Şimdi Ara

Markafoni parfümlerde sepette %50 indirim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
6
Favori
14.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W.Klitschko

    Kalıcı bir parfüm. Olarak tavsiye edebileceğiniz parfüm varmi

    tom ford black orchid acayip kalıcıdır hocam ama kokusu yazın biraz ağır kaçabilir.
  • Kalıcı ve pahalı biliyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi gerçekten.bana da gelen parfüm etiketsiz bandrolsüz. Saçma sapan bir kutuda. Aradım tedarikçiden aldık yollayın inceleyelim diyorlar. Böyle saçmalık mı olur birazdan etiketleme tebliğine bakacağım gerekirse şikayet edeceğim ilgili yerlere.. gelen parfüm davidoff cool water bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgili kısım şu arkadaşlar. Bu tedarikçi kim acaba onu şikayet etsek







    İç ve Dış Ambalajda Yer Alacak Bilgiler

    Madde 10 — Kozmetik ürünler, iç ve dış ambalajlarında yer alan bilgilerin, silinemez, kolayca görülebilir ve okunabilir olmaları kaydıyla satışa sunulabilir.

    İç ve dış ambalajda yer alması gereken bu bilgiler aşağıda sıralanmıştır. Ancak, bu fıkranın (g) bendinde belirtilen bilgilerin pratik olarak iç ambalaj üzerine yazılamadığı durumlarda, bu bilgilerin dış ambalajın üzerinde diğer bilgilerin yanında bulunması yeterlidir.

    a) Ülke içinde yerleşik üreticinin, adı veya unvanı ve adresi veya kayıtlı işyerinin adı veya unvanı ve adresi belirtilir. Bu bilgiler, sorumluya ulaşmayı engellememek kaydıyla kısaltılabilir. İthal edilen ürünlerin menşeinin belirtilmesi gerekir.

    b) Beş gram veya beş mililitre altındaki ambalajlar, ücretsiz eşantiyonlar ve tek dozluk olan ürünler hariç, ağırlık veya hacim olarak ambalajlama anındaki nominal miktar belirtilir. Ağırlık veya hacim detaylarının önemli olmadığı, birden fazla birim ürünün tek ambalajda satıldığı durumlarda, birim sayısının ambalaj üzerinde belirtilmesi koşuluyla ambalaj içindeki birimlere miktar yazılması gerekmez. Eğer ambalaj içinde kaç adet ürün bulunduğu dışarıdan görülebiliyor veya ambalajın içindeki her bir ünite normalde sadece ayrı ayrı satılıyor ise, içindeki ürün sayısının ambalaj üzerinde belirtilmesine gerek yoktur.

    c) Bir kozmetik ürünün minimum dayanma tarihi; normal şartlar altında depolandığı takdirde, başlangıçtaki fonksiyonlarını yerine getirmeye devam ettiği ve özellikle bu Yönetmeliğin 6 ncı maddesine uyumlu kaldığı süredir. Söz konusu tarih, "minimum dayanma tarihi" ifadesi veya uygun kısaltılmış şeklini takiben;

    1) Tarih yazılarak veya,

    2) Ambalajın üzerinde tarihin bulunduğu yer hakkında detaylı bilgi verilerek,

    belirtilmelidir. Eğer gerekir ise, ürünün bu dayanıklılığının hangi şartlarda garanti altına alındığına dair ek bilgi verilir.

    Tarih açıkça ve sırasıyla ay ve yıl olarak belirtilir. Minimum dayanma süresi otuz ayı geçen ürünlerde, tarih belirtilmesi zorunlu değildir. Ancak, bu ürünlerde ürünün açılmasından itibaren tüketiciye zarar vermeden kullanılabileceği sürenin bildirilmesi zorunludur. Ürün açıldıktan sonra güvenli kullanılabileceği bu süre hakkında bilgi, Ek-VIII/a’da verilen sembolü takiben kullanma süresi ay ve/veya yıl cinsinden yazılarak belirtilir.

    d) Kullanımdaki alınması gereken özel tedbirler ve özellikle, bu Yönetmeliğin Ek-III, Ek-IV, Ek-VI ve Ek-VII’sinde yer alan ve "etikette belirtilmesi zorunlu olan kullanım şartları ve uyarılar" sütununda listelenenler ve profesyonel kullanım için, özellikle saç bakımı olmak üzere alınması gerekli özel tedbirler, kozmetik ürün etiketinde belirtilecektir. Pratik açıdan buna imkan olmadığı takdirde, bu bilgiler broşür, etiket, bant veya kart şeklinde ürüne eklenerek verilecektir. Tüketiciyi bunlara yönlendirmek için bir kısaltma veya Ek-VIII’deki sembol, iç ve dış ambalajın üzerinde bulunur.

