Şimdi Ara

Maske Takmayan Kadına Müdahale Eden 2 Polis Görevden Uzaklaştırıldı (Göreve Iade Edildi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
1
Favori
27.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • umarım bir gün polisi savunan insan müsveddelerinin karısına, kızına, anasına ve bacısına aynı şekilde muamele edilir. mahkemenin kararına bile karşı çıkabiliyorlar bi de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenbalx

    Ne diyecek maskenizi takın bayan/hanımefendi demiştir. Videonun başı yok evet kadının ne yaptığınıda bilmiyoruz...

    Kadın takmıyorum dese bile en fazla ceza yazar o kadar.


    70 ile gidilmesi gereken yoldan 80 ile geçince polis arabanı durdurup yere yatırıyor mu seni?Basar cezayı geçer o kadar.

  • Konu altındaki hanzolar şunu anlamiyor:olaya dahil olmuş şahsı kadın olduğu için değil, insan olduğu için savunuyoruz.Benim özelimde durum bu.Ki ordaki sahıs RTE bile olsa(nefretim bakidir o ayrı) aynı şeyleri söylerim.Çünku polis orantısız şiddet uyguluyor.Kadıni da eleştirebilirim uzun uzun ama benim başım sıkıştığında ben polisten yardım isteyeceğim için benim muhattabım o.Elestirecegim kişi de polis doğal olarak.Eğer "kadın teröröröröröro" dışında bir argümanınız yoksa boşuna yazmayın,hiç bir etkisi olmuyor aksine kendinizi küçük düşürüyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

    Kadın takmıyorum dese bile en fazla ceza yazar o kadar.


    70 ile gidilmesi gereken yoldan 80 ile geçince polis arabanı durdurup yere yatırıyor mu seni?Basar cezayı geçer o kadar.



    Alıntıları Göster

    Kimlik vermiyorsa nasıl ceza yazacak? Vermeyince olanlar olmuş işte. Kimlik vermeyip artistlik yaparsan böyle olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt

    Ceza yazma yetkisi yok sanırım. Artık tutanak tutuyorlar ve onun içinde kimlik ibrazı gerekli. Kimlik ibraz etmezsende göz altı. Göz altına direnmekte polise güç kullanma yetkisi verir.


    Araçla hızlı gitmek pek konu ile alakalı değil o denetimleri EDS radarları yapıyor onlarda dediğin gibi basıyor cezayı plakaya ( kadının plakası yokki oraya ceza yazsınMaske Takmayan Kadına Müdahale Eden 2 Polis Görevden Uzaklaştırıldı (Göreve Iade Edildi) ) artık ama istersen polis çevirmesinde polis dur dediği halde kaçan araçların başına gelenleri internette bulabilirsin.

  • 88mph 8 kullanıcısına yanıt

    bir meriç daha, polislerin milletin kılık kıyafeti umurlarında bile değil, kafanızda kalıplaştırmışsınız, modern görünüyor diye polisler saldırdı diye zırvalamışsınız :D çarşaflı da olsa aynı müdahaleyi görürdü, polisin görevi bu, müdahale gayet yerinde hatta az bile, kendisine tekme atan kadını zaptedebilmeleri gerekirdi, siz de gidin kızlarsoruyor forumda savunun xx lerinizi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sansa Magna

    Verdiğin örnekler ne kadar mantıksız ve saçma farkında mısın? Eğer değilsen yazdığın mesajı bir daha okuyup ne kadar saçma bir mesaj yazdığının farkına varabilirsin. Eğer varamıyorsan birkaç kitap okumanı öneririm anlama kabiliyetini önemli ölçüde artırır. Yere çöp atanı dövelim, kırmızıda geçeni kurşunlayalım demiş. Örneklere bak. Birisi bir yasağı uygulamıyor ve sen onu uyardıktan sonra hala uymamak da diretiyor ve sana fiziksel müdahalede bulunuyorsa sen de ona karşılık verirsin.

    Sizin gibilere kalsa kontrol noktasında durmayıp kaçan bi araca verilmesi gereken tepki; aa durmadı ne yapalım ya empati yapalım belki acil bir işi vardır takip etmeyelim hatta arkasından yolun açık olsun diye megafonla sesleniriz rahat gider. Empati yapmayı biz de biliyoruz. Sizin tek farkınız olaya at gözlüğü ile bakıyor olmanız.

    ad hominem yapmadan tartisamiyorsunuz ama anlatmak istedigim sey basit. Kim ne yaparsa yapsin polis siddet uygulayamaz. Bu bu kadar basit.





  • sonunda kadınlar kendilerinden nefret ettirmeyi başarmak üzereler. ben kadınım benim dokunulmazlığım var kraliçeyim ben havasına giriyorlar. bunun acilen düzeltilmesi gerek

  • onur1301 kullanıcısına yanıt

    Yani bu ulkede kimlik vermemenin karsiliği siddet mi? Acaba şahıs emniyete veya karakola davet edildi mi? Biliyor musun? Videonun basinda yasanan olaylar hakkinda kimsenin bilgisi yok.Doğrudan polisi savunmak doğru degil.Ama ben eminin kadin turbanli olsaydi algi coook farkli olacakti.cunku her zaman oyle oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meriçler toplanmış hemen,ordaki erkek olsaydı bu kadar tepki göstermezlerdi.


    Böyle bir pandemi sürecinde o kadar uyarıya rağmen maske takmıyorsa ve kolluk kuvvetlerine bu kadar zorluk çıkartıyorsa bu muameleyi hak etmiştir kimse kusura bakmasın.Böyle kural tanımayan tipler yüzünden vaka sayısı artıyor durmadan.

  • Opus Diabolicum kullanıcısına yanıt

    Böyle söyleyebildiğine göre kötü polisler seni üzmüş. Seni polis düşmanı yapan fetöcü polisler pek yok ama yine aynı kafadaki polisler kalmış olabilir. Zaten kötü polislerin amacıda vatandaşa kötü davranıp devlete düşman etmek. Devlete düşman birinide güzel işlersen terörist bile olabilir...


    Yani kıssadan hisse bence burda polis gerekeni yapmış. Bu olayı kaşıyanlar da vatandaşın devlet düşmanı olmasını isteyenler...

  • polisleri pek sevmem ama kendini dokunulmaz sanan feminazileri aç köpeklere yem etseler umrumda olmaz Maske Takmayan Kadına Müdahale Eden 2 Polis Görevden Uzaklaştırıldı (Göreve Iade Edildi) 

  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    devlet ile hükûmet ideal koşullarda bambaşka şeyler. ama bizim içinde bulunduğumuz siyasi zeminde devlet, hükûmetin ve dalkavuklarının at koşturduğu bir mekanizma haline geldi. tepedekinin zihniyeti neyse devletin alt dişlileri de üstteki hıyarlara yaranmak için insan olmanın dışına çıkacak kadar ölçüsüz ve hakkaniyetsiz davranabiliyor.

    bu zamana kadar hiçbir polisten zulüm, zarar, kötü söz işitmedim. ama işitirsem ya da maruz kalırsam hakkımı sonuna kadar ararım. hem vatandaş kendi haklarını iyi bilmeli hem de polisler kendi haklarını iyi bilmeli.

    bahsettiğin o fetöcü polislerin %90'ı hâlâ görevindeler. göstermelik olarak birkaç bin fetöcü veya fetöcü yaftası yapıştırılmış kamu görevlisini içeri tıkınca devlet bunlardan arındırılmış olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maske Takmayan Kadına Müdahale Eden 2 Polis Görevden Uzaklaştırıldı (Göreve Iade Edildi)

    Buyrun hanzolar kadının savunması burda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Opus Diabolicum kullanıcısına yanıt

    İçinde bulunduğumuz durum malesef çok kötü ve pek bir çıkış yoluda yok. Dediğn gibi o kadar fetöcü varken bunların diğer mualif partilerde- sivil toplum kuruluşlarında filan olmamalarının imkanı yok. Fetöyü sadece devlet tarafında aramayın. Çoğu çok iyi eğitilmiş ajan. Biyerde dinci olur biyerde Atatürkçü.


    Senin benim gibi düşünenler için sakin etliye sütlüye karışmadan ömrü tüketmek en iyisi. Hakkını şiddetle arasan suçlu olursun, mahkeme ile arasan durumları biliyorsun :)

  • Direnen erkek olsaydı yine görevden alınır mıydı polisler acaba bir düşünün bakayım ?

    Bunun adı kadın terörüdür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zabador kullanıcısına yanıt

    Görevden uzaklaştırma veren hakimin ve kadının ifadesine rağmen polis seviciler / kadın düşmanları yine polisi savunacaklar. Kimliğini vermiş cezası kesilmiş. Gözaltına alma tamamen keyfi ve karakol gelmek zorundasınız geleceksiniz vs. denmemiş. Direkt kadının üstüne atlamışlar. Kadın direnmeseydi pasif kalsaydı belkide tacize uğrayacaktı. Zaten gözaltına alırken bile yeterince taciz etmişler.

  • Kadın mı bu? Yaratık feminist cahil biri. Maske takmaz, kabul etmez, kimlik göstermez, ceza kabul etmez. Ülkede feministlik cahillik. Bu ülkede feministlik tanrılık sanılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polise yazık bi kendini tanrı zanneden feminist yüzünden işinden olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.