Şimdi Ara

Marvel Future Fight Rezaleti 3 yıllık oyun kariyerimi sonlandırıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Nisan 2015 ten beridir Aktif Marvel Future Fight oyuncusu idim. Kendi 30 lvl ittifağım var. Dükkan da full. Ancak oyunu bıraktım. Vip 7 de hesabım var.

    Oyunda her daim üst ittifaklarda oldum kartlarımı her daim mükemmele yakın oldu. Sonlara doğru Ultimates güncellemesi geldi.

    Ultimates güncellemesi ile oyuna yepyeni kartlar geldi. Birkaç kartımın değişime ihtiyacı vardı. Bende sürekli 675 kristal ile kart paketi çekmeye başladım. Yaklaşık 17k kristal ile gelen kartları söylemek istiyorum.

    1 Adet Premium Black Widov kartı.

    Ben bir yığın kristal alıcam basıcam bana yalnızca 1 adet kart mı verecek bu oyun. 1 tane 6 yıldız dahi vermedi. İttifaktaki üyelerim 2-3k ya kartlarını benden üst seviyeye getirdiler. Aynı anda 3 premium kart kazanan insanları biliyoruz. Ss leri telefonda duruyor.

    Neyse oyuna aşırı bağlı olduğum ve kart dışında sorunum olmadığı için devam ettim. Çünkü Kara tarikat olsun apocalypse vs madde ile kasılan kim var kim yok bende full idi. Neredeyse tüm herolarımın herşeyi yapılı idi.

    Ben Ultimates güncellemesinden önce kartlarımı tamamladığım ve oyuna kart güncellemesi geleceğini bildiğim için 6 yıldız kartlarımı stoklamıştım. Yalnızca düzgün bir kart gelmesini bekliyorum. Sonra Black widow kartı geldi. İstediğim kart değildi ama dayanamadım ne kadar kart varsa bastım. Hesabını yaptığımda Black Widov kartına tamı tamına 21 kez birleştirme yapmışım.

    Arkadaşlar 21 kez bir karta birleştirme yapıyorum ve sonuç sıfır. Kartın seviyesi önemli değil alttaki iki özellik güzel geldiği takıcam artık canıma tak etti çünkü. Neyse kart gelmedi.

    Sonra adam warlock güncellemesi. Black panther güncellemesi derken oyun iyice para oldu. Tamam oyun daha çok para istiyor. Ama ben verdiğim paranın karşılığını alamadıktan sonra neden para ödeyeyim.

    Ve her güncelleme sonrası AB karakterlerinin değişmesine ne demeli. Quicksilver yapıyoruz fulluyoruz sonra luna snow diye gereksiz bir karakter getiriyorsunuz 2 katı skor yapıyor. RIP Doctor Strange. Özleniyorsun Loki Reis.

    En nihayetinde oyunu bırakma kararı aldım. Acayip mutluyum. Bundan sonra Netmarble oyunları asla.

    Bu konuyu açma amacım da artık milletin yakasını bırakın infinity güncellemesini bari adam gibi yapın millet sevinsin. Ben bıraktım bari oynayanlar nefes alsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.