Şimdi Ara

Marmaris ve Çevresi Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
23
Favori
40.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MARMARİS BÖLGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLER VE GEZİLECEK YERLER

    İstanbul – Marmaris istikameti için hava yolu ile Dalaman havalimanına inerek oradan Marmaris’ e geçilebilir veya araç ile İzmir üzerinden ulaşılabilir.

    Havayoluyla Dalaman’a indikten sonra yaz sezonunda gece dahil Muğla Büyükşehir veya Havaş otobüsleri ile Marmaris’e ulaşılabilir. Diğer alternatifler taksi veya transfer firmalarından kiralanacak sürücülü araçlardır. Havaalanından araç da kiralanabilir fakat biraz daha pahalı olur.

    Araç ile ulaşımda İstanbul’dan gelişte Bursa-Balıkesir-İzmir-Aydın-Muğla-Marmaris-Datça güzergahı izlenebilir.
    İstanbul-İzmir 6 saat, İzmir-Marmaris 3 saat sürer, Datça 1 saat daha alır.
    Yol boyunca araçlar genelde Susurlukta yol lokantalarına ve Çinede Çöpşişçilere uğrarlar.

    GEZE GEZE GELİRİM DİYENLERE BİRKAÇ ALTERNATİF

    İzmir Aydın otobanı –Selçuk çıkışından çıkarak Efes antik kenti, Şirince, Kuşadası istikametine gidilebilir.
    Bu güzergahtan güneye inerek Söke ovası üzerindeki Milet antik kenti , Didim, Bafa gölü bölgesi gezilebilir.

    Daha da güneye Bodrum yarımadasına inilerek koylarda denize girilip Akdeniz’in keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz. Bodrum Havalimanından da aynı şekilde belirli saatlerde Havaş ve Muttaş otobüsleri ile Bodrum merkez veya Muğla il merkezine gidilebilir.

    Bodrum ile Muğla il merkezi arasında Stratonikeia Antik kenti de meraklısının ilgisini çekecektir.

    Aydın üzerinden doğrudan Muğla merkeze geçerseniz Çinede çöpşişciler, Muğla merkezde köfteciler , Marmaris’e yaklaştığınızda Akyaka’da ( gökova körfezi ) balıkçılar ve Çamlı köyünde Sedir adası yolu üzerindeki çeşitli köy lokantaları uğranılabilecek lezzet duraklarındandır.

    MARMARİS’TE KONAKLAMA VE GEZİ

    Marmariste konaklama alternatifleri çok çeşitlidir. Merkezi konum ve hareketli ortam isteyenler Marmaris merkezde, sakinlik isteyenler köylerde konaklayabilirler.

    Konaklama yorumları bilmeyenler için tercih nedeni olabilir. Endişeniz varsa bu sitelerden otellerin puanları ve yorumlarına göre tercih yaparsanız riski azaltmış olursunuz.

    Merkezde apartlarda oda başı hesap yaparak veya otellerde kişi başı hesap yaparak konaklayabilirsiniz.
    Marmaris merkezin en hareketli yeri sahil bölgesidir, çoğu lokanta ve canlı müzik yapan yerler bu bölgededir.

    Sahildeki plaj yolu Marmaris kalesinden İçmeler bölgesine kadar uzanan mükemmel bir yürüyüş yoludur. Denize de merkezde bu yol üzerinden girilir. Denize girmek için halk plajı noktaları hariç sahile para ödemeniz gerekir, bu normal bir durumdur, önemli olan iyi bir hizmet, duş ve wc olmasıdır. Bazı iyi lokanta-kafelerin önünde kendi minderleri vardır, bu mekanlara nasıl bir hesap yaptıklarını sorarak oturabilirsiniz. ( Mekan kalitesine bakarak tercih yapınız ) Herşey dahil oteller plajlarını ücretsiz kullandırmazlar.

    Deniz kalabalık noktalarda Haziran ayı sonuna kadar çok temiz olur daha sonra kalabalık arttıkça kirlenir, bu konuda hassas olanlar kalabalık kısımlarda denize girecekse zamana dikkat etsin.

    Merkezde yeme – içme konusunda son dönemde uzunyalı ( plaj yolu ) bölgesinde kaliteli ve iyi hizmet veren yerliye de hitap eden restoranlar oluştu, bunlar tercih edilebilir. Kale bölgesinde marina civarında çeşitli mekanlarda bulunabilir. Tek tek isim yazmıyorum.

