< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Marka giyinmek ne kadar önemli

-
-
ben lisanslı ve marka ürünler kullanmaya önem gösteririm..
daha şık oluveriyor insan ve kaliteli.. uzun yıllar giyiyorum 10 15 tane adi kötü kıyafetim olacağına 1 tane marka olur çevirip çevirip onu giyerim..
-
markadan ziyade kıyafet yeni gibi görünmeli asıl önemli olan o bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve benim alışkanlığım var bir konuda arabam muhakkak efsane birşey olmalı..
maream vardı fiatın efsanevi modellerinden turbo beslemeleri de var mareanın italyada ve brezilyada..
Dediğim gibi marka arabam olmalı Allah büyük söyletmesin..
-
Şu an ne sürüyorsunuz hocam merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3.5 sene önce lacoste’dan beyaz gömlek almıştım
4 ay önce tıp son sınıf kızla buluşurken gömleğin çok güzel demişti
hep giydiklerime iltifat alırım böyle
ama önemli olan onu taşımakta
daha uzun olaydım manken olurdum boydan kaybettim maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en son BORAM vardı çok memnundum sattım şuan arabam yok..
-
Mantıklı ama ucuz ürünler de hemen eskiyor.
Tavsiye eder misiniz ben 400 bin tlye kadar bi araba bakıyorum da. Ehliyetimi yeni alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 19 Mayıs 2025; 15:16:39 >
Giyimde ayakkabı hariç marka ürün almak şart değil ama ayakkabı bence mutlaka marka alınmalı ayak sağlığı açısından.Çünkü marka olmayan çakma ayakkabılar, sahte ürünler ya çabuk yamuluyorlar ya da ayak sağlığını tehdit ediyorlar. Çakma ürünler genelde ayakta mantar üremesine sebep oluyorlar ve kokuya da yol açıyorlar. Orijinal ürünlerde genelde böyle bir şey olmuyor.
-
marka mı olmalı yoksa başka bir şey mi bilemem. ama giyinmek gerçekten çok önemli bir geçen alışveriş yaptım.
dışarı çıktım giydim ve resmen daha özgüvenli bile oldum o gün çünkü temizdi ve yeniydi.
-
Tam tersine markasız giymeye çalışırım.
-
evet öyle. ondan dolayı ürünü alınca hep giymiyorum. bak şimdi AVM'ye geldim, sandaletle geldim. bagajdaki ayakkabıyı giyip sandaleti araca bıraktım. Flo'dan aldığım pahalı olmayan bi ayakkabı. hep giysem 3 aya eskir. böyle belli yerlerde giyince tertemiz ve yeni görünüyo.
Balenciaga giyinince ne oluyor bana söyler misiniz? Hiçbir şey.
Önemli olan sana uyan bir kıyafet olması. LCW'de aynı kalitede ürün üretsin buna 1000 TL fiyat biçsin, diğerine ise U.S Polo üretsin veya balenciaga veya armani buna 20.000 TL fiyat biçsin. Sadece etiket oynununa Dünya kadar bu şirketleri zengin edecek çok sazan var.
Çinde ise bu üretilen orijinal markaların ürünleri çok daha ucuza satılıyor ve yabancılar çok daha uyguna Çinden alıyor.
Fakat bir saniye İTİBARDAN DASARRUF OLMAZ BENEM GÖYDE Kİ AHRABALARIMA HAVA ATMEM LEZİM, DEYZEM, ANAM, KUZENİM HEPSİ GÖRECEHHH, SEVDİĞİM GIZIN GANKALARINA KADAR HEPSİ GÖRECEK TÜM SÜLALESİ GÖRSÜÜÜN BUNDA PARA VAR DESİNLEEER.
-
Toplumun çoğu o kafada ama öğrencilerin çoğu tavuk döner parası bulamıyor ama kıyafetler hep marka marka. Bizde mi problem onlarda mı?
benim kıyafetlerin alayı ucuz. LCW, Decathlon, Koton, Flo gibi yerlerden.
az sayıda Kığılı falan var, o da iş için.
Tüketim çılgınlığı.
Benim gardolapta kappa, lufian, dockers, amrani, mudo, lcw, altın yıldız, lafumadan bir sürü kıyafet var.
Fakat çoğunu giymiyorum bile.
Döner parası bulamayanlar hava atmak için anasına, babasına krediyle son model Iphone aldırır veya a101'de kasiyer olur aylarını heba eder onda da ekranı düşürüp yeni Iphone duyurulana kadar bu telefonla devam eder 1 sene geçmeden yenisini ister.
Modern köleler varken işveren iş vermezde niye versin ki bu kadar keriz var tokatlayacak?
Adam zaten ürettiği maldan %500 kâr elde ediyor buraya gelene kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 19 Mayıs 2025; 17:25:37 >
Son zamanlarda kız arkadaşımla bunun çok muhabbetini yaptık. Dışarı bişeyler içmeye çıkıyoruz, yürürken yanımızdan çiftler geçiyor. Kız güzel elbisesini giymiş, tamam spor ayakkabı altında am saçını yapmış, makyajı tam. Yanındaki çocuk, kargo pantolon üzerine baskılı t-shirt giyiyor. İstediği marka kargo pantolonu, istediği marka baskılı t-shirtü giysin, o kızın yanına olmayacak.
Giydiğin markadan çok, bulunduğun ortama ve duruma göre giyinmesini bilip bilmediğin çok daha önemli. Marka yalnızca statü simgesi, fakat statünü göstermenin tek yolu değil.
-
Önemsiz yakışanı giy
Önemi yok %90. Vücut idealse boy pos vs. butiklerden vs alacağın 3.parti ürünler bile iyi olacaktır. Ama don gibi özel anlarda fark eder mi eh
Benzer içerikler
- duolingo kaç kısım
- eski sevgiliyi unutamamak
- 181 komşu gürültüsü
- yalandan rapor almak
- gözlerim kapalı ama uyuyamıyorum
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X