Şimdi Ara

Mass Effect: Andromeda (2017) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
10
Favori
22.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nepennthe

    Beğenmeyen oynamaz tayfası daha önce ME3 'ün sonu için günlerce ağlamıştı

    Yalnız Mass Effect 3'ün Extended Cut DLC paketli sonu gerçekten iyi olmuştu, ME3 serinin hoşuma giden oyunlarından birisiydi. Mass Effect Andromeda ise karakterler ve animasyonlar yüzünden oyuna renksizlik katmış bu oyunun çok reklamı yapılmıştı aslında tahmin ettim fiyasko ile sonuçlanacağı insanlar haliyle beklentiyi aşırı yüksekte tuttu. Bioware nasıl böyle bir hata yaptı animasyon konusunda kendisini geliştirmedi anlayamadım mükemmel bir seri mahvolmak üzere. Acaba bir güncelleme ile bu hatalar düzeltilirmi diye umut besliyorum.




  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Dediğim şey yalan mı? Hadi L.A Noire rekabet açısından çok önde. O oyunu kıyaslayabileceğimiz tek şey Avatar filmleri falan olur. Ama U4'ü ele alalım mesela:https://youtu.be/mtlsvwYYpSo?t=8m34s
    U4'ten daha mı iyi şimdi? Daha bir sürü oyun sayabilirim. RPG'lerin kaderi bu. İnanılmaz sayıda metin var TW gibi ME gibi oyunlarda. Dolayısıyla toplamda 7-8 saat süren aksiyon oyunlarıyla kıyaslamamak lazım. Ben de zaten RPG olarak iyidir dedim cümlemin sonunda. Bazıları yüz animasyonunu dudak senkronizasyonundan ibaret sanıyor...
    https://www.youtube.com/watch?v=mtlsvwYYpSo




  • Adamlar Çökmüş artık
  • Optimizasyonu nasıl ? GTX 960 2G oynatır mı ?
  • bana pek düzelecek gibi gelmiyor oyunu çekip sonra tekrar elden geçirilmiş şekilde çıkarmaları gerekecektir insanlara boş yere kızıyorlar beğnemiyorsan bıdı bıdı diye insanlar para veriyorlar ve karşılığını istiyorlar tabi ki öyle CoD oynar gibi oynayıp karakterlere senaryoya küçük hikayelere vs takılmadan sinematikleri skip eden gelip burada kızıyor
  • DA:I oynadıysanız hemen hemen ona yakın bir performans veriyor.
  • 19 KasIM 2003 ÇIKIŞLI stars wars knights of the old republic BAKIYORUM birde Mass Effect: Andromeda ya.. ikiside BioWare yapımı.. stars wars knights of the old republic oynarken daha çok zevk aldım... yazık oldu BioWare firmasına EA satın aldığından beridir adam akıllı oyun çıkartamıyorlar... bir DRAGON AGE ORGİNS e bakın birde firmayı EA satın aldıktan sonra gelen oyunlarına bakın.. vallahi üzülüyorum... çok sağlam firmaydı... ama Mass Effect: Andromeda tek kelimeyle facia olmuş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 21 Mart 2017; 22:28:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chozizwa

    DA:I oynadıysanız hemen hemen ona yakın bir performans veriyor.

    Onu 1-2 ayar hariç ultra'da 50+ fps üstü oynamıştım ama bitirmedim tabi.Oyun çok kötüydü.Sanırım Andromeda'da aynı şekilde kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 21 Mart 2017; 22:38:4 >
  • Malesef ME2'den sonra BioWare'in temel elemanlarının ayrılmasıyla ibre aşağı doğru kayıyor.
  • Ya kimse Mass Effect 2 kalitesinde bir şey beklemiyordu o tren kaçtı zaten ama bu nedir? :(
  • Mass Effect serisiyle ilgili bilgisi olmayanlar için güzel bir video

  • Yazık gerçekten...

    http://oyungezer.com.tr/haber/48167-mass-effect-andromeda-inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 22 Mart 2017; 17:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gömmek için inceleme yapmış, ismini de ilk defa görüyorum zaten dikkate almaya gerek yok. Oyuna kötü notlar veren bilindik yabancı siteler dahi oyunun çatışma sistemini, keşif ve araştırma içeriğini, atmosferini, seslerini övüyor. Bu konuda muhteşem bir deneyim sunduğunu söylüyorlar. Üstelik yine birçok site hikayesini dahi beğenmişken, bu eleman oyunda ne varsa kötülemiş, adam gibi oynadığından bile şüpheliyim.
  • hazard level nasıl artıyor bilen var mı?
  • Oyunu gömenlerin veya düşük puan verenlerin neden verdiğini az çok anlayabiliyorum.
    Oyunu henüz daha bir kaç saat oynadım ve Nexus'a yeni kenetlendim sayılır.
    Eğer bu oyunu sadece bu kadar veya bu civarlarda oynadıysanız puanını düşük verirsiniz. Zira ben ne çatışma sistemine ne silah sistemine alışamadım. Yine de şans vermeye devam edeceğim. Yüz animasyonları ise benim gibi beklenti eşiği düşük birisini bile üzdü ne yalan söyleyeyim.

    Eminim Mass Effect Andromeda beni pişman etmeyecek.
  • Hikayeden zorlama yeni oyun çıkardıklarından belliydi.DA:I'da grafik ve oynayış açısından iyiydi ama hikaye yetersizdi.

    Origin kullanılması ve güncel euro kuru ile satılmasından dolayı CPY sürümü bekliyorum,inşallah kısa zamanda gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 23 Mart 2017; 23:16:38 >
  • Dün bir kaç saat oynadım, elle tutulur yanı çok az.

