Şimdi Ara

Marvel's Daredevil (2015-2018) | İptal Edildi (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.413
Cevap
64
Favori
76.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eski tarz devam ederse istediğimizi bulamayabiliriz. Daredevil ilk çıktığında devrim yapmıştı, çünkü süper kahraman dizilerinin çocuksuluğunu yok edip oldukça ciddi ve karanlık bir dünya yaratmıştı. Millet o dönem acayip hype yapmıştı. Sonra jessica jones, luke cage ve en son iron fist o hype'ı milim milim yok etmişti. 2. sezon punisher'lı bölümler sevilirken, 2. kısımdaki ninjaları çok kötü işleyince dizinin ciddi havası çok büyük ölçüde sekteye uğramıştı. Tabi bu durum izlenme sayılarını büyük ölçüde düşürdü. Son sezonunu ise ben sevdim, bullseye karakteri ise çok hoşuma gitmişti mesela.... ama yine dizi son sezonda castta önemli bir ölüm göstermeyerek mesela karen, diziyi iyice tipik süper kahraman dizisine dönüştürdü( kalitesine rağmen). Ben artık farklılık arıyorum, ölümler, karakter değişimleri görmek istiyorum


    Şimdi disney gibi bir kurum diziyi ne ölçüde ciddi yapar ne ölçüde istediğimizi bulabiliriz; ciddi soru işareti 4. sezon gelse bile




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 1 Aralık 2020; 20:57:16 >




  • @Faithful Blood Day


    katılıyorum o da var ama son sezondan sonra her ne kadar wilson fisk daredevil için en önemli kötü karakterlerden biri olsa da bir sezon kadar biraz arka planda olur diye düşünüyordum eğer 4. sezon olsaydı.



    @victor zsasz


    hocam ölüm hariç her söylediğinize katılıyorum. karen karakteri daredevil için hikayesini tamamlamadı bildiğim kadarıyla. o yüzden onu öldürmek için erken diye düşünmüş olabilirler. ama yine yanlış bilmiyorsam çizgi romanda ölüyor yani bir süre sonra dizide de muhtemelen ölecekti belki 4 veya 5. sezonun sonunda olabilirdi. bana kalırsa claire karakteri ölmeliydi bu dizide. zaten hikayesi bu diziyle başlamıştı sırayla bağlayıcı karakter olarak tüm marvel netflix dizilerinde gözüktü ve misyonunu tamamladı. daredevil 3. sezonda geri dönüp ölmesini beklemiştim ben.





  • bu diziye çok yazık ettiler.keşke devam etse.

  • 3.sezonu izlememiştim yeni bitirdim ve cidden bayıldım en iyi sezon bu oldu benim için gerçekten çok kaliteli bir yapım.

    Disney’in saçmalık yapıp bunun gibi bir diziyi iptal ettirmesi hiç akıl kârı değil. Kendi platformunda saçma sapan diziler yapmaya devam ediyorlar ve adım kadar eminim gelecek olan Loki, Hawkeye ve Ms Marvel dizileri bu dizinin kalitesinin yanından geçemeyecekler tıpkı Wanda Vision ve Falcon&Winter Soldier gibi...

    İzleyici bol ne koysak izleniyor diyip bir yere varmayan amaçsız ürünleri piyasaya sürmek iş ahlaklarını gün yüzüne çıkartıyor. Kitlesi büyüdükçe dünyanın en balon şirketi haline geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ricky Gervais kullanıcısına yanıt

    Disney iptal ettirmedi hocam. En azından direkt olarak iptal ettirmedi. Marvel Disney'e geçince muhtemelen Netflix ile Marvel arasındaki anlaşmalar çöpe gitti. Disney de ben kendi online streaming servisimi yapıyorum. Star Wars da bende, Marvel da bende diyip haklarını kendi elinde tutuyor. Şu an Disney Marvel dizileriyle birlikte yeni bir phase'in duvarlarını örmeye çalışıyor. Disney salak değil ilerleyen dönemlerde Daredevil'ı film/dizi bir şekilde entegre edeceklerdir.

  • 2024te daredevil born again olarak Disneyplusta yeniden başlıyor Charlie Cox ve vincent de onfiero başrol olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizilere bu şekilde üzücü iptal verdikleri zaman insanların hype’ı kaçıyor ve kandırılmış hissedip diziye küsebiliyorlar. Soğuma oluyor. Eski kitleyi toplayamayabilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Temmuz 2022; 14:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    hocam iptal olmasa bile 2 yıldan uzun süren devam serileri, film ya da dizi fark etmeksizin, kendi adıma hype'ı kaçırıyor diyebilirim.


    yani bir film yapıyorlar ve devamını getiririz diye ucunu açık bırakıyorlar, tutmazsa devamı gelmiyor ve filmi sevenler öyle kalıyor. tutarsa da devamı en az 3 yıl sonra geliyor zaten unutmuş oluyorum heyecan falan kalmıyor.


    dizilerde de aynı şey geçerli pandemiden önce bile tüm dizilerin sezon araları 1 yıldan önce 1.5'a sonra da 2'ye dayanmış durumdaydı.


    edit: bu dizi özelinde de iptal olmamış ama sadece bir belirsizlik ya da anlaşmaların sürüncemede kalmasından dolayı bile arası 5 yıl uzamış olsa (2024'te çıkacak 5.5 yıl diyebiliriz rahatça) hype falan kalmazdı.


    ayrıca kingpin ve daredevil castı dışındakiler ve hikayenin önceki sezonlarla olan bağlantısı da henüz belli değil anladığım kadarıyla. tüm diğer ana karakterleri bir anda yok sayarlarsa o da sıkıntı olabilir. şahsen karen olmasa da foggy'i görmek isterim ben aynı cast ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 26 Temmuz 2022; 2:12:43 >




  • 10.bölüme geldim. zoraki izliyom dizi pek sarmadı

  • Why Shy kullanıcısına yanıt

    10 bölüm boyunca sizi sarmadıysa bırakın. Zira sonraki sezon ve bölümlerde ilk 10 bölümden daha fazla saracak çok fazla bölüm yok.

    Belli bölümler bazı kilit noktaların detayını gosteriyor ama onlar da sizi sarmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sezon fena sürükleyici ve heyecanlı. Bir günde 5 bölüm izledim.

  • Diziyi bitirdim. 3.sezon oldukça heyecanlı ve sürükleyiciydi. 1. ve 2. sezonda sıkıldığım yerler oldu. Ama izlenebilir bir dizi.

  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.