Şimdi Ara

Masaüstünde bazı dosyalar kayboldu!!! ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
174.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pardus işe yaamadı, not32 yükledim temiz kurulum yaptım problemli hddyi bağlayip virüs taraması yaptım olmadı, imac de windows ve pardus gibi gösteriyor
    c:\users\kullanıcı adım\Deniz\desktop şeklinde masaüstüm. aradaki Deniz neyin nesi bilmiyorum virüs değiştirmiş. bir türlü çözemedim bir gündür uğraşıyorum yok mu çözen arkadaşlar.
  • Bizim işyerinde de iki bilgisayarda var bu problem. Birinde birkaç ay önce olmuştu. Windows Gezgininden Desktop klasörüne sağ tıklayıp önceki sürümleri yükle diyerek çözmüştüm iki kez. (Tabi bu arada birkaç günlük dosya kaybı oldu yine). Ama sorun yine tekrarlandı aynı bilgisayarda. Şimdi de daha önce olmayan bir bilgisayarda oldu yine.
    Bu problemi nasıl kökten çözebiliriz?
    Bir virüs müdür? Windows'un bir hatası mıdır?
  • gençler bendede sorun war galiba çözümü buldum bi bakarmısınız görev yöneticisinde işlemler bölümünde Musallat*EXE. warmı warsa eğer o işlemi sonlandırın büyük ihtimalle olacaktır !!!!! CEVAP YAZIN!!!!
  • Murder Inc. kullanıcısına yanıt
    Bende sag tiklayinca "önceki sürümleri yükle" gibi bir sey çikmiyor? Neden acaba ?
     Masaüstünde bazı dosyalar kayboldu!!! ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmf -- 23 Nisan 2016; 1:31:03 >
  • arkadaşlar merhaba. ben win10 kullanıyorum bilgisayar güncellendi ve bazı dosyalar görünmüyor. çözüm nedir. yanlış anlama olmasın arkadaşlar güncellendi yükseltme olmadı.
  • Mervan Aslan M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Musallat.exe vardı sildim ama kaybolan dosyalar geri gelmedi :D
  • arkadaşlar benim de masaüstündeki dosyaların bi kısmı gitti lütfen yardım edin diğerleri de gitmez dimi ne yapmam lazım allahım çok moralim bozuldu ya :( önceki sürümü yükle gibi şey de çıkmıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum neden böyle oldu :(
  • kardeşlerim bende de bu musallat çıktı taratınca, görev yöneticinden işlemi sonlandır dedim yeniden başlatınca düzelir mi lütfen bütün dosyalar geri gelsin ya :( az önce de sistemi geri yükleme yaptım o işe yaramadı, bi de üstüne bilgisayar yavaşladı delircem
  • Arkadaşlar sorun bendede oldu şuan esetle smart tarama yapıyorum. ilk dosyaların yeri değişti sonra word ler silindi kayboldu
    Şimdide mouse gitti kullanamadım eseti açtım laptopun bağlı mausundan karantinaya aldığı anda mouse geldi ve o zaman kullanabildim.
    çok büyük virüs trojanmıdır nedir artık yapın derim kurtulmazsanız zor işiniz
  • merhaba. 2 gündür pc kafa atmamak için kendimi zor tutuyorum. Şimdi pc hakkında pek bilgim yok. Onun için teknik konuşmadan umarım soriirasebe proğramı yüklü olduğundan her hangi bir şey indirmek veya falan girişi yapmıyorum. Sadece youtubeden müzik ve nette radyo dinleme dışında açmıyorum.

    her şey dün sabah başladı pc açtım ve muhasebe programına girmek için tıkladığımda ARTIK C:/ KULLANICILAR /ORTAK/MİKRO KISA YOL KONUMUNDA DEĞİL. ÖĞENİN DURUMUNU DOĞRULAYIP YENİDEN DENEYİN... yazısı çıkıyor ve iptal dediğimde masa üstündeki kısa yolu siliyor çöp kutusuna açtığımda tüm masa üstüm orada. Geri yükle dediğimde de aynı dert yine aynı yazı ve tekrar dene iptal et btonu dışında bişe yok. iptal desen siliyor. tekrar dene desen aynı hatayı veriyor :( ne yapmam gerekli :(




  • musallat.exe nedir yaw :)) virüsün adını musallat koymuşlar :) desenize yerli uçak yerli araba milli füze derken yerli virüsümüzde olmuş :)) antivirüs şart

    Açıkcası arkadaşlar bir dosya kendi kendine silinmez..Eğer bilgisayarı sizden başkası kullanmıyorsa ve silmediğinize de eminseniz ya varolan dosyayı göremiyorsunuz(çoklu masaüstü yöneticisi) yada sisteminizi ve dosyalarınızı içerden kemiren bir virüs var demektir..

    Dosyayı ismiyle arattığınızda ve bulduğunuzu zannedip tıkladığınızda
    "Bu kısayolun başvurduğu **** öğe değiştirilmiş veya taşınmış , bu yüzden bu kısayol artık doğru çalışmayacak.Bu kısayolu silmek istiyormusunuz?" şeklinde uyarı çıkıyorsa... Bu demektir ki tıkladığınız o şey aradığınız dosyaya ait sadece bir "kısayol" ikonudur ve o kısayolun kaynak dosyası yerinde olmadığı için bir işe yaramamaktadır..