    Çevre köylere bakacak olursak Selimiye, Çamlı, Söğüt, Bozburun, Turunç, Kumlubük , Turgut ve Hisarönü gibi farklı tarzlarda köyler ve kendilerine has yeme-içme mekanları olan daha butik ve sakin alternetifler mevcuttur.

    Denizkenarı konaklaması olanlar daha çok Selimiye, Bozburun, Turunç, Hisarönü, Kumlubük ve Sögüt’tür.
    Köy tipi konaklaması daha çok olanlar Çamlı, Turgut ve Gökovadır.

    Bölgede yapılan bazı turlar;

    TEKNE TURLARI

    Küçük ve büyük olarak farklı teknelerin farklı yeme-içme mönüleri ile yaptıkları turlar vardır.
    Tur güzergahları , yeme içme kalitesi, çıkış-dönüş saatleri , tekneye sokulamayacak içecek yiyecek kuralları sorulup öğrenilerek, ciddi görünümlü teknesi temiz ve kapasite sınırı olan tekneler tercih edilmelidir.
    Ayrıca özel tekne de tutulup denize çıkılabilir, istediğiniz güzergah oluşturulabilir. Yeme içme, kapasite, kurallar, saatler, duş wc olup olmadığı önceden sorulmalı.

    Marmaris -Turunç-Kumlubük güzergahında kısa tur, veya Dalyan İztuzu plajı tarafına giden büyük turlar tercih edilebilir.
    Tekne turu olacaksa hava önemlidir, rüzgar turu berbat etmesin diye fırtına günlerine dikkat. ( Denizde uzun kalmak istemeyenler kısa turu tercih etmelidir )

    Sedir adası turu denizden Akyaka sahilinden de satın alınabilir, Çamlı köyüne Marmaris’ten araçla gidip oradan dolmuş teknelerle de ulaşılarak yapılabilir. Çamlı sahilde otopark , dolmuş tekneler ve ada girişi ücretlidir. Çamlıda sabah kahvaltısı ardından yapılabilir. Adada antik kent olduğundan müze kartla giriş ücretsizdir. Büfe vardır ve sezlonglar ücretsizdir. ( Ada sezonda saat 11 de tam dolar oturacak yer bulunmaz. )

    Hisarönü –Selimiye tekne turları da mevcuttur, bu turları köylerden veya Marmaris merkezden satın alabilirsiniz. Bunlar da o bölgelerde güzel noktalara giden ayrı turlardır.

    KARADAN TURLAR

    Karadan Bozburun yarımadası turu genelde bir halka şeklinde yarımadayı dolaşarak yapılır.
    Hisarönü – Orhaniye(Kızkumu)- Turgut(Şelale)- Selimiye-Bozburun-Söğüt-Bayır-Kumlubük-Amos(antik kent) -Turunç köylerine ulaşılabilir. Aşağıdaki haritada konuyla ilgili detaylar mevcuttur.

    Kumlubük – Turunç Marmaris’ten denizden de tekne turuyla gelinebildiğinden karadan gitmeseniz de olabilir.
    Bu köylerde birçok mekan , deniz lokantası, kafe, köy lokantası ve butik otel mevcuttur.

    Akyaka

    Marmarise 15 dk mesafedeki sakin şehir yaz aylarında hınca hınç dolmaya başladı ve erken rezervasyon yapmadan ( balıkçılar bile rezervasyonsuz alamıyor) gitmenizi önermem. Kendine has mimarisi olan ahşap evleri , balıkçıları ve kasaba havası ile bahar aylarının en iyilerinden, İzmirlilerin kışları haftasonu 2 saatte ulaşabildiği güzel bir beldedir.

    Datça

    Datçaya gitmeden günübirlik gidilebilecek İnbükü ve Çubucak kamp yerleri vardır fakat çok kalabalıktır.
    Datça’ya Marmaris’ten 75 km ve biraz virajlı ama mükemmel manzaralı bir yoldan ulaşılır. Deniz çok temiz ve biraz daha serindir.

    Marmaris çevresi kadar çok mekan ve hizmet olmasada son zamanlarda bazı plaj ve oteller oluşmaktadır. Kargı koyu merkezinde denize gidilebilecek güzel ve kalabalık bir noktadadır. Merkez kızlanaltı sahili ve Perili köşk bölgeleri deniz olarak mükemmeldir ve kalabalık azdır.

