Şimdi Ara

_╬_ Marilyn Manson l159l Yeni Albüm 6 Ekim'de Geliyor _╬_ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
7
Favori
121.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Heart Shaped Glasses Klibi


    Heart Shaped Glasses şarkısının full klibini alttaki linkten izleyebilirsiniz.Gerçekten süper bir klip olmuş.Tavsiye ederim.Gerçi burdaki herkes izliycektir zaten.

    http://youtube.com/watch?v=WPKy1TcXKPQ

  • BU ALBÜMÜ BİRİSİNİ BAŞTAN ÇIKARMAK İÇİN YAPTIM


    Marilyn Manson San Fernando Vadisindeki evinin on odasinda gul renkli apsent ickisini yudumlayarak oturuyor. Ev karanlik ve hic de davetkar degil. Aralarina sogukluk girdigi esi, model Dita Von Teese evden yenice tasinmis ve Manson evde ki duzensizlikten dolayi bizden ozur diliyor. Yuzun de herzaman gormege alisik oldugumuz makyaji olmaksizin ve siyahlar icindeki sade kiyafetiyle koltuga oturuyor. Haziran ayinda cikicak olan, kendisi icin muzik kariyerinde yeni bir baslangic teskil eden ‘EAT ME, DRINK ME’ albumunu hayatinda son zamanlarda yasadigi hengamenin bir neticesi olarak ifade ediyor. Manson,”sarkilar acikca birisini(birilerini) bastan cikarmak icin yazildi.” Kim oldugunu soylemekte tereddutlu bir sekilde ekliyor. “ insanlarin kisisel yasamimdan istifade etttigimi dusunmelerini istemiyorum ama ayni zamanda bu album kim oldugumun ve neler hissettigimin net bir ifadesidir.”

    Manson birkac saat EAT ME, DRINK ME den daha duzenlenmemis parcalar caliyor ve nerdeyse cehennem hayati yasadigi bir yilini anlatiyor.”gecen yilin yarisina dogru depresyon denilen kara bir deligin icindeydim. Hicbir sey yapamadim,hirbir sey yaratamadim. Umudumu kaybetmistim.” O siralarda Manson’un annesinin bir psikolojik rahatsizligi vardi. “sizin icin calisan insanlar sirtinizdan gecinmeye baslar, ben bu klasik rock and roll basma kalibili icinde takili kalmistim.”
    Manson’un muzige karsi hic ilgisi kalmamisti. Uzerine calistigi,Lewis Carroll’un carpik hayatini konu alan film projesi, Phantasmagoria(dussel goruntuler geciti)The visions of Lewis Carroll , tam bir psikolojik yuk haline gelmisti.

    Manson, nihayet bir kiz arkadasinin anormal ama vefali bir davranisi sayesinde ayaga kalktigini soyluyor. “arkasim eline bir kasap bicagi alarak onu bicaklamami istedi” diyor ve ekliyor “birisi sizinle birlikte batmak istiyorsa artik siz batmak istemiyorsunuz”
    Bu tema alti dakikalik bir epik de resmedilen, Manson’un noelde yazdigi sarki”if I was your vampire” (Senin vapmirin olsaydim), Bela Lugosi’nin yeni olumudur.
    Manson bu sarkiyi “ butun zamanlarin gotik marsi” olarak tanimliyor.

    Albumun sozleri gectigimiz cadilar bayramindan sonra yazildi. O gece Manson Los Angeles sanat galerisinin acilisina baskanlik etti. Ertesi sabah vadideki evinden ayrilarak, Hollywood Hills deki studyo seklinine donusturulmus evinde gecici parcalari olusturmaya basladi.”Aniden ozgurlugume kavusmus gibi hissettim. Sanki sarkiyi yaziverip, koridorin iki kapi asagisinda kaydediverecektim.” Manson’un sarki sozleri hemen ortaya cikti ve 2002 yilinda grubuna katilan Tim Skold tarafindan kaydedildi.
    “Caresizligim ve umudum sayesinde yaziyordum. album acik bir yaradan fiskirarak geldi ve bende onunla birlikte gittim.”


    “ Just A Car Crash Away” uzun soluklu bir ballad(hikaye), Skold’un yakici gitar sololariyla eslik ettigi bir olum yuruyusu.
    “The Red Carpet Grave” klasik bir Manson, testere viziltilariyla yankilanan ilkel perkusyonlar. Aslinda “ You,Me and the Devil Makes 3”de evin onun de bulunan bir kokarca kapanindan faydalanilmis.
    Manson albumun ilk single’i olan “Puttin Holes in Happines”i dogum gununde yazmis ve bu sarkiyi “romantik-kadin dusmani-yamyam-gotik-vampir ballad” olarak tanimliyor.

