Şimdi Ara

MARTİAN WATCHES NOTİFİER İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Martian watch notifier sıradışı olan akıllı saatin incelemesini elimden geldiğince almak isteyenlere ve düşünecek kişilere tavsiye niteliğinde bilgilendirmeler yapacağım

Ebay sitesinden 29 DOLAR+32 dolar kargo ücreti ile toplamda 61 dolara mal oldu gümrükte vergiye takılmadan 12 günde elime ulaştı saat kesinlikle orijinal kendi sitesinden bile 129 dolar olarak görünmekte bu fiyatla alınırsa gümrüğe takılma olasılığı yüksek

Kutu açılışı yapmama gerek yok içerisinden sadece şarj kablosu ve kullanım kılavuzu mevcut açılmamış güvenlik bandını ilk siz açıyorsunuz

kullandığım telefon htc m8 eşleştirme için bluetoothu açıp google playden
    Android için :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martianwatches.martianwatchnotifier
    İos için:https://itunes.apple.com/us/app/martian-notifier/id850036614?mt=8
    yüklenen uygulama içerisinden connect basıp saatin telefona eşleşmesini sağlıyoruz saatten çıkan şifreyi bluetooth girip connect diyoruz bir kaç saniye sonunda eşleşiyor

Martian watch firmwaresini yüklemekte fayda var zira telefonunuz için güncel işletim sistemine uyumlu olması açısından güncellememiz gerekir kutu içerisinden çıkan usb kablosu uzunluğu dikkatimi çekti telefonlarımızda kullandığımız mikro usb şarj soketlerinden uzun haliyle martian saate girişine denediğimde kısa kalıyor

İlk etapta kullanım kılavuzuna göre şarj süresi 2 saat tam fulledikten sonra saati kullanmaya başladım gerekli program ayarlarından uygulamaları işaretleyip arama,sms,mail,whatsapp,facebook ve alarm gibi seçenekleri kaydettim

Martian saatin kullanımında beni şaşırtan vibrasyon etkisi oldukça güçlü ve kesinlikle kolda hissetmemeniz mümkün değil titreşim yoğunluğunu uygulama üzerinden ayarlayabiliyorsunuz

Şarj süresi şu an da alalı 5 gün oldu yoğun kullanıma rağmen kolumda 24 saat açık ve halen yüzde 33 le devam ediyor sanırım 3 gün daha devam edebilir martian sitesinde 7 gün olarak belirtilmiş martian watch saatin içinde 2 adet pil mevcut biri mekanik saat için 2 yıla kadar sürebilecek diğer pil ise şarjlı 7 gün olarak belirtilmiş

Saatin led göstergeleri yeşil:gelen arama veya batarya full dolu
    kırmızı:düşük pil seviyesi veya şarj oluyor
    mavi:gelen bildirimi şeklinde yanıyor
    Son 5 dakikada gelen mesajı okumanız için sadece ekranına bir kez tıklamanız yeterli alt ve üstü tuşu ile eski mesajları da okumanız mümkün

Sabah uyandırma alarmı da mevcut 5 adet ayarlayabiliyorsunuz titreşim yoğunluğunu test edip kaydediyorsunuz sizi gerçekten uyandırıyor:) bu arada gece gelecek bildirimler sizi rahatsız etmemesi içinde düşünülmüş rahatsız etmeyin modu aktif edilebiliyor

Saat kolumda oldukça hafif ağırlık yapmıyor varlığı bile belli olmuyor çok da kaba veya hantal değildir görünüş olarak normal saate benziyor ama kaliteli olduğu hissi veriyor

Martian watch saatin menşei california USA arka kapağında yazıyor kesinlikle çin taklit türevi değildir

Kullandığınız telefonun şarjı martian watch saat size yüzde 19 kaldığında sizi uyarıyor çok güzel düşünülmüş en azından telefonunuzun şarjını erken uyarmasını sağlaması açısından güzel bir düşünce...
    Alacak olanlar almayı düşünenler açısından bir fikir olması için inceleme devam edecektir sormak istediğiniz olursa bu topic altında paylaşmaya devam edilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 1 Mart 2016; 1:38:50 >

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • Çok faydalı bir inceleme olmuş satın alma seçeneklerini de eklersek çok yararlı bir konu olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: derniere

Çok faydalı bir inceleme olmuş satın alma seçeneklerini de eklersek çok yararlı bir konu olur.

İlginiz için teşekkür ederim alacak olanlar için bir nebze bilgilendirici olmak adına bu topicden yardımcı olurum
    Bu arada amazon kesinlikle göndermiyor
    https://www.martianwatches.com kendi sitesinden 129 dolara alım yapılabiliyor dünyanın her yerine kargolayabiliyorlar ancak vergi ödemek durumunda kalırsınız 82 dolar sınır olduğu için

Ebay sitesinden alım yapabilirsiniz en ucuz 29 dolar satışa koyan satıcılar mevcut en az yüzde 98 üzeri güvenilir satıcılardan paypal ile alabilirsiniz
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Kargo ile toplam maliyet nedir? Sahte gelme olasılığı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: derniere

Kargo ile toplam maliyet nedir? Sahte gelme olasılığı var mı?

kargo ile toplam maliyet vergisiz 61 dolara mal oldu vergi falan da ödemedim açıkçası gümrüğe de takılmadı 12 günde elime ulaştı
    sahte gelme olasılığı yok zira program ile uyuştuğu için kendi sitesinden yükledim ve program üzerinden kayıt oldum herhangi bir sahte uyumsuz uyarısı ile karşılaşmadım
    Demin az önce serial kontrolü yaptım kendi sitesinden çakma olasılığı ortadan kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 1 Mart 2016; 1:25:29 >

• güzel konu olmuş takipteyim bu saati.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Wonderfools -Netflix
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam selamlar. ben 250 dolar paraya kıyıp telefonla hoparlor desteği olan martian watchın voice versiyonunu satın aldım şuan şarjda ..incelemenizde orjinal şarj kablusu girişi dışındakiler olmuyor kısa kalıyor demiştiniz biraz tırsmıştım ama ( şarj aletinin girişi dediğiniz gibi benimki de uzun) ama normal başka usb kablolarıyla şarj oluyor..(belki model farkından dolayıdır) şuan şarjda 3-4 gün kullanayım yorumları yazarım

https://www.martianwatches.com/active/aviator/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 18 Mart 2016; 13:32:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

hocam selamlar. ben 250 dolar paraya kıyıp telefonla hoparlor desteği olan martian watchın voice versiyonunu satın aldım şuan şarjda ..incelemenizde orjinal şarj kablusu girişi dışındakiler olmuyor kısa kalıyor demiştiniz biraz tırsmıştım ama ( şarj aletinin girişi dediğiniz gibi benimki de uzun) ama normal başka usb kablolarıyla şarj oluyor..(belki model farkından dolayıdır) şuan şarjda 3-4 gün kullanayım yorumları yazarım

https://www.martianwatches.com/active/aviator/

hayırlı olsun çok iyi bir seçim yapmışsınız inceleme ve izleniminizi bekliyorum

• Selamun aleyküm kardeş aldığınız satıcının linkini de atabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: baki547

Selamun aleyküm kardeş aldığınız satıcının linkini de atabilir misiniz?

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121904629028&alt=web

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.