    Knidos antik kentine doğru giderken Mesudiye, Yakaköy, Palamurbükü gibi meşur köylerine uğranıp yöre halkından badem, bal , yöresel ürünler temin edilebilir.

    Fethiye – Dalyan – Göcek

    Ayrı bir konuda toplanması gerekiyor fakat kısa bilgi olarak yazıyorum,

    Dalyan Butik otelleri , tekne turları, çamur banyoları, iztuzu sahili

    Köyceğiz Yuvarlakçay

    Göcek Marina, tekne turları

    Fethiye Kayaköy , Adalar ve Ölüdeniz-Kelebekler vadisi tekne turları, Antalya yolundaki Antik kentler ve Saklıkent vadisi ilerisinde Kalkan , Kaş , Kekova, Olimpos-Çıralı bölgesi

    ,gezilip görülebilecek noktalardandır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreith -- 22 Nisan 2017; 14:8:8 >







  • Wreith arkadaş teşekkürler. Gerçekten çok yararlı bilgiler, eline sağlık. Ben de arabayla Marmaris-Antalya civarlarında gezmeyi düşünüyorum. Yazdığın yerlere uğramaya çalışacağım.. selamlar..
  • dostum,ellerine sağlık çok güzel yazmışsın,4 yıl içinde dediğin yerlerin hemen hepsine 3 sefer gittim.insan her gidişinde farklı bir güzellik buluyor.kesinlikle herkesin görmesi gereken yerler.
  • Önemli değil arkadaşlar,

    Her ne kadar ülke ekonomimiz, yurdum insanının tatil yapmasına yeterli olmasa da, milletimizin de gezip görebilmesine, ülkesinin keyfini sürmesine ufak da olsa katkımız olursa ne ala.

    İyi Tatiller



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreith -- 22 Nisan 2017; 14:9:16 >
  • Wreith arkadaşım siz Marmariste mi ikamet ediyorsunuz?? Marmarise gelince sizi ziyaret etmek isterim..
  • Evet genelde marmaristeyim ama is dolayısıyla marmaris dışında olduğum zamanlar oluyor.

    Gelin buyrun, size birkaç güzel koy ve restoran tavsiye edebilirim .

    Marmarise gidip geliyormusunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wreith

    Evet genelde marmaristeyim ama is dolayısıyla marmaris dışında olduğum zamanlar oluyor.

    Gelin buyrun, size birkaç güzel koy ve restoran tavsiye edebilirim .

    Marmarise gidip geliyormusunuz.


    ailemle,çocuklarımla sakin bir tatil yapabileceğim koylar, uygun fiyatlı temiz pansiyonlar tavsiye edebilirmisiniz.
    bir de olimposla marmarisi kıyaslayabilir misiniz?objektif olarak nereyi tavsiye edersiniz?daha önce gittiyseniz seçeneklere datçayı da katabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi künefeci -- 9 Temmuz 2010; 20:04:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wreith

    Evet genelde marmaristeyim ama is dolayısıyla marmaris dışında olduğum zamanlar oluyor.

    Gelin buyrun, size birkaç güzel koy ve restoran tavsiye edebilirim .

    Marmarise gidip geliyormusunuz.


    Tatil arkadaşı arıyorum diye konu açtım burada. İstanbuldan çıkarak Çanakkale-Ayvalık-İzmir üzerinden Marmaris ve Antalya'ya gelmek istiyorum gezerek. 12 veya 13 Temmuzda çıkmayı planlaıyorum. Arabam var. Şu ana kadar bir arkadaş çıkmadı! Böyle giderse yanlız çıkacam yine. Marmaris çevresinde gezmek isterim. Yardımın olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihelibol

    quote:

    Orijinalden alıntı: wreith

    Marmaris Datça Bölgesini biliyorum.




    ailemle,çocuklarımla sakin bir tatil yapabileceğim koylar, uygun fiyatlı temiz pansiyonlar tavsiye edebilirmisiniz.
    bir de olimposla marmarisi kıyaslayabilir misiniz?objektif olarak nereyi tavsiye edersiniz?daha önce gittiyseniz seçeneklere datçayı da katabilir misiniz?