    Manson CD ile beraber bide film cikartmayi umuyor ve ekliyor “bu film gorebileceginiz filmlerin arasinda en korkuncu olucak”
    Manson bu yaz avrupa turnesine cikiyor ve yeni albumunu sahnede canli olarak, avrupa festivallerinde seyircisiyle paylasacak.
    “Bu albumde gercekten bir sarkici gibi olmak istedim” diyor Manson ve soyle bitiriyor ,” Bu album kararli ,hesaplanmamis ve cok dogal bir album. Bir anlamda ben berbat biriyim ama bundan gercekten hic utanmiyorum.”









    IF I WAS YOUR VAMPİRE


    Spiritüel açıdan ben tam bir umutsuz vakayım. Şüpheci'nin Sözlüğü'nü elimden bırakamam. Ara sıra büyüsüne kapılsam da yeni çağ inanışlarının, anlık şimşek çakmaları şeklinde olur bu. Aile Dizimi diye bir terapi yöntemini duyarım mesela, ‘vay’ derim, ‘işe yarar bir şey bu, belli’. Sonra unutuveririm. Feng Shui'den söz edilir, ‘ufff’ derim, ‘insan bu tavsiyelere göre düzenlese evini, her şey daha güzel olmaz mı?’ Aksi gibi, kaotik hayat biçimim öyle bir karşı konulmazlıkla ilan etmiş ki vazgeçilmezliğini, dönüş zordur. Yani bilen bilir, benim evim insanı sükunete çağırmaz pek; bunun yerine ‘hadi ama bırak üşengeçliği, derle beni, topla beni’ der sızlana sızlana. Feng Shui'ye göre, evimin başka arzuları da vardır: Sakin müzikler dinlensin, iyimser tabiatlı kitaplar okunsun ister. Ben elimden geleni yaparım ama n'aparsınız, olmayınca olmaz işte. Kedilerimle ben dağınıklığa ve alacakaranlığa bayılırız.

    Daha doğrusu bayılırdık. Şimdiyse ilk kez yeni çağ sistemlerinden birini aşkla, şevkle, hararetle uyguluyorum. Hadise şu: Hani çok mutsuzdum ya ben, şehirdeki her şey üstüme üstüme geliyordu ve ben evimden, hatta kendimden, belki de en çok kendimden sıkılıyordum ya... Hani kaçmıştım ya çok uzaklara… İşte aslında bir detoks programına katılmak için Antalya'da, beyaz mekan Hillside Su'daydım. Arınıyordum. Hale Sofia Schatz adlı müthiş bir kadının gözetimindeki programın mucizevi etkisini öyle çarpıcı bir biçimde hissettim ki, tüm o süre boyunca ve sonrasında Sözlük'ün kapağını bile açmadım. Edindiğim en değerli bilgi şuydu: Herkes kimi beslediğini mutlaka kendine sormalı.

    Dürüst olunursa, cevap dehşet verici. Biz çoğu zaman kendimizi değil, kalabalık bir oyuncu kadrosunu besliyoruz çünkü. Kişiliğimizin incinmiş, öfkeli, ürkek, yalnız, sevgiye layık olmadığına inanan yanlarını… Kulak vermezsek, seslerini iyice yükselterek bizden tehlikeli şeyler istemeye başlıyorlar; hamburger, baklava börek, alkol. Yerlerse susuyorlar, acıktıklarında yeniden...

    Lâkin... Sevgilimden ayrıldığım için acı çekiyorsam, gecenin köründe kendimi kaybedip ‘ye beni, iç beni’ korosuna kanabilir ve koca bir pastayı mideye indirebilirim. Ama işte, beni buna yönelten dürtünün farkındaysam sonradan suçluluk duygusuyla kıvranmam. Hem bir sonraki krizde kendimi tutup yememeyi seçme hakkım bâki.

