Şimdi Ara

MASA LAMBASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ders çalışırken masa lambası kullananlar var mı arkadaşlar ?

• up
  • Ben varım. Özellikle gecleri masa lambası, tavandaki lambadan daha hoş bir ortam yaratıyor.

Lambam da şu:

Bu fiyata daha iyisini bulabileceğini hiç sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2 farklı lamba kullanıyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

MASA LAMBASI MASA LAMBASI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0nurGS kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam faydalı oluyor mu ışık konusundan ? gözü yoruyor mu ya da uyku getirme felan söz konusu mu acaba ? ben de akşam almayı düşünüyorum da merak ettim forumdan kullanan var mı diye
  • Hocam su serit ledler nasil oluyor?
    Nereden temin edebiliriz?

• Normal zamanlarda masa lambasını kullanıyorum.ödev için bir şeyler hazırlamak(maket,poster vb.) için led ışığı kullanıyorum.ledi normal zamanda kullanmoyorum çünkü hem tam beyaz değil,hafif maviliği var.hem de kitaptan bile yansıyıp gözümü alıyor.

Mahalledeki elektrikçiden şeriti 5 liraya aldım(1 metre) adaptörü 7 liraya aldım.

• Işık konusunda normal lambadan daha iyi hem de led olduğundan daha ekonomik. Gözü yormuyor neden yorsun? Uyku da getirmiyor sonuçta ışığı tavandaki lambadan daha kuvvetli bir şekilde geliyor önüne. Alırsan da dediğim ürünü öneririm hem şık hem uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0nurGS kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal ondan alacağım hocam, ikeanın evime çok yakın olması ve sizin de memnuniyetiniz hoşuma gitti, e tabi fiyat da uygun :)
  • Xiaomi Led Light bi bak derim

• Bi ara çok kullanıyodum ama ışığı gözlerimi acıtmaya başlayınca bıraktım. Değiştirmeyi düşünüyorum ikeada ledli masa lambası satılıyor onlardan alırım muhtemelen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda lambasında odaklanamıyorum hep bir yerlere çarpıyor gözüm odaklanmama yardımcı olur umarım
  • hocam bağımlılık yapıyor valla gece çalışırken odanın ışığını kapıyorum masa lambasını açıyorum kendimi harry potter lumos büyüsünü yapıyormuş gibi hissediyorum
  • bir de biz deneyelim bakalım hocam :)
  • led beyaz renkli degil sari renkli alirsaniz gozu yormaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.