Şimdi Ara

Marvel'ın yeni Disney+ dizisi Hawkeye'ın yayın tarihi ve ilk resmi görseli paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marvel için hazırlanan sinematik evren bildiğiniz gibi Disney+'ta yayınlanacak olan diziler ile biraz daha genişleyecek. Bu dizilerden biri olan Hawkeye'ın da yayın tarihi geçtiğimiz saatlerde açıklandı.



    Kasım 2021'de Geliyor



    Geçtiğimiz aylarda çekimleri biten Hawkeye dizisinin yayın tarihi açıklandı. Normalde bu yıl içerisinde geleceği zaten biliniyordu ancak son açıklama ile birlikte dizinin net yayın tarihi de belli oldu. Hawkeye, ilk bölümü ile 24 Kasım'da başlıyor. Bölümler haftalık olarak yayınlanacak.



    Ayrıca diziden ilk resmi görsel de geldi. Görselde Hawkeye'ı ve Kate Bishop'ı görebiliyoruz. Yani Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld'i görüyoruz. Görseli aşağıda bulabilirsiniz.



    Marvel'ın yeni Disney+ dizisi Hawkeye'ın yayın tarihi ve ilk resmi görseli paylaşıldı



    Ayrıca Bkz.Marvel'ın yeni filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten yeni bir fragman paylaşıldı



    Dizinin başrolünde Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld bulunuyor. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Black Widow'u konumundaki Florence Pugh da bu dizide bulunacak.



    Dizinin konusuna dair net bir açıklama yok ancak çizgi roman dünyasının en önemli serilerinden biri olan Hawkeye - My Life as a Weapon isimli seriden uyarlanacağı düşünülüyor. Bu seri şu anda Türkçe çevirisi ile ülkemizde bulunuyor.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/hawkeye-disney-plus-premiere-date-release-first-look-kate-bishop







  • 2021'de okçunun dünyayı kurtarışı. :) Yarışçılar da uzaya falan çıkıp dünyayı kurtarmaya başladı. Bir aralar en azından daha bilim kurgu ile mantıklandırılan dünyayı kurtarma filmleri oluyordu. Bu sıralar biraz suyunu çıkarttılar. Yakında sapanlı çocuk dünyayı kurtarır.

  • Çöp geliyo

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çizgi romanları okumayan da filmler diziler ve karakterler hakkında yorum yapmasın bir zahmet beğenmiyorsanız izlemeyin kimse zorla sevin ya da izleyin diye ağlamıyor. Ama çizgi roman dünyasına ait bilginiz yoksa bir zahmet susun...

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Senin babaların da okla ülkeleri fethediyordu. Şimdi gelmiş okçuları falan mı saçma buluyorsun?!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Evil¤ D kullanıcısına yanıt

    Yahu 1400'lerde geçiyor olsa tabi ki sıkıntı yok. Ama uzay çağında, bir tarafta lazerler, ironman'ler, son teknolojilerin yer aldığı bir dünya varken, diğer tarafta normal güçlere sahip bir okçunun olması komik kalıyor. Uzaylılar gelmiş, adamların ağır makinalı askerleri geri çekiliyor, okçu ileri saldırıyor. Oradaki 20 tane ağır makineli, saniyede bilmem kaç mermi atabilen silahlara sahip deneyimli askerler 5 saniyede 1 tane ok atabilen adam kadar hasar veremeyecek mi?


    Amerika'daki ünlü talkshowlarda adamlar bile hawkeye ile dalga geçiyor. Hatta adamın kendisi dahi hawkeye'la dalga geçen sketch'lerde oynadı. Benim ok çantam 11 tane ok alıyor sadece, benim işim bitti eve dönüyorum falan diyor sketchinde. Örnek;


    Marvel'ın yeni Disney+ dizisi Hawkeye'ın yayın tarihi ve ilk resmi görseli paylaşıldıSaturday Night Liveyoutube
    The rest of The Avengers are disappointed in Hawkeye (Jeremy Renner), the world's greatest archer, because he only brought eleven arrows to fight hundreds of aliens. The Hulk (Bobby Moynihan) uses Hawkeye's body to hit the aliens. [Season 38, 2012] #SNL Subscribe to SNL: https://goo.gl/tUsXwM Get more SNL: http://www.nbc.com/saturday-night-live Full Episodes: http://www.nbc.com/saturday-night-liv... Like SNL: https://www.facebook.com/snl Follow SNL: https://twitter.com/nbcsnl SNL Tumblr: http://nbcsnl.tumblr.com/ SNL Instagram: http://instagram.com/nbcsnl SNL Pinterest: http://www.pinterest.com/nbcsnl/
    https://www.youtube.com/watch?v=WUfnQPoJbSc




  • Çıksın kimin dediği umrumda değil

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.