    Eh seçme hürriyeti de insanın sahip olabileceği en mühim şey, öyle değil mi? Şüpheci ruhum bile karşı çıkmaz buna.
  • benıde ekle
  • Sanırım Sitedeki en eski MM Fanatiği benim bakınız üye İD ve bakınız eski imza ve avatar
  • This is the new shit ve bir kaç parçasını dinledim. Fena değildi. Önereceğiniz şarkı varsa onlarıda dinlerim
  • sweet dreams ve tainted love gibi bir çok coverlarını dinlemeni tavsiye ederim
    quote:

    Orjinalden alıntı: JAM3Z

    This is the new shit ve bir kaç parçasını dinledim. Fena değildi. Önereceğiniz şarkı varsa onlarıda dinlerim
  • http://tr.sevenload.com/videolar/636FW3s/Weltpremiere-Marilyn-Manson-Heart-Shaped-Glasses

    en son singlenın videosunu bile izleyebilirsin.. :-)

    ben hemen hemen hergün girip izliyom..

    yeni site galiba.. daha pek keşfedilmemiş bizimkiler tarafından..

    bana selam bırakırsın dimi? eli boş da gelme haaa :-)

    bu adam harika bişey dostum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Black Rose Immortal

    marilyn manson albüm nerden indirebilrm??


    duymamış o L ay I M.n E kadar ayıp.W ebden İ ndi R m E ye...........................

    Tip olarak irensem de çok sağlam müsik yapar.Beni eklemeyin
  • arkadaslar,
    yeni sayılırım buralarda.
    bana bi yardım etseniy iyi olur...
    öylesine bi avatar seçmştim, değiştiremiyom ve en önemlisi: şimdi ben klübe üye miyim?
    değilsem, üye olmak için ne yapmam gerek?

    bu konuda bişey bulamadım yahuuu....
  • Arkadaslar, baska bi üyenin profilinde buldugum vidyosunu paylasiim dedim sizlerle:


    http://tr.sevenload.com/videolar/IjP2SK0/Marylin-Manson-konseri
  • RockcuSey ilk sayfadaki üyeler listesine bakarsan adını görebilirsin.

  • tesekkür ederim rietveld
  • Benide Ekle Dostum Bende Hastasıyım : )
  • Klibinde gerçekten sevişiyor


    Çılgınlıklarıyla Amerika'da bile tepki toplayan Marilyn Manson, son klibinde gerçek sevişme sahneleriyle şaşırttı.

    Rock tarihine adını skandalları ve kötü çocuk karakteriyle yazdırmış Marilyn Manson, yıllar önce Amerika'daki
    Olaylı klip birçok ülkede yasaklılar listesinde.
    gençlere kötü örnek olduğu gerekçesiyle neredeyse aforoz edilmiş, hakkında sayısız dava açılmıştı. Anlaşılan o ki, çılgın Marilyn'i bu gibi yaptırımlar daha da fişekliyor. Son klibi, Heart-Shaped Glasses' da kız arkadaşı Evan Rachel ile ateşli bir şekilde sevişen Marilyn, bunu sadece kendisini tatmin için yaptığını söylerken, en hoşgörülü müzik oteritelerini bile ayağa kaldırmayı başardı. Temmuz ayında Radar Live Fesitvali kapsamında İstanbul'a gelecek olan Marilyn, her şeye rağmen ciddi bir hayran kitlesine sahip. Bu nedenle, her ne kadar etik anlayışımız nedeniyle bu klibi yayınlayamıyor olsak da, hakkında gün ışığına çıkmamış bilgilere yer vermemek olmaz.



    Hırslı rockstar

    Hakkında çıkan asılsız haberler, striptizci sevgilisi ile evlenmesi; ardında bıraktığı sayısız yetenekli müzisyen ile Florida’nın bağrından koparak evlerimizin içine kadar gelmeyi başaran hırslı bir kişi denilebilir Marilyn Manson için. Esasında hayata geriden başlayıp, kendine yeterince pay çıkaran Marlyn Manson and the Spooky Kids üyesi nam-ı değer Brian Warner.



    Çelimsiz Warner grup kurmakta

    Yediği dayaklar sonunda ailesinin rehabilite kararı ile Katolik okuluna giden Warner ,ilerleyen zamanlarda Florida’ya taşınma kararı alır. Burada müzik dergisinde yazarlık yapan Warner, sonrasında dönemin ünlu gitaristlerinden Scoth Mitchell ile tanışır. Daisy Berkowitz’in de aralarına katılmasıyla kendine grup kurma fikrini ilk kez zikreder.

