< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yunus Market hocam, 2 siparişim oldu ikiside sorunsuz teslim edildi.Ellerinde olmayan ürün için arayıp söylüyorlar, alternatif isterseniz değiştiriyorlar. |
Onur marketten siparişiniz zamanında geldi mi benim alışverişten ses seda yok ne arayan ne de ulaşabildiğim bir numara < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 20 Ekim 2020; 15:59:24 > |
Çek kazanda anket sonrası kod hemen geliyor mu. doldurduk bildirim gelecek yazdı ama gelen kod bildirim yok sizler nasıl aldınız kodu |
Ürünler tam 10.30'da teslim edildi. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler güzel bir alışveriş oldu. |
Ben izmir den mevsim marketten sipariş vermiştim.Marketyo uygulamasında kapıda nakit veya kapıda pos ile ödeme seçenekleri vardı.Duruma göre değişiyor sanırım.Direk online ödeme yapan kişiler de var.Son sayfada seçenekler kısmında görebilirsin. |
sepet tutarı indirimle beraber 122 TL oldu ama sipariş verdikten sonra aklıma geldi. 125 TL üzeri market kampanyası var bonusda. Siparişi nasıl güncellettirebilirim. |
Tamamdır çok teşekkürler cevap için. |
Market kampanyalarına sayıyor mu? Pos ne olarak geçiyor. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
slipte Sarıkaya mağ.Gıdasan.ve tic.ltd.Şti yazıyor Yani mevsim market in adresi yazılı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bencede yunus market az önce eksiksiz siparişimi teslim ettiler. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |