Şimdi Ara

Masaüstünde görünen bulut klasörü açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilgisayarımda yer kaplamayacak(Outlook, Drive gibi servislerde kaplayacak) ama masaüstünde normal klasör gibi açıp kullanabileceğim bir şey eklediğimde eş zamanlı buluta geçecek. Böyle bir imkanım var mıdır nasıl yapılır?

• OBirGamer O kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğin o mu bilmiyorum ancak Windows 10-11’de OneDrive var onu kurup yedekleme klasörünü seçtiğinde klasörün içerisindeki her şeyi bulut ile eşzamanlıyor istersen bilgisayarından yer açması için sadece bulutta da tutabiliyorsun diye biliyorum

Drive da aynı şekilde google drive uygulamasını bilgisayarına indirdiğinde o da seni yönlendirir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba. google drive uygulamasını bilgisayarınıza indirerek istediğiniz tarzda kullanabilirsiniz. kurduktan sonra "bilgisayarım" a girip google drive klasörüne girip istediğiniz dosyayı kopyala yapıştır işlemi ile aktarıp o google hesabı ile oturum açtığınız herhangi bir cihazdan dosyalarınıza erişebilirisiniz. illa masaüstünde olsun istiyorsanız drive uygulamasını kurduktan sonra masaüstünde sağ tıklayıp yeni-kısayol seçeneğini seçip açılan pencereden google drive sürücüsünü seçerseniz masaüstüne kısayol olarak eklenmiş olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizli Klasörü Görünür Yapma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.