Şimdi Ara

Marvel’s Guardians of the Galaxy {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
7
Favori
5.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Cyberpunk 1080p hariç dlss kapalı ray tracingli oynanmiyordu 3080 ile. 15 fps civarı oluyor hatta direkt dlss kapalı :D 1080p dlss kapalı bile dokular dolu gözükmüyordu. 4K dlss performance + RT ultra ile ise 1080p ekranda büyük kalite farkı sağladı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Yine de kimsenin benim beklediğim fiyata vereceğini sanmam. 150 TL max.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumları gördükçe alasım geliyor oyunu. 369 TL de fazla geliyor ama. Ne zaman indirim alır acaba ya. Beklemeden paraya kıyıp alabilirim Marvel’s Guardians of the Galaxy {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} 

  • Manciaa kullanıcısına yanıt
    Kuponla al o zaman bekleyesin yoksa. Epicte 309 TL oluyor o zaman.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Manciaa kullanıcısına yanıt
    Not: Kuponun kullanım süresi 16 Kasım'a kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 2 Kasım 2021; 3:10:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda hem Eidos oyunlarına hemde diğer oyunların bazılarına güzel göndermeler yapılmış. Bunlardan biride yine bir Eidos yapımı olan ve çok sevdiğim bir serinin son oyunu Deus Ex : Mankind Divided, oyunda Adam Jensen' in sahnesinin bir benzerine Star Lord ile yer verilmiş. Her iki oyundan aldığım görseller aşağıda ve birebir aynılar. Yeni bir Deux Ex oyununa sanırım kimse hayır demez, gerçek Cyberpunk deneyiminin nasıl olması gerektiğini yapamayanlara göstermek için Deus Ex' in sahalara dönme zamanı geldi.


    Marvel’s Guardians of the Galaxy {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}
    Marvel’s Guardians of the Galaxy {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Hocam oyunun hikayesinin diyaloglarının çok iyi olduğunu söylüyorlar. Fakat çatışma çok azmış yürü sinematik seyret 5 dk jöle ile dövüş tekrar yürü tarzında diyenler var. Ayrıca vuruş hissi kötüymüş. Sizce çatışma mekanikleri nasıl ? Oyunun büyük çoğunluğu jölelerle savaş ile mi geçiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    Oyunda tek kişilik bir deneyime odaklanıldığı ve bir süper kahramanın bir ekibe liderlik etmesi nedeniyle sıkça diyalog bulunuyor. Diyaloglar çok iyi yazılmış ve bunu oyunun ilk anından son anına kadar sürdürüyor. Oynanış düz bir çizgide ilerliyor fakat oyun alanı keşfedilebilir ölçüde bu doğrultuda fazla sınırlandırılmamış. Nereye gideceğiniz belli fakat alternatif yerlerde bulabileceğiniz outfitler, karakter perklerini açmada kullanacağınız komponentler ve oyunun hikayesine yönelik bazı keşifler bulunuyor. Yer yer bulmacalar hatta tek bir bölümde olsa uzay savaşı dahi var. Açılış bölümü ile birlikte toplamda 17 bölüm içeriyor ve bitirme süresi 20 saati aşıyor. Tercihe bağlı olarakta tüm açılmış perkler ve yetenekler eşliğinde farklı tercihlerin oyuna olan etkisini görebilmek adına New Game + moduda yer alıyor.


    Çatışmalara gelirsem oyun siz geliştikçe karşınıza daha farklı ve zorlukta düşmanlar çıkarıyor. Star Lord' un özel silahı oyun boyunca 4 farklı gelişime ulaşıyor. Bunlar her düşman türünün farklı zayıflığına göre donma, elektrik hasarı, yanma ve uzaktaki düşmanları size doğru çeken ve alternatif yolları açmanızı sağlayan başka bir özellikten oluşuyor, diğer karakterlerin yeni yeteneklerini ise çatışmalar sonrasında momentum puanlarıyla elde ettiğiniz yetenek puanlarıyla açılıyor. Düşmanlar üzerinde neye zayıflığı olduğu belirtilmiş ve o özelliği kullanıp önce zayıflatıyor sonrada ekipte son bitirişi yapıyorsunuz. Oyun sizi yani Star Lord' u bir ekip lideri gibi kullanmanızı istiyor yani diğer karakterlerin yeteneklerini doğru zamanda ve doğru yerde kullanmanız gerekiyor. Çatışmalar oyunun ilk kısımlarında benzer türde ama bosslarla karşılaşıp hikayede ilerledikçe karşınıza farklı türde düşmanlar çıktığı için tek düzelikten uzaklaşıyor. Bir görevde yoğun bir çatışma olduysa diğer bölümde ise biraz daha sakin ve keşif odaklı ilerliyorsunuz. Vuruş hissi kişiye göre değişen bir unsur olduğu için o konuda bir şey diyemem ama bana göre dinamik çatışma sistemi başarılı çalışıyor. Marvel’s Guardians of the Galaxy {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} 





