Şimdi Ara

Masaüstü için bu parçalar iyimi bi bakarsanız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum mesajına cevap vermeyi hiç istemedim. keşke linklere bakmak istemeyenler için birde özellikleri kendin yazsaydın. konuya mesaj gelmediğini gördüğümden yazıyorum.
    ekran kartına önem vermişsin. oyuncusun herhalde. ram i 4gb vermişsin ama 2x takacaksın sanırım. benim 4 senelik bi deskopt um var. i5 in ilklerinden bi işlemci amd nin 256 bitlik 1 gb erkran kartı ve 8 gb ram. hor kullanmama ve format üstüne format atmama rağmen The run , Cod series , battle field 2 yi hiç zorlanmadan high larda oynattı bana. he biraz gta4 de takılmalar oldu. demem o ki. bu makine seni baya bi götürür.

    total fiyatı hesaplayamadım cok fazla vaktim yok. veya alternatif şıklarda söyleyemiyorum bu yüzden. parada cok sıkıntın yoksa rami 8 den fazla tak derim.12-16 iyi olacaktır zaten ucuz bişey ram. işlemci ve ekran kartı iyi bence. birde bunları yapan yerler var. bilgisayar toplamayı. ben bi tanıdık vasıtasıyla yaptırdım. sende bulabilirsin bence. vatandan parça alıp taktırmak ucuza gelmez. hatta her parcada ayrı kar payı odediğin için pahalı bile cıkabilir. sadece istediğin bi kasa toparlarsın ekonomik olmaz. dediğim gibi pc toplayan yerleri bulmaya çalış.




  • OverPower kullanıcısına yanıt
    Zaten kendim toplamına kardeşim bi tanıdığımız var özellikleri söyleyeceğim parçaları o alacak zaten ram konusuna değişmiştir buna dikkat edeceğim ve çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.