Şimdi Ara

Marvel's Daredevil (2015-2018) | İptal Edildi (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.413
Cevap
64
Favori
76.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    cok komikmiş kardeş
  • Karen'a özel bölüm ayırmaları dışında bölümler gayet tatmin ediciydi. Hele hele 4. 6. ve sezonun son bölümü çok çok iyidi. Birine her an bir şey olacakmış korkusu sardı. Diken üstünde izledim sezonu resmen. Çok iyi vermişler o duyguyu. 2.sezon'dan çok daha iyi bir sezon olmuş. 1.sezon ile de aynı seviyede.
    Bu arada Daredevil kostümü Poindexter'ın üzerinde acayip karizma duruyor be. Gelecek sezonun ana villain'ı o olacaktır büyük ihtimal.

    Umarım yeni sezon seneye gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 29 Ekim 2018; 18:50:47 >
  • şimdi bitirdim 3. sezonu eleştirebileceğim bir şey yok tartışmasız devam eden en iyi süper kahraman dizisi.

    EDIT: oha geriye dönük yorumları okudum da forum beğenmemiş, beğenmeyenlerden ricam varsa daha iyi süper kahraman dizisi söyleyin de bilelim beyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 30 Ekim 2018; 0:56:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    şimdi bitirdim 3. sezonu eleştirebileceğim bir şey yok tartışmasız devam eden en iyi süper kahraman dizisi.

    EDIT: oha geriye dönük yorumları okudum da forum beğenmemiş, beğenmeyenlerden ricam varsa daha iyi süper kahraman dizisi söyleyin de bilelim beyler.
    Takma kafana hocam. Bu forumdaki çoğu kişi usta yazar ve yonetmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bitirdim. Mükemmel bir sezondu. Special Agent Poindexter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5. bölüme kadar geldim ama sizce de dizi fazla durağan değil mi? Biraz sıkıldım açıkçası...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x9

    Nadeem'e üzüldüm arkadaş ya adam sırf evine havuz yaptırmak,ailesini ekonomik olarak rahatlatmak isterken başına neler geldi Kingpin reyis zekasıyla hayran bıraktı, işte!!! gerçek kingpin bu dedirttirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 30 Ekim 2018; 14:40:10 >
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    spoiler içine al yazdıklarını dostum.
  • 2. bölümü birkaç gün önce izledim

    dizi luke cage ve iron fist'ten sonra mı geçiyor yoksa aynı zamanda mı çok da önemli değil iki dizi de iptal edildi zaten ama merak ettim
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    sonra geçiyor sanırım ama fark etmez hiçbir alakaları yok zaten.
  • Evet bu sezonu bitirdim.Her şeyiyle mükemmel bir sezon olmuş.En başta erik oleson'u kutlamak istiyorum ilk çıktığında adamdan büyük şüphelerim vardı(arrowda çalışmış falan filan) ve açıkçası pekte iyi bir sezon çekeceğinden emin değildim ama fragmanlar,tanıtımlar geldikçe beklentim yükseldi hmmm iyi bir sezon olacak sanırıma döndüm.Şimdi sezonu bitirince bekletiminde üstünde bir iş çıktığını görmekten mutluluk duyuyorum(yalnız sezondan bir beklentim vardı o gerçekleşmedi ama, sezonun güzelliği onu telefi etti).

    Benim için en iyi netflix süper kahraman sezonu oldu ve bunu 13 bölüm çekerek !!! yaptılar.(13 bölüm çekmek zordur genelde tempo sıkıcı olur vs ama bu sezonda yer yer sıkılsam da güzel telafi ettiler ve açıkçası yer yer sıkılmam da normaldi 13 bölüm sonuçta).Daredevil içinde sıralamam 3>1>2 spoiler'lı olarak düşünceme gelirsek;