  • Oyunun puanları oturduğundan ana mesaja Metacritic ve Opencritic puanlarını da ekledim. Marvel’s Guardians of the Galaxy {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} 

  • Oyun DH üzerinden GeForce kodu satın alınarak aktif edilmiştir.
    @ First9 güvenilir satıcıdır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu GFE kodu satın alarak etkinleştirdim. Bunu açabiliyor muyum?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun kütüphanenizde olduktan sonra nereden alındığının bir önemi yok. Önce kütüphaneye ekleyin ve ardından GFE uygulamasına Steam/ Epic hesabınız ile giriş yapın. Bir süre geçtikten sonra ödüllerde kostüm belirecektir. GFE üzerinden alabilirsiniz, çok önemli bir şey değil çünkü oyun içinde bolca kostüm mevcut ama yinede uğraşırım derseniz program üzerinden bu şekilde alabilirsiniz.Marvel’s Guardians of the Galaxy {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bağlıyoruz ikisini? Oyun experience kütüphanesinde gözüküyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R.I.P John Meadows kullanıcısına yanıt

    Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra GFE ödülleri arasında görünmesi lazım eğer görünmüyorsa GFE den çıkın ve yeniden giriş yapın. Ödül görünmesi bir süre sonra oluyor. Ardından GFE hesabınızda sağ üstte yer alan kullanıcı isminizin altında kod kullan yer alır, burayı seçtiğinizde oyun ödülü belirecek ve almak için Steam/ Epic hesabınızı bağlamanız gerektiği görülecek, oyun hangisindeyse ona göre seçip Steam yada Epic hesap bilgilerinizle giriş yaptığınızda ödül kütüphaneye ekleniyor.Marvel’s Guardians of the Galaxy {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} 

  • Rtx 3080, 5900X, 32 gb ram ile yüzde 88/90 gpu kullanımı görüyorum 4K her şey ultra, dlss performans ile normal mi? Dlss quality yapınca fps 50/60 arası oluyor. Performansta ise 60/80 arası. Benchmarklarda bakıyorum benim gpu az kullanılıyor, yüzde 99 oluyor 9900K ile.

    Not: Anakart biosu, işlemci chipseti, Gpu driveri güncel, bir de ddu deneyip yazacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 3 Kasım 2021; 7:25:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ddu gpu kullanım oranını arttirmadi. Resizable bar mı açmam gerekiyor? Sorun ekran kartı kaynaklı olamaz zira daha geçen günlerde 8 yıllık Batman Arkham Origins'te yüzde 99 kullanım oluyordu.

    Benchmark sonucum dlss quality ortalama fps 57, dlss performans ortalama fps 73. İkisinde de gpu kullanımı aynı. Resizable bar kapalı. Ayarlar ray tracing dahil ultra ve 4K.

    Sorunu çözdüm. Windows görüntü ayarlarından açılan donanım hızlandırmali gpu zamanlaması düşük gpu kullanımı yapıyormuş. Oyunu oynayanlara açıksa kapatmalarini tavsiye ederim.

    4K ultra+Ray tracing+Dlss performance ortalama sonucu 80 fps, dlss quality sonucu ise 62 oldu. Keskinleştirme+ filtresi kapalı dlss quality 69 fps, dlss performance 93 fps oluyor.

    Not: GeForce experience oyun filtresi sharpen+/keskinleştirme+ kullandığım için 5/6 fps daha düşük alıyorum, bu benchmarklarda da filtre uygulanmıştır. Marvel’s Guardians of the Galaxy {PC ANA KONU} {Çıktı/2021}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 7 Kasım 2021; 3:18:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • GeForce experience Sleek lord kostümünü aldım sonunda. GeForce internet sitesi üzerinden işlem yapmak gerekiyormuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun yüzde yüz yapma süresi için nasıl 20 saat deniyor? 35-40 saat oynadım (sigara molası verince oyun açık kalıyordu, 5 saat o yüzden oynayabilir:D) anca bitti. Çok iyi oyun. Onu bunu dinleyip oynamamazlık edilmezmiş. Çok rahat 9 puan veririm. Devam oyunu gelecek kadar iyi satar umarım.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.