Şimdi Ara

Marketteki ürünü tüketip ambalajı kasadan geçirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir kasiyer olarak beni oldukça sinirlendiren bir durumdu. Marketten aldığınız ürün, ücreti ödendiği halde sizin olur. Ücreti ödenmediği her takdirde ise ilgili ürün markete aittir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yiyip parası çıkışmayıp ödemeyene napıyodunuz hojam  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Denk gelmedi öyle bir olay. Yaşlı bir çift bisküviyi açıp tadına bakıp beğenmemişler. Ben de müdüre çaktırmadan iade kısmına koydum. Kızların marketin ortasına muz yediğini hatırlıyorum. Bir keresinde de köpeği ile bir kadın markete girmişti. Müdür kovmuştu marketten.

• Kasada tartılan ürünler hariç yenilmesinde sorun görmüyorum, çıkışta parasını ödemek koşulu ile tabi ki. Zaman zaman ben de yapıyorum alışveriş yapıyorken canım bir şey çekiyorsa açıp yiyorum paketini de kasada kasiyer arkadaşa paketini verip kasadan geçirmesini rica ediyorum. Bu kadar takılmamak gerekiyor böyle şeylere. Yiyip paketini sağa sola sıkıştıranlar hariç bir sorun görmüyorum

• Ben su içiyorum bazen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazın çok susadıysam alışveriş de uzun sürecekse su içiyordum ancak diğer ürünler için bana da mantıklı gelmiyor. Muz olayı çok garipmiş.

• Parasını vermeden, yani satış olmadan hiçbir mal sizin değildir. Kasaya gidip öderim diye düşünüyorsunuz ama bunun % 100 kesin olacağını nerden biliyorsunuz? Bir yangın çıkar ödeyemezsiniz, orda vefat eder ödeyemezsiniz, bu dünyanın bin türlü hali var. Parasını ödemeden başka bir insanın malını alıp da midenize indiremezsiniz!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dümdüz cınganalık

Ana babalar çocuklarına örnek olacağına hızla açıp eline tutuşturuyor bi çikolata çocuk döke saça yiyor

Bu ahlakta insanın parayı ödeyeceğini de pek düşünmüyorum ankara Carrefourda bunu yapan cok vardi sonra mobilyalarin oraya atiyorlar saga sola sıkıstiriyorlardi paketleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.