Şimdi Ara

Marvel cephesinden Aquaman övgüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DC çizgi romanlarından uyarlanan Aquaman büyük beğeni topladı. James Wan’ın sinemaya aktardığı hikayeyi övenler kervanına Marvel cephesinden bir isim de dahil oldu.

    Marvel cephesinden Aquaman övgüsü

    Bildiğiniz gibi çizgi romanlar ilgi görmeye başladığı dönemden bu yana Marvel ve DC arasında dostane bir rekabet söz konusu. İşler zaman zaman kızışsa da, her iki tarafın da bu rekabetten beslendiği inkar edilemez bir gerçek. İş sinema alanına gelince, Marvel stüdyolarının çok yol katettiğini kabul etmek gerekiyor. Warner Bros ise biraz geriden geliyor. Stüdyonun DC çizgi romanlarından uyarladığı işler arasında sadece ikisi takdir topladı. Bunlar Wonder Woman ve Aquaman oldu. Jason Momoa ve Amber Heard’ün rol aldığı film şimdiden Justice League’in gişe kazancını geride bıraktı. Sırf bu başarı bile James Wan’ın ortaya başarılı bir iş çıkarttığını gözler önüne seriyor. Fakat övgü dolu sözler rakipten gelince, daha dikkat çekici bir hal alıyor.

    Şaşırtıcı övgü Marvel çizgi romanlarının genel yayın yönetmeni C.B. Cebulski’den geldi. Cebulski, Aquaman ile ilgili görüşlerini Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Şu sözleri sarf etti: “Aquaman filminden yeni çıktım. İzlerken çok keyif aldım. Kesinlikle keyifli bir filmdi. İzlerken küçük bir çocukmuşum gibi hissetmemi sağladı. Yeğenlerimle birlikte Aquaman’i tekrar seyretmek için sabırsızlanıyorum. Geoff Johns, Jim Lee ve James Wan’a tebrikler.”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Helal olsun adama , delikanlı gibi yapılan işi tebrik etmiş.
  • Adam adam MARVELCI fanboylara ibret olsun halbuki Marvelı övende bizleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.