    Dikiş tutturma Meselesi

    Çıkardıkları başarılı demolar ile internet ve gazetecilik zamanındaki sağlam bağlantılarıyla hemencecik ün salan, sonrasında şarkı sözleri ile kitleleri kendi saflarına çeken Manson and the Spooky Kids, zaman içerisinde müzisyen değişiklikleri yapar. Sahada sürekli değişen insanlar bir anda grubun imajına dahil olup bir nevi mutasyon geçirirler. Tamamıyla sahne şovundan ibaret olduğu düşünülen Manson ailesi üyeleri yaşam tarzlarıyla da hep gündeme düşmesi bu zamana denk gelir.

    Kundakçılığa heves

    Manson, Nine Inch Nails’ın lideri Trent Reznor’la tanıştığında yolun varacağı nokta az buçuk kestiriliyordu. Alışılmışın dışında olan ve kendini bu dünyanın dışından biri olarak ilan eden Manson, bu dünyada gerçek bir etki yaratmak için mi bilinmez Nine Inch Nails ile çıktığı turnenin Dallas ayağında baterist Sara Lee çalmaya devam ederken baterisini yaktı. Tabii bu ilk kundakçılık vakası olmayacaktı. Bir dahaki hedefi John Stewart Show’un dekoruydu. Ve binada kalışı dekorun yanışı kadar uzun sürmedi.

    Colorado cehennemi


    Grup, Smells Like Children albümünü çıkardığında bir patlama yaşadı. Listeleri altüst eden bu albümü kıyamet gününden kaydedip zaman geri yolladıklarını açıklayan Manson sevenlerini bu yalana çoktan inandırmıştı. The Last Tour On Earth konser albümünü yayınladıklarında beklemedikleri bir olayla karşı karşıya kalacaklardı. Rock is Dead turnesine başlamışken, iki hayranlarının sınıf arkadaşları ve öğretmenlerini katletmesinin ardından çıkan kaos ortamı onları katıldıkları OzzyFest’in Colorado ayağında açılan mahkemeyle bekliyordu. Ancak beklenilenin aksine Manson’lar hakkındaki dava düştü ve nispet yaparcasına kapalı gişe bir konsere çıktılar.

    Planlar değişiyor


    Yaşanılan üzücü olaylardan ve kamuoyu tepkisinden dolayı tarzlarını yumuşatma kararı alan grup gün geçtikçe Marilyn Manson çevresinde dönmeye başladı. İğneleyici demeçler, ‘Manson kıyamet gününden bildiriyor’ tarzı hayranlarını mutlu etse de grup elemanlarının sürekli sirkülasyonu, yaşadığı ilişkiler ile Manson yavaş yavaş eski hızını kaybediyordu. Bu sıralarda Manson ve grubu Matrix sountrack’i için yaptığı Rock is Dead parçası ile gündeme tekrar geldi. Eski sevgilisi Rose McGoven’ın da filmde yer alması popüler kültürün ilgi alanıydı ve hayranları bu durumdan hoşnut kalmadı. Ancak kimse Manson’ı yolundan da alıkoyamadı.

    Şarkı da söyler kitap da yazar


    Gazetecilik yapmış, ve şarkı sözü yazmış bir yıldız olarak kitap çıkarmak onun da hakkıydı. Bu yüzden üzerinde uzun süre çalıştığı otobiyografisi olan The Long Hard Road Out of Hell -ki hayat hikayesinin yanında kendi dizaynları da kitabın içerisinde yer almakta- basında yayılan dedikoduların aksine dinleyenleri kadar nefret edenlerden de çok ilgi gördü.

