Şimdi Ara

Masaüstü pc donuyor ya da reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güç kaynağı aldım çalışmadı anakarta kadar söküp tekrar eskisini taktım. Ramlere dokunmadım. İşlemciyi de söküp taktım kabloları da anakarttan sökmedim ama diğer uçlari farklı takmış olabilirim. Bazen kurtarmak istiyor ama bulamadım kurduğum diski. Masaüstüne dönüyor bazen ama bir süre sonra donuyor ve yine reset. Kapat desem de yine reset atıyor bir süre sonra. Sorun neden kaynaklıdır acaba... İşlemciyi mi söküp taksam kablolari mı değiştirsem harddiskin?
    Bios da sıkıntı yok çalışıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Temmuz 2019; 21:17:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Hard diskinizde bir sıkıntı olabilir. Eğer hard disk sentinel programını kurup, program açıldığında ilk gelen ekranda performans ve sağlık bilgilerinin gösterildiği yerin resmini buraya çekip atma şansınız var ise bunu bir deneyin.

    Diskinizde bir sorun var ise anlamış oluruz.

    Kolay gelsin.
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    O kadar süre yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    O zaman mecbur ya diskinizi başka bir bilgisayarda deneyeceksiniz yada bilgisayarınızı başka bir diske windows yükleyip deneme yapacaksınız.

    Bu gibi durumlarda parça deneme yanılma yapılarak bozuk donanım tespit edilir. Sizin durumunuzda genelde şüpheli disklerdir ama farklı bir sorun olma ihtimalide her zaman vardır.

    Kolay gelsin.
  • İşlemciye kadar söküp tekrar taktım hala restart yapıyor hatta daha da sıklaştı ve artık masa üstünüde göremiyorum acaba soketi mi ters taktım ki restart yerindeki gerçi delikleri kontrol ederek takmıştım oradan da değil hdd leri de söküp sadece ssd yapsam da çalismiyor diğer 2 tanesinde Windows yüklü değil. Evde başka pc yok, pazartesi bilgisayarcıya gidecez mecbur gibi...

    Pentium 3 zamanından beri bilgisayar işlerini kendim yaparım ama çözemedim. Formatta atmak istemiyorum , tonla gerekli şey var. Macunum bittiğinden yenileyemedim ama zaten macun 8 yıl etkiliydi. Muhtemelen toz kaçtı bir yere ama neyse..
    Sağol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Temmuz 2019; 23:39:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.