Şimdi Ara

MARMARİS LİMANA YAKIN PARK YERİ*YARDIM*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar,, daha önce aynı konuyu kuşadası için yazmıştım ama planlar değişince yeni konu açtım. kurban bayramında 1 haftaya yakın marmaris merkezde, mümkünse limana yakın bir yerde güvenli bir otopark ihtiyacım var. orada oturan ya da konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa çok mutlu olurum.

• arkadaşlar acil bilgi lazım. bilen biri yazsın lütfen.
  • Merak ettim aracın ne? Bu kadar otopark otopark diye ısrar etmeni anlamış değilim?
    Moritanyada yaşamıyoruz....
  • Ben para vermemek icin arka tarafta ara sokaklara park ediyordum. Bir sıkınti olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

Merak ettim aracın ne? Bu kadar otopark otopark diye ısrar etmeni anlamış değilim?
    Moritanyada yaşamıyoruz....

aracım tır olduğu için merak ettim. arkadaşım yazmışım oraya çevreyi bilmiyorum diye. yardımcı olmayacaksan yazma, işin mi yok?

otomobili bırakıp limandan yurt dışına çıkacağım, 1 hafta güvenli yer ihtiyacım var. gidip arka sokakta milletin evinin önü falan rahatsız etmek istemiyorum. ters bir yer olur falan.

adam gibi yardımcı olabilecek, civarı bilen yazarsa mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Ben para vermemek icin arka tarafta ara sokaklara park ediyordum. Bir sıkınti olmadi

tam olarak neresi mesela? liman taraflarını hiç bilmiyorum. uygun varsa limana ya da işletmelere ait otoparklar da olabilir, tek kıstas limana yakın olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarlike

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Ben para vermemek icin arka tarafta ara sokaklara park ediyordum. Bir sıkınti olmadi

tam olarak neresi mesela? liman taraflarını hiç bilmiyorum. uygun varsa limana ya da işletmelere ait otoparklar da olabilir, tek kıstas limana yakın olması.

Liman bitiminde dag basliyor galiba. Orda sokaklar var. Ama arac pahaliysa riskli olabilir tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.