< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksel123 -- 14 Kasım 2020; 3:16:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldReview -- 14 Kasım 2020; 11:2:26 > |
|
Tamam da belki oyuna Türkçe ekleyeceklerdi. Yetişmedi. Ya da Marvel cephesi ile kopukluk oldu. Adamlar Türk oyuncusunu önemsemese diğer çıkış oyunlarına niye Türkçe eklesin? Sırf eleştirmiş olmak için eleştirmeyin. Ayrıca bu kadar rahatsız olduğunuz bir konsolun yenisini alıp kullanıyor olmanız da komedi ya neyse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Beğenmiyorsan kullanmazsın o zaman. Xbox'un kaç tane çıkış oyunu var? 0! Sony kaç tane oyun çıkartıyor, sırf bir tanesi Türkçe değil diye nankörlük mü yapalım? Ayrıca orta düzey İngilizcesi olan rahatlıkla anlar oyunu. Ve bu devirde hala İngilizce bilmeyen de kalmamıştır. Beğenmiyorsanız Xbox kullanın. Ama Sony kalitesini anca o zaman anlayıp geri dönersiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrustt -- 14 Kasım 2020; 12:31:9 > |
Ben dil bilmiyorsunuz demedim ki. Bilmeyen kalmamıştır dedim. Mesele her oyuna neredeyse Türkçe ekleyen Sony sırf iletişim koğukluğu yüzünden Türkçe eklemedi diye ( sadece 1 oyuna, diğer tüm çıkış oyunları Türkçe ) gömülüyor. Ama Türkçe oyunu neredeyse hiç olmayan Microsoft'a kimsenin bir şey dediği yok? Ki Sony tüm çıkış oyunlarına Türkçe eklemek istedi muhtemelen, o duyuru bu yüzden geldi. Spiderman konusunda Marvel cephesinde sorun çıkmıştır, yoksa diğer oyunlar niye Türkçe çıktı? Onlara da koymazdı istemese. Demek ki Sony burada hatası yok. Ayrıca bu kadar Türkçe savunucususunuz madem. Microsoft, Ubisoft, EA, Activision gibi Türkçe oyun çıkartmayan firmalara 2 eleştiri yapın da samimiyetinizi görelim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yav simdi kusura bakmayin da bu habere ancak gulunur.Herhangi bir konsol taraftari degilim fakat sonynin yaptigi resmen milletle billur gecmektir.Aynisini microsoft yapsaydi ona da gulerdim.Neden gulerdim?Cunku millet babasinin sirketi gibi savunuyor.Elin adami iste boyle dalga gecer sizinle. Once konsol satsin diye turkce dublaj haberleri yapildi daha sonra altyaziyi birak turkce olmayacak deniliyor.Bunun neresi etik?Koskoca bir firma Turk milletiyle alay ediyor.Bunun bir yaptirimi olmali.Sart kosacaksin oyunlar Turkce dublaj olacak degilse ulkede satamazsin diye ama is parayi almaya geldigi zaman 600-700 liralar veriliyor vergiler sak diye aliniyor.Dublaja, dil destegine geldigi zaman yoookk Bu duruma ragmen hala sony urunlerini alacaklara en kisa zamanda akil sagligi diliyorum. |
Koca Sony işi gücü yok Türk milleti ile dalga geçmeye çalışıyor aynen. Çok mantıklı. Sizin gibilere inat Sony ürünleri almaya devam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diğer Türkçe çevirisi olmayan oyunları alanlara da akıl sağlığı diliyor musunuz? Mesela Xbox Series X için gidip, Call of Duty alsam akıl sağlığı yönünden durumumu nasıl yorumlarsınız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldReview -- 14 Kasım 2020; 14:3:7 > |
Olay muhtemelen şu; Bu facebook twitter hesaplarını işleten uyanık geçinen bu arkadaşımız kendi vasfıyla sosyal medyada Türkçe çıkacak diye haber paylaşıp milleti galeyana getirmesi. Sony TR durumun farkına varınca noluyo lan öyle bir şey yok demesi olayı ve iletişim sorunu olmuş ile geçiştirmesi. Bir ihtimal daha var. Türkçe çıkacaktı bu aylar öncesinden belliydi bu sosyal medyaya bakan arkadaşımız bu bilgilere sahipti. O yüzden ilerde bi sıkıntı olmayacağına kanaat getirerek haberi paylaştı ama sonradan oyunun Türkçe olması iptal edilince ve bu arkadaşın son iptal olayından haberi olmamasından böyle bir olay ortaya çıktı. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |