Şimdi Ara

Mass Effect Legendary Edition 1. Oyun Türkçe Yama (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
86
Favori
239.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sabırlı olmayı başarın arkadaşlar. Başka oyunlar oynayın. İşinizle ilgilenin. Zamanı gelince oynarsınız. ME 1'i bu arkadaşın yamasıyla oynamıştım. Gayet iyiydi. LE versiyonunu da zamanım olduğunda oynayacağım. Şimdiden teşekkürler çeviri için.  

  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

    Bu sorun sadece eski yama dosyalarının LE sürümüne uyarlanmasında çıkıyordu. Evilhuman ise LE sürümlerini sıfırdan çevirdiği için bu tarz bir sorun çıkmaz. Eski sürümün yamalarını yeni sürüme uyarlamaya çalıştıklarından dolayı o tarz sorunlar patlak veriyor.

  • Blinkhorn kullanıcısına yanıt
    Aslında diyaloglarda sorun olmuyor ama mesaj terminalindeki bazı mesaj başlıkları ve taksi ulaşım nokta isimleri böyle çıkınca seçimlerde uğraştırıyor yine de. Arkadaş da buna yeni başlamış sanırım biraz beklemek gerekecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyük sabırsızlıkla bu efsane üçlüyü Türkçe oynamayı bekliyorum hocam kolay gelsin...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • andromedanın türkçe yaması varmı arkadaslar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carpicipro28 C kullanıcısına yanıt
    hocam bulamadım link atarmısın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    https://forum.turkmmo.com/konu/3803229-mass-effect-andromeda-turkce-yama-ucretsiz/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carpicipro28 C kullanıcısına yanıt
    korsanda calısırmı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum çalışır yüksek ihtimal

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yamadaki son durum nedir nette yama var ama makine çevri galiba.

  • Son durum nedir acaba?

  • Çeviri gelmeden 2. oyunu oynamıyorum sabırsızlıkla sizin çeviriyi bekliyorum. Lütfen en kısa zamanda gelirse çok müteşekkir oluruz

  • Bilgilendirme:


    Arkadaşlar çok samimi söylüyorum kâbus gibi bir yıl geçiriyorum. Özellikle son 4 aydır çok yıprandım. Yine de yamayı tamamlamak için her uygun anımda devam ediyorum. 2022 hiç hatırlamak istemediğim kötü olaylarla geçiyor. Kafamı dağıttığım tek şey yamayla uğraşmak ve sizler kadar ben de çabucak bitmesini istiyorum. Bittiği zaman beklediğinize değecek.


    Görüşmek üzere.

  • evilhuman kullanıcısına yanıt

    Youtube'da ki videoya da yazmıştım, buraya da yazayım. Birinci oyunu senin yama ile bitirdim ve 41 saat oynamışım. Şu ana kadar kullandığım en iyi yamaydı. 2 aydır steam'de oyunu kurulu bir şekilde bekletiyorum, ea play aboneliğimi devam ettiriyorum sırf bu oyun ve yama için. Son haftalarda her gün konuya bakıyorum belki yayınlamıştır diye. Donanımhaber ile alakam yok, üye oldum sırf bunu yazabilmek için sana. Arkadaşlarıma falan bile bahsettim evilhuman diye bir adam var manyak çeviri yapıyor diye. Bildiğim hayranın oldum yani.


    En azından mass effect 2'yi 1 veya 2 hafta içinde yollasan (çünkü %83'tü en son) süper olacak. Normalde ingilizce oynuyorum oyunları ama ilk oyunu senin yama ile bitirdiğimden ikinci oyuna bir türlü ingilizce giremedim. Türkçe yama kurmamın sebebi ise hani galaksi (veya senin çevirinle gökada) falan var oyunda, bir ton şey olur, iyice anlayayım diye kurmuştum. İlk yüklediğimde bütün seri Türkçe sanmıştım ve şaşırmıştım doğrusu. Kim hepsini çevirebilir ki demiştim, muhtemelen makine çeviridir falan diyordum kendi kendime. Yamayı bir kurdum böyle bir şey yok. Türkçe fontlar, her sahnede özel kullanılan cümlelerin tam çevirilmesi vesayre hiç ummadığım bir yama olmuş fakat gel gör ki ikince oyuna bir girdim oyun İngilizce. Sonra bir baktım meğersem sadece ilk oyun çevrilmiş. O an nasıl kötü hissettim anlatamam. Birinci oyunun o mükemmel hikayesi ile hayran kalmışım ve devamını iple çekerken böyle olunca resmen ortada kaldım öyle :) İşte o günden beri takip ediyorum yamayı. Biraz da takıntılıyımdır bir şeye takınca illa olsun diye beklerim :) Arkadaşım benden önce bitirdi bile ps4'de ben hala bekliyorum :D


    Ücretsiz yaptığın çok kaliteli gönüllü bir iş bu yüzden kimsenin neden bu kadar gecikti demek gibi bir hakkı yok ama deli gibi bekleyen insanlar var. Şimdi şeyi düşünüyorum mesela ms2 yama gelecek onu bitireceğiz sonrada üçüncü oyunun yamasını bekleyeceğiz bitmez bir döngü gibi. İşin kötüsü oyunuda unutuyorsun ondan diyorum tekrar mı girsem acaba hatırlamak için yama gelene kadar.


    Birde discord falan var mı, konuşalım edelim istersen. Yama nerede kaldı diye sormak için demiyorum tabii sadece bir topluluğunuz falan varsa yada hoşbeş etmek için diyorum.


    En kısa zamanda gelir umarım yama, sabırsızlıkla bekliyorum.





  • Benim de en az 5-6 aydır bağış yapma fikrim vardı. Her şey üst üste geliyor habire her yerde zam. Kendime yetişemiyorum artık, oyun almayı da oyuna zaman harcamayı da bıraktım. Umarım en kısa zamanda kendimi de toparlarım da düşündüğüm gibi bağışımı da yapabilirim. Sonuna kadar hakediyorsun.

  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.