Şimdi Ara

Marvel's Spider-Man'in PC sürümü neler sunuyor? PlayStation bu işi çözdü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • PlayStation'ın özel oyunları artık bildiğiniz gibi PC'ye geliyor. Horizon Zero Dawn, Days Gone ve God ofWar derken şimdi de sıra Marvel's Spider-Man'e gelmiş durumda. Peki Marvel's Spider-Man'in PC sürümü neler sunuyor, başarılı bir port olabilmiş mi bu soruların cevabını videomuzda yanıtlamaya çalıştık.



    Ayrıca videomuzda kullandığımız renkli PlayStation 5 kontrolcüsünü bizlere sağladığı için OverGame'e teşekkür ederiz. Eğer siz de OverGame üzerinden siz de bu renkli kontrolcülerden satın almak isterseniz bağlantıya tıklayabilirsiniz: https://bit.ly/3QI2YXT



    PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in PC'de de kullanılabildiğini ve özellikle PlayStation oyunlarına çok daha iyi çalıştığını söyleyebiliriz. Videomuzda da DualSense'in, yani PS5 kontrolcüsünün PC'ye nasıl bağlandığını da sizlere aktardık.









  • Rtx 3050 yi duyunca direk kapadım videoyu. Koskoca donanımhaberin sistemindeki karta bak.

  • bykrm kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    RTX 3080 Ti ile video çektiğimizde bütün yorumlarda, "biraz ortalama sistemlerle oynayın, herkeste 3080 yok, ne performans alacağımızı bilmek istiyoruz" tarzı şeyler yazıldı. Şimdi optimizasyon konusunda çok iyi olan bir oyunu bilerek ve isteyerek bu sistemde gösterdik diye sanki elimizdeki tek sistem buymuş gibi bir yorum geliyor. Belli ki araştırmadan tamamen ön yargıyla peşin hüküm vermişsiniz.

    Bu örnekten de anlaşılabileceği üzere biz ne yaparsak yapalım herkesi aynı anda memnun etmemiz mümkün değil.

    İyi seyirler,

  • TwiNKie... kullanıcısına yanıt

    Grafikleri ile ön plana çıkan bir oyunu 3050 gibi vasat kartlarla tanıtamazsınız. Dünya nın hiçbir sitesinde böyle bir gösterim yok! Her zaman en yüksek ayarlarda, en güçlü PC lerde gösterilir ki konsola göre PC deki görsel üstünlükler görülebilsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.