözmeye çalışırken yaklaşık bir ay kadar süre geçti ve bu bir ay boyunca adımız yalancıya, primciye... şuna buna çıktı. Üstelik ortada yamayı yapıyor olduğuma yönelik videolu ve görsel içerikler dahi varken... Neyse o sorunu hâlletmiştik ama ardından gelen birkaç ay boyunca yine bazı arkadaşlar ortalığı karıştırmaya çalışmıştı. Beta çıkmayacak deniliyordu ama onu da çıkardık. Burada söylemeye çalıştığım şey, yaptıklarım ile böbürlendiğim değil. Yavaş olabilirim hatta evet, yavaşım. Ama yama çıkacak dediğim hâlde inatla bazı insanlar benim bir yere uçup kaçacağımı düşünmekten kendilerini alamıyor. Defalarca söyledim er geç bu yama çıkacak.

    - 2 ay boyunca neden ortalıkta yoktum?
    Bir şanssızlık var üzerimde, bu yama süreci içerisinde bilgisayarım ikinci kez bozuldu. (Bu kez işlemci ve anakart bozuldu.) Bilgisayar bir anda çıt sesi çıkararak kendini kapattı ve bu da tam oyunun çeviri dosyalarını düzenlediğim sırada oldu. ( Dosyalarda bir sıkıntı yok, merak etmeyin. ) Yani sıradan bir işlem yaparken bilgisayarı hiç yormayacak bir şey yaparken bir anda gitti. Sonradan baktık ki evin elektrik sisteminde de bir sıkıntı olmuş. Sanırım o sıkıntı o sırada çalışan benim makineye de sorun yarattı. Neyse buna da inanmayan komplo dehası arkadaşlar olacağından belgelerini göstereyim de, şu arkadaşınızın evet yavaş olduğuna ama bir yalancı olmadığına bir türlü inanmayanlara kanıt olsun...

    Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]
    Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]


    - Tam sürüm ne zaman çıkar?
    Tam tarih veremem, biraz daha bekleyeceksiniz. Ve tam sürüm çıktığında yamanın beta hâlinden kat kat daha kaliteli ve üzerinden geçilmiş olarak karşınıza çıktığını göreceksiniz. Önceden de söylemiştim birkaç bölümde genelde gösterdiğimiz özenden biraz ödün vermişiz. Dolayısıyla tamamen çevirdiğimiz metinlerin tümünü elden geçirdim ve kontrol edip düzeltmeye devam ediyorum. Özellikle ana dilimize önem veren herkes oldukça memnun kalacaktır.

    Bana birçok mesaj göndermişsiniz onlara da bakıp yanıtlayacağım.

    Herkese iyi akşamlar. Kendinize iyi bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 23 Mayıs 2019; 19:52:31 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.