    -Ana hikaye güzel başlıyor ve içinde merak uyduran unsurlarda var. Ama çok saçma bölünüyor iğrenç yan görevler tarafından.
    -Gezegenleri ve bilinmeyeni keşfetmek güzel. Gezegenler ve uzay çok güzel dizayn edilmiş.
    -Yan görevler feci, DA:I gibi "single player MMO" kafasında. Gezegenleri yaşanabilir yapma kısmı iyi ile kötü arasında gidip geliyor.
    -Diyalogların büyük bir kısmı feci, 2001 den kalma yüz animasyonlarınında hiç faydası olmuyor sağolsun. yüzyüze diyaloğa sahip bir oyunun bu kadar kötü mimiklere ve diyaloglara sahip olması komik ve üzücü aynı anda.
    -Karakterlerin büyük bir kısmı basit, yüzeysel kalıyor ve çok zorlama. Ek olarak yeni bir galaksiye kolonileşme için seçilmiş sözde seçkin bu tiplerin büyük bir kısmı trans/eşcinsel, mitoz bölünme ile üreyecekler herhalde. Geri kalanların çirkin olması içinde çok uğraşmış yapımcılar. Andromeda halkı, Samanyolu halkını geçmesin istemişler güzellik olarak gizlice sanırsam.
    -Gezegenler bu kadar yabancı ve güzelken, yeni uzaylı ırkların bu kadar "insanı" ve basit olması beni üzdü. Düşünce yapıları bile insanlara çok yakın.
    -3 adımda bir bug var. Ya diyalog sırasında bir NPC garipleşiyor ya savaş sırasında elemanlar uçmaya başlıyor ya da mouse tuşu basılı kalmış gibi algılıyor oyun ve kafasına göre seçimler yapıyor.
    -Savaşlar eğlenceli ama vanguard olarak oynadığım için bu büyük olasılıkla. Düşmanı "areyouken?" ile 10 metre havaya uçurup, yere düşerken havada charge etmek gibisi yok.
    -Yapay zeka evde kalmış, gelmemiş. Parti elemanlarıda, düşmanlarda içler acısı hareketler yapıyor.
    -Crafting yapabilmek için 7265 tane değişik hammadde toplamamız gerekiyor. 689 değişik ürün arasında seçim yapıp, %5 iyileştirme için 30 dakika uğraşıyoruz. Ben uğraşmadım, yarı yolda bıraktım.
    -Nexus un gelişmesi güzel yavaş yavaş,podlardan uyandırdığımız kişilere göre gelen bonuslarda güzel düşünülmüş.


    Açıkçası Mass Effect serisinin bende çok önemli bir yeri olduğu için oynuyorum. Diğer türlü almayı bile geçirmezdim aklımdan. Bir kaç yama, DLC hatta belki remastered versiyonu beklenebilir. Yurt dışındaki cdkey satan sitelerde %25 e yakın düştü fiyatları, hiç iyiye işaret değil.

    eklenti:

    bu güzide mesajı Thing filminden bir sahne ile bitimek lazımmış





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 24 Mart 2017; 11:55:43 >




  • ön inceleme konusuna yazdım buraya da yazıcam malesef...

    yarım yamalak kusurlu oyunlar çıkartıp, milletten parayı peşin peşin aldıktan sonra zamana yaya yaya keyfe keder patch ile oyunları adam etme modası da yeni çıktı. bu adamlar bilmiyorlar mıydı oyunun hatalarını ? elbette biliyorlardı ama çıkışı bir 6 ay erteleyip paracıkları ileri tarihte kazanmak ağır geldi. umarım satışları düşer de akıllanırlar, sinir oluyorum şöyle milleti aptal yerine koyan markalara.

    bir de bu saatten sonra animasyonlar düzelmez.. oyunda sanırım Motion capture kullanılmamıs.. kullanılmıs olduğunu varsayalım.. bozuk olan animasyonlar tekrardan çekilecek vs.. buna inanan yoktur inş... malesef birşeyler ters gidiyor BioWare De...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 24 Mart 2017; 16:41:7 >
  • Bioware de ters giden şu, severek oynadığımız ilk üç oyunu yapan Bio elemanlarının büyük bir kısmı ayrıldı firmadan. En başta "Doktorlar" diye anılan kurucular gitti zaten, sonrada diğer ağır toplar terketmeye başladı gemiyi yavaş yavaş.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Hocam 2003 yapımı stars wars knights of the old republic oyununu oynuyorum keyif alıyorum bu oyunu oynuyorum keyif alamıyorum..sacma sapan diyaloglar vs vs.. iyi gidfen herşey kötüye gitmek zorundamı.. hay allah belasını versin EA ın.. ne zaman satın aldı BioWare firmasını o günden beri sacma sapan oyun cıkartıyorlar...Beni RPG Anlamında şu an tek tatmin eden oyun The witcher serisi..bi cd projekt red kaldı adam akıllı oyun yapan gerçi onlarda bağımsız olduğu için oyunları bu kadar mükemmel şu an..iler de eğer herhangi bir firma satın alırsa bakın bu dediğimi not edin onlarda batırıcak.. oyunları oynanmaz hale gelicek.. Yazık oldu Mass Effect serisine...

    Not: Bu arada firmadan ayrılanlar olduğunu biliyordum hocam ama asıl kurucuların tamamen şirketten koptuğunu bilmiyordum şu an sizden öğrendim demek ordan başlamıs sıkıntı...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.