    e) Üretim kodu veya üretim şarj numarası belirtilir. Kozmetik ürünün çok küçük olması nedeniyle bunun pratik olarak imkansız olması halinde bu bilgiler, dış ambalajın üzerinde bulunur.

    f) Ürünün sunum şekli itibariyle açıkça belli olmadığı takdirde, ambalaj üzerinde ürünün fonksiyonu belirtilir.

    g) Ürün bileşenlerinin listesi, ilave edildiği andaki ağırlıklarına göre azalan sıra ile ambalaj üzerinde belirtilir. Bu liste, "ÜRÜN BİLEŞENLERİ" veya aynı anlama gelen Türkçe veya yabancı dildeki ifadenin altında yer alır. Pratik açıdan bu mümkün olmadığı takdirde, bu bilgiler broşür, etiket, bant veya kart şeklinde ürüne eklenerek verilir. Tüketiciyi bunlara yönlendirmek için bir kısaltma veya bu Yönetmeliğin Ek- VIII’indeki sembol, iç ve dış ambalajın üzerinde bulunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu etiketsiz gelen hangi marka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben diesel fuel for life aldim iki adet. İkisi de jelatinli bandrollu geldi. Siteden sorguladim 2016 aralik gozukuyor. Gayet guzel bir alisveris oldu. Hep acigini kullaniyordum acigi da baya basariliymis. Koku neredeyse ayni :D



    Yoksa sahte parfum mu gonderdiler :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Bendeki davidoff cool water

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Markafoni parfümlerde sepette %50 indirim



    Orjinalliğini kanıtlayın dedim bunu mail atmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    Günerler kozmetikmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigona S kullanıcısına yanıt
    Bumuymuş kanıt ? Etiket sökmek nedir ne mantıkla yaparlar bunu. Belki çok eski bir parfüm orijinal bile olsa. Ben bunları etiketleme tebliğine aykırılıktan şikayet edeceğim ama kime edeceğimi bulamadım. Sağlık bakanlığı mı yoksa başka bir kurum mu bakıyor bilemedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım yanındaki hediye parfüm orijinal kutulu asıl pahalı aldığım parfümün şekline göre o siyah kutu yapılmış etiket yok tester mi satıyorlar bize anlamadım ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigona S kullanıcısına yanıt
    Keşke tester olsa. Tester değil de ya muhtemelen kaçak ürün yada bayat ürün satıldı. Bandrollü ürünlerin üretim tarihleri çok yakın gördüğüm kadarıyla. Başkasına satılmasın diyeymiş etiket sökme olayı. Sanane kardeşim kim kime satarsa satsın bizi niye mağdur ediyorsun. Bunların yanına bırakmayacağım uğraşacağım bu meseleyle.


    Edit: konu ile gümrük ve ticaret bakanlığı ilgileniyormuş arkadaşlar. Şikayet etmek isteyenler firmanın bulunduğu il gümrük ticaret müdürlüğüne başvurması gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 29 Mayıs 2017; 20:41:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    Benim parfümü ilk kez bugün sıktım kokusu güzel kalıcı ama kafam çok karıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenzo night edt almıştım jelatinli etiketli geldi, bu markanın da çakması yoktur sanırım.



    ilk sıkışta ağır, sonrası güzelleşiyor.. 2 güne kadar dayanıyor, pişman değilim bidaha olsa alırdım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markafoniden 2 kere parfüm aldım ,ikisi de orjinal değil gibiydi . Parfümü sıktığınızda parmağınız parfümleniyor çünkü başlık o kadar kalitesiz ki ,parfümü parmağınıza bulaştırıyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okunmuyor numara falan. Sorgulama yapamiyoruz

     Markafoni parfümlerde sepette %50 indirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine 3 kuruş için mağdur olan donanımhaberli doldu 🤣 Şimdiden thk,bimer,cimer,meclis falan ne varsa başvurun 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben de 2 adet fuel for life aldım. kalıcılığı kötü kokusu çok yapay geldi.

    daha önce farklı bir fuel for life kullanmıştım kokusu çok basit geldi. işin ilginç yanı batch kodundan sorguladım oarfumler orijinal ve taze görünüyor.



    ben zaten yukarda yazmıştım ;) belli siteler dışında ne olursa olsun almak riskli. ama doldurma parfüm fiyatına geldiği içşn aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilcry kullanıcısına yanıt
    Ben bu gun kullandim ise giderken. Baya pozitif yorum aldim. Aynen sorguladigimda taze ve orjinal. Ne yalan soyleyeyim ben memnunum. Bidaha olsa yorumlara ragmen tekrar alisveris yaparim





    Bi ara parfumeriye gidip orda tatmak lazim kokuyu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.