Şimdi Ara

Mass Effect: Andromeda İnceleme Puanları [75/100] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Wayward Son

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyunun kötü yanı olarak sadece animasyonlarını gösterip, kötü olmuş abi işte demeniz gerçekten içler acısı bir durum.
    Gamespot, IGN, Game Informer gibi yayınların incelemelerini okursanız objektiflik nasıl olur görebilirsiniz. Animasyonların kötü olmasını yerden yere vururken daha önceki üçlemede bulunan sığ combat sisteminin üzerine ne kadar şey konulduğundan da bahsediliyor, inanılmaz gezegenlerde keşif yapmanın zevkinden de.
    Hala aynı kafada iki satır yazı okumadan yorum yapmaya devam ediniz, rica ediyorum. :)</blockquote>

    Yalnız Gamespot oyuna 6 vermiş :) Çok bilmişlik taslıyorsun da burada kimse "yalnızca" animasyon kalitesi üzerinden yorum yapmıyor. İlk 3 oyunun fragmanlarını aç izle, bir de bunu. Sürekli "explore explore explore" diyip duran bir oyun olmuş ME. Eski oyunların tüm tanıtımları hikaye odaklıydı ve çene düşüren cinstendi.

    RPG nedir? Evrendir, hikayedir, NPC'dir, dengedir, özgürlüktür. İlk 3 oyunu da en az ikişer kere oynadım, gördüğüm kadarıyla ME:A'da ne kaliteli NPC'ler var, ne de kaliteli bir hikaye. Çocuklaştırılmış aksine baya baya...

    Gezegenlerde keşif yapmanın zevki? Hangi kaliteli RPG oyununda bu özellik ön plana çıkarıldı? Son yıllarda oynadığım en iyi 5 RPG'yi sıralıyorum: Witcher 3, Divinity: Original Sin, Skyrim, Wasteland 2, Pillars of Eternity. Bunların hangisinde "explore" özelliği oyunun odak noktasına oturtulmuş durumda? Hiçbirinde :) No Man's Sky oynamıyoruz, ME bir RPG'dir, hatırlatayım.

    "Keşfet!" demeyen, bu özelliği gözümüze sokmayan Witcher ve Skyrim'de aldığım ekran görüntüsü sayısını hatırlamıyorum (halen Skyrim SE oynamaktayım ayrıca). Sen özenilmiş bir oyun evreni yaratırsan zaten insanlara keşfedilecek yerler sunarsın, bunun için ekstra çaba harcamana gerek yok. Zor olan konu diğerleri.</blockquote>

    Çok bilmişlik taslama veya Bioware'i koruma derdinde değilim. Sadece iki satır yazı okumadan oyunu yerden yere vurup, oyunu almamaya karar verenlere veya 60TL'ye düşünce alıp EA'i batıracaklarını sanan insanlara sitem etmek istedim ve yazdıklarımın hiçbir yerinde Andromeda'yı Witcher 3, Skyrim gibi oyunlarla karşılaştırmadım.
    Son yorumumda tek söylemeye çalıştığım oyunun kötü yönleri olduğu kadar insanların eğlenebileceği iyi yönlerinin de olduğundan bahsettim. Siz yine anlamak istediğiniz şeyi anlamışsınız. Canınız sağ olsun. :)


    Kardeş zaten 75 ortalamalı oyunun illa eğlendirecek tarafı vardır.

    Bak mesela bu oyunun adı Mass Effect değil de Space Adventure olsa emin ol insanlar daha az tepki verirdi. "Yepyeni bir seri, zamanla oturur" falan derdik.

    Ama bu serinin acaip güzel bir geçmişi var. Üstüne koyamadan, eskisinden daha kötü bir oyun yapılınca insanların tepkisi daha fazla oluyor. Beklentiyi karşılayamama durumu var yani ortada. Bir de bu animasyon falan sorunları ortaya çıkınca düşene bir tekme daha atılıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Şimdi ön sipariş edenler bana kızacak ama. İlk 3 oyundan sonra beklentiler inanılmaz derecede artınca puanlar da düşük kalmış haliyle. Keşke oyunu; adını kullanarak prim yapmak için değil de gerçek bir hikaye sunumu ve ruh katarak oyuncuların karşısına sunmuş olsalardı..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yani bu kadar olmaz artık, bu sanırım artık işin çılkının çıktığı an! Bu resmen ticari ahlaksızlık! Youtube'den bir izleyin derim, karakter diyalogları felaket! Yüz, göz ve dudak hareketleri, yetmiyor konuşma sesi senkronizasyonları felaket! Şaka gibi ama yetmiyor karakter yürüyüş ve merdiven çıkma inme, tırmanma ve inme animasyonları felaket! Karakter birden sapıtıyor! Baş karakter iki bacağını ayırıp, belini de kambur yapıp, böyle yaşlı nine şekline girip ve üstüne bir de hızlica yürüdüğü bir sahne var ki, nasıl anlatılır olm bu! Artık buna kelime bulamıyor insan. Böyle uç kuruş kar edeceğim diye acemilerin eline bütün işi vermek, koskoca bir firma... Sahiden böyle bir hatayı nasıl yapabirler lan!? İzleyin kendi gözlerinizle görün.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Switch'de 300 Euro be arkadaşım. TR'de 2500 TL'ye satan var. El konsolu sonuçta, doğru dürüst 3. parti seçeneği de yok buna rağmen 300 Euro. Çok hocam Zaten TR'de yok orası ayrı bir kabus. EMU ile deniyeceğim, çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.