maske biraz aşağı kaymış diye tutanak tuttular, 900 lira cezası varmış, bugün 2.gün ama e devlette birşey görünmüyor, daha önce başına gelen var mı, ne yapmam gerekiyor |
10-15 gün sonra görünür. |
15 gün içinde ödersek %25 indirimli oluyormuş, şimdi e devlete düşene kadar o süre biterse 900 lira ödemem gerekecek |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maske biraz aşağı kayınca takmanın bir önemi kalmıyor. Bu cezalar yüksek ihtimal affedilir ben olsam ödemezdim. |
hocam insanlık hali sizin de başınıza gelebilir komple maske olmasa veya çenede olsa anlarım da bu çok zoruma gitti |
Tabi ki dostum ben onu ceza kesilmesi gerekir maksadıyla değil kendini ve çevreni bu illetten koruman amacı ile söyledim. |
lan bizim burada millet takmıyor onlara niye ceza yok ? şaka gibi yahu. yer istanbul fatih. komşularım takmadan geziyor. |
Maske görünüş olarak takılsa bulaş olur. Amaç maske takmak değil bulaşı engellemek olduğu için alınan ceza kararı yerindedir. |
|
hocam yanılmıyorsam bana da o gibi şeyler söylediler, sanki 2.ci tutanak tutulursa 900 tl ceza geliyor gibi birşey hatırlıyorum inşallah öyledir |
soyledilerse sıkıntı yok. ceza yemissindir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam şimdi garanti yedim mi ben 900 lira cezayı |
|
Bilmiyorum polislerin valiliğe bildirmesine bağlı, isteseler valiliğe bildirmezler ceza falanda yemezsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maskeyi düzgün takmayıp toplum sağlığını tehlikeye atar ve yakalanıp yasla sınırlar içerisinde 3.150 tl ye kadar ceza alırsam ve buraya gelip ağlarsam şerefsiz ve haysiyetsizim. Başkasına virüs bulaştırıp ölmesine sebep olmaktansa ya dikkat edeceksin ya ceza yiyeceksin senin anlık dediğin önemsemediğin 1-2 dakika bile olsa sende virüs varsa başkasına bulaştırmak için yeterli |