    Olimpos biraz daha rahat marjinal insanların rahat edeceği küçücük bir yer.
    Olimpos - antik kent - sahil şeklinde bir sıralama var. Olimpos'un en yakın ucundan sahil 250 metre mesafede (10 -15 dk)yürüyerek gidilmesi gerekiyor.
    Sahile inebilmek için içinden geçilen Olimpos antik kentinde para alıyorlardı , hala öylemi bilmiyorum.

    Olimpos'a Antalya yönüne giderken 1 gün girip kalınabilir. Çıralı tarafındaki yanartaş denilen yerden alev çıkan bölge antik kentle birlikte gezilecek tek nokta.

    Çıralıda daha aile tipi sahile yakın konaklama tesisleri var. Çevresi geniş , Olimpos tarafı iki dağın arasında, daha gizli bir bölge.

    Buralarda akşam barlarda veya ateş çevresinde toplanıp bir şeyler içiyor insanlar. Rahat ortam, ona göre değerlendirin.

    Marmaris bambaşka bir yapıda, şehir gibi, her yer merkez, köyler bile olimpostan daha hareketli ve gelişmiş durumda.
    Marmaris çevresi ile değerlendirilen bir noktada.

    Datça tarafı Marmari'e 1 saat mesafede olduğundan günübirlik gidilip gelinir.Datça yakın zamana kadar küçük bir sahil kasabasıydı fakat artık büyüdü, mekanlar oluştu. Knidos antik kentine doğru Palamutbükü ve Mesudiye gibi köyleri var.
    Eski datça denilen bölgede taş evler ve butik oteller oluştu.

    Otel vs önerisi yapmıyorum.


    Marmaris yönünde akyaka, turunç, selimiye..........Olimpos yönünde kalkan, kaş, ....... Datça da ise Palamutbükü güzel koylardır.
    internetten yorumlara ve resimlere bakarak kaliteyi anlayabilirsiniz.


    İyi gunler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreith -- 22 Nisan 2017; 14:24:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimakgrav


    quote:

    Orijinalden alıntı: wreith

    Evet genelde marmaristeyim ama is dolayısıyla marmaris dışında olduğum zamanlar oluyor.

    Gelin buyrun, size birkaç güzel koy ve restoran tavsiye edebilirim .

    Marmarise gidip geliyormusunuz.


    Tatil arkadaşı arıyorum diye konu açtım burada. İstanbuldan çıkarak Çanakkale-Ayvalık-İzmir üzerinden Marmaris ve Antalya'ya gelmek istiyorum gezerek. 12 veya 13 Temmuzda çıkmayı planlaıyorum. Arabam var. Şu ana kadar bir arkadaş çıkmadı! Böyle giderse yanlız çıkacam yine. Marmaris çevresinde gezmek isterim. Yardımın olursa çok sevinirim. Teşekkürler.


    marmarise en az 2 3 gün ayırıp cevre koylara ve plajlara turlar yapabilirsiniz.
    1.gün Kleopatra(sedir) adası.
    2.gün kücük tekne turu.
    3.gün marmaris ici plajlar
    sart.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wreith

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatihelibol

    quote:

    Orijinalden alıntı: wreith

    Evet genelde marmaristeyim ama is dolayısıyla marmaris dışında olduğum zamanlar oluyor.

    Gelin buyrun, size birkaç güzel koy ve restoran tavsiye edebilirim .

    Marmarise gidip geliyormusunuz.


    ailemle,çocuklarımla sakin bir tatil yapabileceğim koylar, uygun fiyatlı temiz pansiyonlar tavsiye edebilirmisiniz.
    bir de olimposla marmarisi kıyaslayabilir misiniz?objektif olarak nereyi tavsiye edersiniz?daha önce gittiyseniz seçeneklere datçayı da katabilir misiniz?


    olimpostan baslarsak: fiyatlar kişi bası sabah-oğlen-aksam yemekli yaklasık 40 tl idi 2009 mayısta .
    Yani temmuzda 50 den assa beklememek lazım bence su an(50-70 yemekli).Yemeksiz icin sormak lazım.
    çünkü olimpos biraz daha rahat tiplerin olduğu yer diyebiliriz.

