Şimdi Ara

Marmara hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Arkadaşlar adımdan da anlayacağınız gibi mezunum. Ygs5 61k geldi fakat pek de memnun değilim daha iyisini yapardım.her neyse şimdi lys vakti edebiyat pek sorun değil fakat mat2 büyük bi sorun. Ne yapayım nasıl çalışayım tavsiyelerinize ihtiyacım var çabuk pes eden biriyim. Mesela gecen sene 120k olan ygs 110k olarak geri döndü lysde. Marmara hukuk istiyorum yani 9k olmalıyım en kötü ve obp de 78 maalesef :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edebiyat coğrafya ne kadar yaparsan o kadar iyi onlara çalışmayı da ihmal etme derim. Bunun dışında matematikten konu eksiğin var diye düşünüyorum. Gerekirse en baştan önce konu anlatimi calisip sonra o soru bankasından o konuyu çözerek ilerleyebilirsin. Ama bu çalışmayı panik halinde yapmadan sakin sakin yapmayi dene. Konuyu öncelikli olarak anlamaya çalış.En azindan Türev integrale kadar sorun yaşayacağını düşünmüyorum bu sekilde yaparsan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 182 bın oldum bende marmara hukuk ıstıyorum asayım kendımı o zaman :D kardeş icin rahat olsun lys calıs kazanırsın cok rahat gecen sene neyde kaybettıgsen ona asıl ben edebıyatta kaybettım ona asılıorum gerci matımda iyide gelmemıstı onada yuklenıyorum seneye mühf gorusmek uzere :)
    Açıkçası matematikte hiç iyi değilim ve evet konu eksiği de çok ama işte çalışırken yine olmazsa düşüncesi mahvediyor. Bi de bakıyorum 150 bindeki adam bile 35 mat2 yapıyorum diyor yani ne yapacağımı, düşünecegimi bile bilmiyorum çok karamsarım :(

Geçen sene kazandığım herhangi bir alan bile yoktu ki :D zaten matematik çalışmadım geçen sene sadece edebiyat baktım ama panikledim sınav anında o da çöp oldu :D ne diyelim görüşmek üzere marmarada :D

Hukuk
    3 ay önce açıldı
    Akdeniz Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.