Şimdi Ara

Masaüstü,Dizüstü ve PS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazım biraz kapsamlı olduğu için uzun olabilir okursanız sevinirim.Ben oyun seven birisiyimdir.Küçüklüğümden beri hep güzel bir bilgisayarımın olmasını isterdim.Bundan 10 sene evvel bir bilgisayar gelmişti bizim eve akrabamız göndermişti bize.İşletim sistemi windows 98 di ama benim için fark etmezdi.O bilgisayarda sabahtan akşama kadar fifa 99 oynardım :).Artık büyüdük yaşım 18 ve neyin ne olduğunu biraz biliyorum.Şuan lise son okuyorum.Bu arada hem okula gidiyorum hemde çalışıyorum yani stajda görüyorum.Stajdan kazandığım parayla kendime güzel bir masaüstü ya da dizüstü pc almak istiyorum.Ancak aklımda şu aralar ps'de girdi.Sonuçta bir oyun bilgisayarından daha ucuz.Ancak ps oyunları bir hayli pahalı bana göre sonuçta orta halli bir aileyiz.

Gelelim asıl soruya.Kendime masaüstü pc almak istiyorum bu devirde masaüstü pc mi kaldı diyorlar git adam gibi dizüstü al hem heryere götürürsün daha az elektirk yakar.Dizüstü pc de almak istiyorum ancak benim bir akrabanın dizüstü pcsinin sıcaklıktan kendi kendine kapandığına bizzat şahit oldum .Şu aralar aklıma ps geliyor ancak bana o daha maliyetli bir şeymiş gibi geliyor.Sonuçta oyun sever biriyim ve her ay bir oyun alacaksam bu bana pahalıya patlar.Siz bana ne tavsiye edersiniz.Diyeceğim şu alacağım herhangi bir ürün beni uzun bir süre idare edebilsin.Çünkü ilk bilgisayarımı oyun merakım yüzünden yaklaşık 10 defa bozdum ve ona babamın verdiği tamirat paraları 2 milyarı bile geçmiştir.Cevaplarınız için teşekkürler.

• Merhaba dostum bende seninle aynı kararı vermek zorunda kalmıştım.Ve xbox 360 aldım ve 2 yılda sadece 5-6 saat kullandım cihazı,alışamadım.Sonra üniversiteden dolayı dizüstü aldım kesmedi alet.Ve şimdide parça parça masaüstü bilgisayar topluyor.Masaüstü bilgisayar bence çok daha kullanışlı ve geliştirilebilir.Bazı kişiler üniversite dolasıyla taşınabilir cihaz almak istiyor ama 2 kişilik yurtta kalırsan zaten bir sıkıntı olmuyor.Ben şuan basit işleri dizüstü ile diğer ağır işleri de masaüstünde yapıyorum.Ama bunu kişinin bilgisayardan ne beklediği belirliyor.
  • emrekaragol6 kullanıcısına yanıt
    Benim zaten dizüstü pc var ancak 2 sene önce 900 tl ye aldım şuan onu kullanıyorum yani bir yere gittiğinde en azından internette takılabilirsin. yalnız benim istediğim hem ultrada oyun oynayabileceğim hem büyük ekranda film izleyebileceğim ve de uzun yıllar kullanabileceğim bir bilgisayar. sonuçta yüksek fiyatlar veriyoruz.
  • kadir340 K kullanıcısına yanıt
    Dostum o zaman seni anca masaüstü bir bilgisayar keser.Zaten dizüstü bilgisayarında varmış.
  • emrekaragol6 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dostum.ps,xbox hayatımda daha hiç ellemedim macereya gerek yok zaten sende pek kullanamamışsın. Biz en iyisi bildiğimiz yoldan şaşmayalım :)
  • kadir340 K kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşadım, Ne yapsam ne yapsam dedim, gittim PS3 aldım, doldurdum orjinal oyunları , kumandası , yok guitar herosu falanı filanı ne varsa aldım, bütün paramı heba ettim sonunda, ve 1.5 yıl boyunca şakam yok toplasam 16 saat oynamışımdır.

Bütün verdiğim para boşuna gitti, sevmedim , sevemedim nedense PC oynamayı o kadar çok seviyormuşum o kadar çok rahatmış ki onu anladım

Ama ben gene akıllanmadım , gittim PS3 ümü çocuk yeğenlerim var onlara verdim, takılsınlar onların atari'side bunlar artık

Bu sefer gittim PC ile Laptop arasında kaldım, gittim laptop aldım geçen sene , iyi mutluyum şu an aslında ama performans alamıyorum, laptop masanın altında komidinde duruyor, 24 inc ekrana bağlı , bluetooth mouse klavye kullanıyorum, Kısacası bilgisayar ile alakam yok , yerinden hareket etmiyor, sakladım onu köseye , gözükmüyor bile masanın altında. Ama yazın güzel oluyordu evimin bahçesinde dışarıda temiz havada oyun oynamak , 2 ay içinde değmezmiş ama anladım. GENE pişman oldum. Bu sefer PC e dönüş tam oluyor .

Deneye deneye yanıldım sanırım ama benim için iyi olanı buldum

• mohijito kullanıcısına yanıt
    Vaybe bende pişman olmaktan korkuyorum biraz param kıymetlide :D
  • mohijito kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı sizin gibi oyunları doldurdum korsan olunca da hiç zevki çıkmıyor en sonunda 150 liraya arkadaşa sattım :D .Benim gibi parça söküp takmayı seven insanlar için konsol bir şey ifade etmiyor.
  • Aslında bunu tam olarak nasıl öğrenebilirsiniz bilemiyorum , Çünkü kimi insanlar gerçekten konsolu daha çok seviyor , ama benim gibilerse sevmediğini o kadar para verince anlıyor, sizin için hayırlısı olsun

@kadir340

Kesinlikle size katılıyorum, PC den şaşmayacaksın , bildiğini yapacaksın arkadaş, rezil rüsva oldum oynamadım oynayamadım da makineyi gıcık olmadımda değil ha , zarara girmişiz o kadar

@emrekaragol6

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.