Şimdi Ara

Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.382
Cevap
53
Favori
57.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç ufak tavsiye vereyim ilk kez oynayacaklara.
    Öncelikle serinin en zor oyunu bu. Kafayı yiyeceğiniz bosslar olacak. Özellikle de ... bossunda klavye mouse kırabilirsiniz. Anlayacağınız öyle böyle öttürmeyecek. Bilenler bilir yazmasınlar adını. Oyunda karşılaştığınızda şap diye anlayacaksınız merak etmeyin. Bu yüzden karakter gelişimini çok iyi yapmanız lazım. Oyunun başında sınıf seçiyorsunuz. Asker-biyotik-mühendis diye bi de bunların karışımları var. Saf biyotik seçin. Seçin de görün ebenizin nikahını :D D: :D Nihahahahaha :D :D :D Şaka bir yana oyunları benim gibi oyunları zor-kabus-cehennem gibi seviyelerde oynamıyorsanız saf biyotikte normal zorlukta bile bayağı zorlanırsınız. Asker-mühendis karışımı bir şey seçebilirsiniz ya da saf asker seçin gitsin. En azından daha az zorlanırsınız. Level atladığınızda yetenek puanlarını takım da dahil kendiniz dağıtın. Takımla uğraşmam diyorsanız bile Shepard ın puanlarını elle verin. Oyunun türü RPG ve diyaloglar sond erece önemli olduğundan ilk olarak konuşma, ikna gibi yeteneklere puan verin. Etrafdaki her eşyi keşfetmeye çalışın. Konuşabildiğiniz herkesle konuşun. Yapabildiğiniz ne kadar görev varsa yapın. Gezegen açıklamalarını, codexleri en kötü final bossa gitmeden önce bi okuyun. Göreve giderken takım arkadaşlarınızı iyi seçin. 3 tane aynı tarz adam göreve gitmeyin. Yanınızda bir biyotik olsun. Biyotik karakter oynamak zor ama dövüşlerde acaip faydası oluyor biyotik karakterlerin. Yapabildiğiniz her geliştirmeyi de 0yapmaya çalışın. Takım üyelerinize, gemiye, zırhınıza, silahlara falan. Bi kendinize müslüman olmayın yani.
    Sanırım bu kadarı yeterli olur. Yamayı yapanalrın eline sağlık diyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 30 Ekim 2018; 19:43:41 >




  • Merhaba arkadaşlar. DLC bölümlerinin çevirileri oyunu çökertiyor. Bu iki dlc bölümü oyunun dosyalarında farklı konumlara yükleniyor. Bundan dolayı uyumsuzluk oluyor herhalde ama tam emin değilim. Bu sorunu gidermeye çalışıyorum. Olmazsa, DLC görevleri Türkçe karakter desteklenmeyen şekilde yamada yer alacak. Hoş olmadı ama hâlen uğraşıyorum, umarım bu sıkıntıyı gidereceğim arkadaşlar.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan benim için Türkçe karakter olmaması hiç sorun değil, sen çeviriyi yapmışsın ya daha ne isteyelim. Ama tabi bence öyle diğer arkadaşları bilemem. Ancak her halükarda emeğin çok büyük sana ne kadar teşekkür etsem az kardeşim. Bir an önce tam sürümüyle oynamayı bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evilhuman

    Merhaba arkadaşlar. DLC bölümlerinin çevirileri oyunu çökertiyor. Bu iki dlc bölümü oyunun dosyalarında farklı konumlara yükleniyor. Bundan dolayı uyumsuzluk oluyor herhalde ama tam emin değilim. Bu sorunu gidermeye çalışıyorum. Olmazsa, DLC görevleri Türkçe karakter desteklenmeyen şekilde yamada yer alacak. Hoş olmadı ama hâlen uğraşıyorum, umarım bu sıkıntıyı gidereceğim arkadaşlar.
    muhteşemsin Evilhuman. Gercekten ellerine saglik. hakkin ödenmez .)
  • Eksik olmayın arkadaşlar.