    -Nadeem sezonun en iyi karakterlerinden biriydi ve en iyi yan karakter kurgusu gelişimi gösteren karakterdi(üstelik tüm netflix süper kahraman dizileri içinde) bu yüzden bu sezon o kadar anlamlı ve güzel oldu.
    -Wilson fisk ne denebilir ki abi her şeyiyle mükemmel, oyuncusundan karakterine,bakışından planlarına her şeyiyle çok iyiydi
    -Karen page biraz sinir bozucuydu ancak sonraki sezon ki akıbetini merak ediyorum,Foggy iyiydi en azından bunun ne işi var bu dizide dedirtmedi
    -Bullseye en son adamantium omurilik taktılar çizgi romanlarda olan bir şey.Çocukluktan gelen bir psikopatlığının vurgulanması çok iyiydi(wilson fisk gibi çocukken normaldi ama çevre,babası vs onu bu hale getirdi durumunu vermemeleri tam isabet olmuş) adam doğuştan psikopat yani.Kolay manipüle edilmesi çok güzel bir detaydı çünkü bu tipler kolay manipüle edilir ve duygu kontrol ve empatisi yoktur.
    Wilson bethel güzel canlandırmış ama adam yüz olarak biraz sempatik bir oyuncu olduğundan ne kadar psikopat olsada tiksindiremedi bullseye'dan oysaki yüzünü görünce tiksinmemiz gerekirdi.Oyunculuğu iyiydi ama sinek vızıltılarında falan karakteri güzel yansıtmış.
    -Daredevil'ı güzel işlediler adam öldürmesinin daredevil için tam bir dönüm noktası olacağından ve o zaman gelmediğinden öldürmeme kararı isabet olmuş. Charlie çok güzel bir oyunculuk ortaya koymuş ve oyunculuk anlamında en iyi sezonu bu sezondu.Gerçekten iyi bir oyuncu keşke mcu'da görsek.Tek eleştirim keşke matt'in iyileşme süreci sıkıntılarını falan biraz daha detaylı anlatsalardı birden iyileşip daredevil oldu gibi adam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 2 Kasım 2018; 3:9:5 >




  • Genel olarak güzeldi, beğendim. Fakat bir tık daha hareketli olabilirdi ilk bölümlerde sadece ondan yine sitemim var. Bizim gibi meraklılar sabredip bitiriyor ama çoğu insan sıkılıp bırakınca genel bir önyargı oluşuyor genel izleyicide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9. bölüm bitti, siz de benim gibi Nolan'in The Dark Knight üçlemesi tadi aldiniz mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bitirdim, 10.bölüm hariç güzel sezon olmuş. 13 bölüm çok geliyor ama hala, 10 ideal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Kasım 2018; 10:49:38 >
  • Benim düşüncem 3. sezon kalite olarak maalesef ilk iki sezonun oldukça gerisinde kalmış.
  • İlk 4 bölüm yavaş ve temposuz olması yüzünden baygınlık yaratmıştı hatta bu konuya girip 3.sezon hayalkırıklığı oldu diye yazacaktım ama 5.bölümden sonra dizi su gibi aktı vallaha. Hatta son 8 bölümü 1 günde izledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi 4.sezon onayını alamayabilirniş Disney platformundan dolayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel olarak güzel 3. sezon ama poindexterin daha çok solo takılıp iş halletmesini beklerdim sürekli matt le kavga etmesinden baydım
  • 3. sezon maraton bugün başlıdım. 4 bölüm izledim. Ara verdim
  • 3.sezon 12'yi bitirmek üzereyim, sanırım tamamen bitirip yatıcam artık saat olmuş sabahın 6'sı :)

    Yalnız 3.sezonda Dex ile Karen'in geçmişini anlatarak 2bölüme yazık etmişler, madem böyle bir durum var her karakterin geçmişini gösterebilirlerdi ama bu 2 karakter bile bunun ne kadar sıkıcı olabileceğini gösterdi.

    Benim asıl sorum Marvel'ın tüm filmlerini izledim fakat bu ilk dizimdi, Bundan sonra hangisinden devam etmek gerek ? Iron fist ve luke cage sanırım iptal edilmiş, Punisher ve defenders gözüme çarptı onlara mı başlasam acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.