    olimpos kucucuk biryer.olimposta kalacaksanız sahile cok uzak olmayın.
    olimpos - antik kent - sahil seklinde bir sıralama var.olimposun en yakın ucundan sahile 250 m lik falan bir yol var (10 -15 dk)yürüyerek gidilmesi gerekiyor.
    çıralı da oyle değil. direkt sahile ulasabiliyorsunuz. daha bi oturaklı sanki aile icin,olimpos icine göre.
    antik kentin icinden para karsılıgı gecip , sahile ulasıyorsunuz. Olimpos rahat bir ortam. doğa ile iç içe. köy yeri tam. bence güzel.
    aksam millet barlarda veya ates cevresinde toplanıp bira iciyo. rahat ortam. ona göre degerlendirin.

    marmaris ise bambaska . marmarisin tamamı merkez sayılır cunku en uzakta bile kalsanız denize 2 km olur. o da araba ile 5 dk.
    marmariste bi kucuk sehir ortamı var. mekanlar, barlar, restoranlar cok fazla. heryer ısıklı tabelalarla dolu. cok hareketli yani olimposa gore.
    marmariste oda kahvaltılı 80 tl (1-4 kişi oda 80 tl veya adam bası olacak ise 35 gibi dusunulebilir)ye cok rahatlıkla kalabilirsiniz ve
    aile icin uygun olabilecegini soyleyebilirim.
    marmarisin cevresinde bircok koy ve gezilecek nokta var. 1 haftada bitmez.
    hatta marmarise gelirseniz datçaya günübirlik gidip gelebilirsiniz. 1 saat 15 dk lık yolu var. datcada apartlar daha pahalıdır. günlük 100 den assa sanmıyorum.

    datcada cok fazla bir sey yok, küçük bir sahil kasabası gibi. knidos antik kenti var tam türkiyenin uc noktasında datcaya gidilecekse görülmeli.
    datcada olive farm diye bi zeytinyagı fabrikası var.turistik bir fabrika görülmesi lazım bence. eski datca da taş evler var. birde mehmet ali aga konagı diye bir butik otel var mukemmel yapmıslar. icine girebiilrseniz bir limonata icme bahanesiyle iyi olur. ama limonata 8- 10 tl dikkat. :) odası da 300-500 euro zaten.
    datca 1 gunde gorulebilecek bir yer bence. cok begenirseniz kalırsınız. o da bir alternatif.
    olimpos yatılıp keyif yapılıcak bir yer. yanartaş diye bir tepede yanan taşlar ve olimpos kenti haric gorulecek birsey yok. 1 günde ikisi de cıkar aradan.
    olimposa gidis yolu biraz virajlı ters uzak . onu da güzergahınıza göre ayarlayıp. kas kalkan fethiye veya kemeri görebilirsiniz.
    marmarisin cevresinde cok alternatif var. tekne turları. koy gezileri. marmaris ici plajlar ve kale etrafındaki kafeler cok hostur. pisman olunmaz :)

    internetten resimlerini arastırıp hosunuza giden yolu cizin bence. hepsi gusel yerler sectiklerinizin.

    benim onerdigim, bildgim uygun temiz bir apart olarak marmariste sinemhotel.com var bakabilirsiniz. genelde ingiliz ve türkler kalıyor.
    datcadada sahinler apart var. benim bildigim yer olarak.
    Olimposta bayrams mı - bayramın yeri mi diye biyerde kalmıştım en son gayet gusel. tabi herkesin bildigi kadirin yeri de var.
    olimposun yanında çıralı diye bir kısım daha var ki orası biraz daha orta yas ve aileye uygun olduğu söyleniyor.

    fiyat olarak olimposu aramadan yola cıkmayın. emin değilim. şişmiş olabilir. ama marmarisin 80 tl oda ve datcanın 100 tl oda oldugunu garanti veririm.
    sakinlik on planda olacaksa marmaris, didim, kusadası, bodrum , kemer, antalya, alanya sakin değildir.
    ama marmarisin koylarında da pansiyonlar var ve kisi bası 100 gibi dusunulebilir(selimiye mesela- son donemde gizli populeritesi var)
    veya turunc orada da ufak apartlar var ve 80-100 arasıdır.
    akyaka var mesela gökova körfezinde(internetten akyaka yazın cıkar) , orası size cok gusel uyabilir. hem sakin hem kaliteli. ufak bir kasaba, marmarise 30 dk sürer.

    marmaris cevresinde akyaka, turunç, selimiye..........olimpos cevrsinde kalkan, kaş, ....... datca da ise palamutbükü gizli ama güsel koylardır.
    odalar 80 tl den assa inmez sanırım bunlarda. hepsini inceleyebilirsiniz.

    yardımcı olacagım bir detay varsa sorabilirsiniz.

