Şimdi Ara

markaClick E-ticaret Yazılımı ile 'Markanızı Online Yönetin'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MarkaClick E-Ticaret Yazılımı
    Yıllık kira bedeli ödemeyin, e-ticarete kazanarak başlayın.

    Scriptin en önemli özelliği PHP5 destekli her sunucuya kurulabilmesi ve tamamının template yapısı uzerinde olmasıdır. Burada sitenin sadece renklerini değil, tüm tasarımı hiç koda girmeden değiştirebilirsiniz.Genel site şablonu tek bir template dosyasından gelmektedir.

    %100 Güvenli
    Hazır kurulu güvenlik modülleri

    MarkaClick E-ticaret yazılımında kredi kartı bilgileri hiçbir şekilde veritabanında saklanmaz. Direkt olarak SSL ile şifreli bir şekilde bankaya yollanır. Ayrıca cross site scripting,SQL injection gibi popüler tüm hack yöntemlerine karşı MarkaClick %100 güvenlidir.

    Tek Ürün Satış Desteği
    Günün fırsat ürünleri

    Yazılımı isterse çoklu ürün satış sitesi, ister her gün tek ürün (tek ürün yanında birden fazla ürün satışı yapabilirsiniz) satış sitesi şeklinde kullanabilirsiniz.

    Template Desteği
    Tüm siteyi kolayca değiştirin

    MarkaClick E-ticaret yazılımının diğerlerinden ayıran en büyük özelliği tüm sitenin/e-postaların HTML şablonlar üzerine kurulu olmasıdır. Sadece HTML bilgisi ile sitede gördüğünüz her bölümü kendiniz tasarlayabilirsiniz. Bunun için PHP bilgisine ihtiyacınız olmayacaktır.

    Hızlı Destek
    E-Posta ile teknik destek

    MarkaClick yazılımı lisansladığınız tarihten itibaren 1 yıl boyunca E-Posta ile ücretsiz teknik destek alabilirsiniz. Gönderdiğiniz soru / öneriler en geç 24 saat içerisinde yanıtlanmış olacaktır.

    Kullanıcı Dostu
    Birkaç adımda, hızlı alışveriş

    MarkaClick E-ticaret yazılımında üyelik zorunluluğu devre dışı bırakılabilir. Böylece müşteri en kısa adımlarla ödeme menüsüne ulaşır, ödemesini yapar ve işlem tamamlanır. Sipariş takibini, sipariş numarası ve kendisine gönderilen e-postalar ile yapar.

    XML Entegrasyon (Opsiyonel)
    90+ Firmanın hazır XML Entegrasyonu

    MarkaClick E-ticaret yazılımı ile tek bir tuşla bayisi olduğunuz firmanın tüm ürünlerini tek tıkla sitenize ekleyebilir, anlık stok ve fiyat güncellemesi yapabilirsiniz. Ayrıca XML çıktı dosyalarını aktif edip fiyat karşılaştırma sitelerinde yerinizi alabilirsiniz.

    SEO Desteği
    Arama motorlarında üst sıralara çıkın

    MarkaClick E-ticaret yazılımında standart gelen google sitemap XML desteği ile hiçbir ürününüz google'ın gözünden kaçmaz. Arama Motoru optimizasyonu yapılan her sayfanız için ayrı Meta Keywords-Meta Description girebilirsiniz.

    E-Bülten Gönderimi
    Kolayca Toplu E-Posta gönderin

    MarkaClick E-ticaret yazılımı ile e-bülten/site üyelerine toplu mesaj atabilir, gönderim istatistiklerini yönetim panelinizden takip edebilirsiniz. Dilerseniz elinizdeki e-posta listesini tek adımda listenize ekleyebilirsiniz.

    E-posta Raporları
    Tüm e-postalara arşivine ulaşın

    MarkaClick E-ticaret yazılımı panelinden klasik e-posta raporlara artı olarak siteden gönderilen e-postaların durum ve içeriklerini görüntüleyebilirsiniz. Böylece sunucunuzdaki bir problemden dolayı hiçbir e-posta'yı kaçırmamış olursunuz.

    SMS Gönderimi
    Sipariş adımlarını hemen ulaştırın

    MarkaClick E-ticaret yazılımı ile opsiyonel olarak müşterilerinizin sipariş durumlarını SMS ile bilgilendirebilir, toplu SMS gönderebilir, gönderdiğiniz SMS raporlarını gerçek zamanlı yönetim panelinizden takip edebilirsiniz.

    Güçlü İçerik
    İçeriğinizi kolayca hazırlayın

    MarkaClick E-ticaret yazılımı ile sınırsız içerik sayfası oluşturabilir, haberler ve fırsatlar modülü ile müşterilerinizi güncel ürünlerden haberdar edebilir, anket modülü ile dilediğiniz bilginin istatistiği tutabilirsiniz.

    Detaylı İstatistikler
    Klasik istatistiklerden fazlası

    MarkaClick E-ticaret yazılımı yönetim paneli üzerinden klasik e-posta istatistiklere artı olarak illerin, kullanıcıların, ödeme yapılan bankaların cirosuna iki tarih aralığı üzerinden grafiksel olarak görüntüleyebilirsiniz.

    Bize ulaşmak için


    http://www.markaclick.com
    bilgi@markaclick.com
    0(216) 414 18 74








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.