    Yapacağınız birkaç şey var ,

    1- Tüm sabit sürücüleri ve klasörleri kapsayacak şekilde((Bilgisayarımı)) tıklayıp dosya ismini yazıp aratmak,

    Bulamadıysanız;

    2- Dosyanız silinmeden önceki bir tarihe Sistem geri yükleme yapmak..Bu bozulan ayarlarınızı ve silinen dosyanızı geri getirebilir..

    Windows 7 kullanıcıları için

    a)sırasıyla Bilgisayarım, Sağ tuşla Özellikler, Sistem Koruması, Sistem Geri Yükleme

    veya

    b)Başlat menusundeki arama çubuğuna Sistem Geri Yükleme yazabilirler.

    Windows XP Kullanıcıları için ise
    a)sırasıyla Başlat, Programlar, Aksesuarlar, Sistem Araçları ve Sistem Geri Yükleme.

    Yine bulunumadıysa

    3.Son ihtimalde silinen dosyaları kurtarma(recovery) programı uygulamak ..




  • Sistem Bakımı sorun gidericisi kısayolların kopuk olduğunu algılarsa bu durum oluşabilir.
    Sistem Bakımı sorun gidericisi işletim sisteminde haftalık bakım yapar. Sistem Bakımı sorun gidericisi sorunları otomatik olarak giderir ya da İşlem Merkezi aracılığıyla sorunları bildirir. Masaüstünde dörtten fazla bozuk kısayol olduğunda, Sistem Bakımı sorun gidericisi tüm bozuk kısayolları masaüstünden otomatik olarak kaldırır."Bozuk" bir kısayol, bir dosya, klasör veya sürücüye ilişkin her zaman kullanılabilir olmayan bir kısayoldur. Örneğin, Sistem Bakımı sorun gidericisi bakımını yaptığında USB aygıtı bağlı değilse veya ağın kullanılabilir olmaması nedeniyle bir ağ klasörü kullanılabilir durumda değilse, bir USB aygıtına ilişkin bir masaüstü kısayolu bozuk olarak kabul edilir.
    Sistem Bakımı sorun gidericisini devre dışı bırakmak için şu adımları izleyin:
    1- Başlat düğmesini tıklatın ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın.
    2- Sistem ve Güvenlik altından Sorunları bul ve düzelt'i tıklatın.
    Not: Sistem ve Güvenlik görüntülenmiyorsa Denetim Masası'nı görüntüleme biçiminizi değiştirmeniz gerekir. Görüntüleme biçiminizi değiştirmek için, Görüntüleme ölçütü yanındaki aşağı oku tıklayın ve Kategori'yi seçin. Görüntüleme ölçütü seçeneği, Denetim Masası'nın sağ üst köşesinde bulunur.
    3- Gezinme bölmesinde, Ayarları değiştir'i tıklatın.
    4- Bilgisayar Bakımı'nı Kapalı olarak ayarlayın.




  • Bende hayla aynı sorun var arkadaşlar yardımcı olacak yokmu
    Lütfen ya dün pc de hiç birşey yokken bugün birden tüm excel dosyalarım silindi !
  • Murder Inc. kullanıcısına yanıt
    Valla sorun çözüldü:) Çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık.
  • Arkadaslar bir klasorde 8 tane word dosyasi vardi. Bunlardan birini acmis uzerinde calisiyordum. Bilgisayar birden fittirdi, icine saytan kacmis gibi tuhaf hareketler yapmaya basladi. Ok tusu alakasiz komutlar verdi pespese. Sonra duruldu. Bir de baktim ki uzerinde calistigim word dosyasi oldugu gibi sapasaglam duruyor ancak ayni klasordeki diger word dosyalarinin hepsi yok olmus. Nasil bulabilirim bu dosyalari. Iclerinden biri cok onemliydi. aramadan cikmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı. yukarıda yazıldığı gibi kaybolan dosyanın ismini sadece (c) diskinde arama yaptım ve buldu . :))) allaha şükürler olsun bişey olmamış dosyalara. hepsi tek bi yerde başka bi klasörün içinden cıktı ..

    Benim gibi aynı sorunu olanlar mutlaka yapsın . ismi doğru aratmanız yeterli. dosyalarınıza kavuşacaksınız.
  • Çözüm bulan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masaüstü sağ tuş => görünüm=> masaüstü simgelerini göster :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murder Inc.

    sorunu çözdüm,

    c:/kullanıcılar/kendikullanıcıadınız/masaüstü

    masaüstü klasörüne sağ tıklayıp "önceki sürümleri yükle" tıklayın ve hangi tarihteki görünüme gitmek istiyorsanız seçin, tamam deyin.

    artık masaüstünüz eskisi gibi ve dosyalarınız görünmektedir

    çok sevdiğim müziklerimi kurtardım.

    Allah razı olsun senden dostum çok önemli dosyalarımı sayende geri getirebildim. Nasıl mutlu oldum bilemezsin




  • Hesap programım var (Ulusal bir program değil yerel bir bilg. yaptığı)
    Müşterilerimin yaptırdığı işleri kaydediyorum. Hesap extresini Excel olarak kaydediyorum. Ama kaydettiğim klasörde o dosyayı göstermiyor. başka klasörlere, masa üstüne de denedim olmuyor. Programdan tekrar hesap extresini kaydetmek istediğimde görünüyor. ordan açabiliyorum. Ama normal klasörü açınca görünmüyor, müşteriye dosyayı mail falan atamıyorum bu yüzden.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.