    İyi gunler


    çok ama çok teşekkürler.benim için altın değerinde bilgiler verdiniz.parmaklarınıza sağlık...

    evlenmeden önce arkadaşlarla bodrum-fethiye ölüdeniz-antalya kemere gitmiştim.
    fakat insan bekarken tatil mantalitesi biraz farklı olabiliyor bildiğiniz üzre:)

    çoluk çocuğa karıştıktan sonra insan,tatilinin biraz daha dingin geçmesini istiyor.
    daha önce motosikletle fethiyeye giderken datça yolu üzerindeki çubucak çadır kampında bir gece konaklamıştım.fena bir yer değildi sakin sayılırdı.
    şimdi ise güzergahı belli olmayan sürprizlere açık bir tatil planı yapıyorum.yani her bir yerde en fazla 2-3
    gün harcamak,daha çok yer görmek maksadıyla biraz yol yapmak gerekecek...




  • Bence güzel bir tercih, her yerde keyfine göre kalmak çok daha zevkli oluyor.


    İyi tatiller



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreith -- 22 Nisan 2017; 14:24:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wreith

    bence güzel bir tercih. heryerde keyfine göre kalmak çok daha zevkli oluyor.

    Yardımcı olabildimsem ne ala.

    İyi tatiller


    peki rezervasyonlar hakkında bir bilginiz var mı?otellerin kendi sitelerinde fiyatlar yüksek,fakat Expedia.com veya Booking.com'dan rezervasyon yaptığınız zaman fiyatlar %30 daha uygun oluyor.bu tarz sitelere güvenilir mi??? daha önce böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • expedia güvenilir tabi. bu sekilde otel bulan birçok insan var.

    apart pansiyon tipi yerler icin de arayıp sormak lazım. bu tip yerlerde bos oda bulmak daha kolay olabilir. fiyatları da 80 -100 arasını gecmez.

    temmuz ve agustos icin artık tam dolu oteller.büyük oteller en pahalı dönemlerindeler.
    ets , joy vs tur acentaları gercekten çok çok iyi para kazanıyorlar. size sattıkları fiyatların en fazla yarısını otellere verirler :)
    bu yüzden bulabilrdiginiz en ucuz baglantı ile gelmek en iyisi olacaktır . Expedi a iyiyse ondan rezervasyon yapın.

    sonucta bunlar da bi pazarlama sistemi ve indirimleri var otellerden. otelin kapısından 200 TL denirken , hemen lobiden wireless tan cep telefonundan internete girip . expedia veya ets gibi firmalardan satın alarak belki 120 TL ye aynı otelde aynı odada kalınabilir. mümkün.

    bence bu acıkları kullanmak lazım




  • arkadaşlar hayatımda ilk defa marmarise gideceğim tabi disko bara da gideceğim.Şimdi yol yordam bilmeyiz.Diskoda recep ivedik gibi kalmayalım ya.kızlar bizi yola sokar mı hacılar ha:)
  • marmariste uygun fiyata pansiyon önerebilecek varsa çok sevinirim.Biraz geç kaldık rezarvasyonda falan ..turlara falan katılmayı düşünüyoruz.sadece yatacak bir yer bulmak istiyoruz.nezih ve temiz bir yer??
  • Booking ets vs gibi sitelerden yorumunu beğendiğiniz otellere bakın, özelden öneri yapıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wreith -- 20 Mayıs 2015; 16:48:17 >
  • Suna house butik otel Marmaris Söğüt tek geçerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keops11

    arkadaşlar hayatımda ilk defa marmarise gideceğim tabi disko bara da gideceğim.Şimdi yol yordam bilmeyiz.Diskoda recep ivedik gibi kalmayalım ya.kızlar bizi yola sokar mı hacılar ha:)

    marmariste, senin aradığın türden bir mekan bulman zor, bence sana hitap edecek tek yer var oda bodrum... keza marmariste İngilizler çoğunlukta, onlarda çok soğuk insanlar...
  • Kısa süreli gidipte bir film çevirmen olası değil.Bir çok mekana alınmayacaksın ona göre....Para , tip, giyim kuşam, eğlence kültürü, yabancı dil gibi bir sürü etken var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.