    Son bahsettiğim sıkıntıyı giderdim. Son sürüm konusunda çalışmaya devam ediyorum.
  • Hay Allah razı olsun birader. Tüm adımları teker teker yapmama rağmen olmamıştı. Son anda senin attığın dosyayı yükledim ve oldu. Bence yama sahibi arkadaşımız mesajını ilk mesajında editlemeli, benzer sorunlar için ilk sayfada görülmüş olur.
  • O mesajdan bir kaç msj sonra kurulum sıralamasını yaptığım şekilde anlattım. Alot 2018i en son kurucaksın. Tr yama yada başka ne kurmak istiyorsan kur en son alot.
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    önce alot sonra tr yama yapmıştım neyse meuitm nin 4.3 gblik versiyonu sorunsuz çalışıyor.
  • evilhuman kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin kardeş yeni sürümü heyecanla bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 4 Kasım 2018; 13:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar alot 2018 mod uyarlama programıdır. Kurmak istediğiniz modu kurulumunu kolaylaştırmak için uyarlanmış bir program. Bazıları bunu paket yapıp torrente koymuş. Bende onu indirmiştim.
    Nexus moddakine şimdi bir göz attım paket değil, sade hali. MEUITM Anniversary Edition 2018 yokmuş içinde. Modları indirip alot kullanarakda yükleyebilirsiniz kullanmayarakda değişen bişi olmaz. Meuitm kurdukdan sonra alot kurmasanızda olur. İlla kurucam diyorsanız. Türkçe yamayı önce kurun Sonra alot yada Meuitmyi kurun.
  • Bekliyoruz dört gözle, pusudayım.




  • Hocam sen ne güzel bir insanmışsın. Dayanamayıp tam sürümü beklemeden, söylediğin ücretsiz dlc ler ile birlikte kurdum ve şuan, şu saatte ilk oyunu bitirmiş durumdayım.

    Buraya asıl yazmamın nedeni, oyun sonunda isimler geçer iken , özel teşekkür kısmında ismimi görmek oldu ve bu beni çok şaşırttı ve duygulandırdı.

    Başta sen olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara, böyle bir oyunu oynamamıza vesile olduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim.

    İyiki varsınız, çok teşekkürler.
  • Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]Mass Effect %100 Türkçe Yama [Yamanın yeni versiyonu ve dlc çevirileri eklendi]

    Türkçe yama için teşekkürler.
    MEUITM Anniversary Edition kurunca bu hatayı alıyorum bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casflow -- 8 Kasım 2018; 13:13:34 >




  • casflow kullanıcısına yanıt
    hocam 4.4 gb olanı kur meuitm de onda sorun yok.
  • Emeğiniz için çok teşekkürler. Çevirinin eksik kısmı hikayeye etki etmiyor değil mi? Ona göre indiricem de. Yamanın tam sürümü çıkana kadar bekliyecektim ama daha fazla dayanamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoraTakeuchi -- 8 Kasım 2018; 19:6:10 >
  • casflow kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulum yapıp Midorima'nın dediği gibi 4.4 gblik eski sürümü yükleyin. Ama temiz kurulum yapmadan önce oyunu silerken Belgelerim/Bioware/Mass Effect/Config klasörünü de silin. Çünkü Meuitm anniversary edition oradaki dosyalarla oynadığından modsuz veya eski meuitm ile oynamak istediğinizde grafik sorunları yaşayabilirsiniz. temiz kuracağınız oyun açılışta o sildiğiniz dosyaları uygun şekilde tekrar oluşturacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Hay Allah razı olsun birader. Tüm adımları teker teker yapmama rağmen olmamıştı. Son anda senin attığın dosyayı yükledim ve oldu. Bence yama sahibi arkadaşımız mesajını ilk mesajında editlemeli, benzer sorunlar için ilk sayfada görülmüş olur.
    Hocam kusura bakma artık iyice sabırsızlanıyorum da, tam sürümün çıkışı yakın tarihlerde mi acaba ? Sürekli bakıp duruyorum artık alışkanlık haline geldi galiba , kolay gelsin umarım yakın zamanda yayınlarsın.@evilhuman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaTDeM -- 9 Kasım 2018; 22:46:26 >
  • BaTDeM kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bilmiyorum, ama inancım tam. Ben ekipte değilim. Allah nasip eder ise kesinlikle daha önce de söz verdiği gibi çıkacaktır. Ama ben bu sürümü ile de büyük bir eksiklik hisstmedim. Evet bazı yerler ingilizce idi, ama sorun yaşamadım.

    Sadece burada arkadaşımıza sonuna kadar inandık güvendik ve savunduk diye, emeği geçener altyazısında bu şekilde davranan arkadaşlarımızla beraber ismimizi anmış, büyük bir jest yapmış.

    Sağolsun var olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 9 Kasım 2018; 22:49:13 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Yanlışlıkla seni alıntılamışım kusura bakma...
  • BaTDeM kullanıcısına yanıt
    :))) eyvallah.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.