    Hakkında bilinmesi gerekenler

    • 1989 yılında Marilyn Manson and the Spooky Kids adıyla Florida’da kuruldu. Marilyn adı Marilyn Monroe’dan, Manson ise Roman Polanski’nin eşini öldüren seri katil Charles Manson’dan alındı.
    • Yerel bir ödül olan Slammy’i defalarca evindeki raflara koyma şerefine nail oldu.
    • İnternet daha ülkemizde yaygınlaşmadan 1994’te Marilyn Manson’ın yüzlerce fan sitesi yapılmıştı.
    • Manson ve ekibinin Smells Like Children albümünün olaylı turnesi tam beş ay sürdü.Grup elemanları ve Manson ağır solunum yolu rahatsızlıklarından dolayı oksijen çadırında sahneye cıktı. Manson’ın ağır bronşiti yüzünden turnenin son birkaç konseri de iptal oldu.
    • Mechanical Animals albümünde canlanan Manson karakteri Omega ismi ile hayranlarının katkılarıyla günümüzdeki orijinal ve kimilerine göre radikal halini aldı.
    • Colorado'da Manson hayranı Dylan Klebold ve Eric Harris’in 12 sınıf arkadaşını ve bir öğretmeni öldürdü. Manson’ın kariyeri boyunca başına gelen en gerçek ölümü gözler önüne serdi.
    • 1999 tarihli Holy Wood albümü ile birlikte Manson ve grubu gerek diğer müzik gruplarından gerekse kamuoyundan tehditler almaya başladı. Kendi yaptığı albüm kapağı yasaklandı.
    • Yaşanan katliamdan sonra grubun çehresi bir nevi yumuşamaya başladı.
    • Manson, striptizci Dita VonTeese ile hiç de insan üstü olmayan bir ilişkiye başladı ve bu hikayeleri Mart 2005’te evlenmeleri ile mutlu sona bağlandı.

    Asparagasları

    • Grup üyesi Glean Danzing’in turne otobüs şoförü ile homoseksüel ilişki içerisinde olduğu.
    • 1996’nın Halloween şovunda Marilyn Manson’un intihar edeceği.
    • 4 kaburgasını kendi seksüel fantezileri için aldırdığı.
    • 30’una gelmeden uyuşturucudan öleceği.


    Kaynak -->http://www.hurriyet.com.tr/genc/6538003.asp?m=1&gid=185&srid=3797&oid=1

  • Kesinlikle bazı sarkıları cok iyi ama oyle bir tip var ki adamda,insanın hayran olası gelmiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: celen1

    Son zamanlarda Mariyln Manson'un yapmış olduğu Cover'ları araştırıyorum Bildiklerinizi yazarsanız Sevinirim.

    Benim buduklarım
    -Sweet Dreams
    -Personal Jesus
    -Tainted Love
    -The Wall

    Mariyln Manson Fun Club'a şimdiden teşekkürler



    ac/dc cover ı highway to hell ide dinlemeyi unutmayın
  • radar da pazartesi çıkcak pazartesi :/
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

    Kesinlikle bazı sarkıları cok iyi ama oyle bir tip var ki adamda,insanın hayran olası gelmiyor.



    gerçektende öyle adamda şeytan tüyü var heralde bir klibini açınca bütün kliplerini izliyorum
  • Yeni haberler ve röportajlar :



    Marilyn Manson, Eminem'in düet teklifini reddetti.

    Marilyn Manson, başlarda Eminem'in kendisine götürdüğü düet teklifine sıcak baksa da, artık son kararını verdi ve Eminem'le düet yapmayacağını açıkladı.

    Düet yapılması istenen şarkının konusu 'kadın düşmanlığı' olunca, Manson Eminem'le bir araya gelmeyi kabul etmedi. Şarkının sözleri kız arkadaşını öldürmekle ilgili cümleler içeriyor ve Manson bu durumla ilgili şunları söylüyor: "Eminem bana ilk bu teklifle geldiğinde oldukça sıcak yaklaşmıştım. Fakat şarkı sözlerinde kız arkadaşını öldürüp, vücudunu da araba bagajına atmaktan bahsediliyor. Böyle bir şarkıyı söylemem imkansız."






    Rolling Stone dergisi röportajı :

    ANTİCHRİST EZİCİ BİR CDYLE,KANLI BİR VİDEOYLA VE ABSİNTHE İÇİN CİDDİ BİR YOLDAŞLA GERİ DÖNDÜ.

    GELENEKSEL OLARAK,MAYIS ANARŞİSTLER ARASINDA TATİL OLARAK KUTLANAN BİR GÜNDÜR.AMA İSA KARŞITI MARİLYN MANSON 'A GÖRE BU GÜN EN KÖTÜ GÜN.DİTA VON TEESE'DEN AYRILMAK İÇİN KAĞITLARI İMZALAMASI BİR YANA,BU GÜN,MANSON(38),YENİ KAYDI EAT ME,DRİNK ME 'NİN İNTERNETE SIZDIRILDIĞINI ÖĞRENDİ.MANSON FAZLA TELEŞLANMADI."UYANDIĞIMDA,NOELDE Kİ BİR ÇOCUK GİBİ HİSSEDİYORDUM"DEDİ."SANDA CLAUS KAYDIMI BÜTÜN DÜNYAYA YOLLADI VE İNSANLAR GERÇEKTEN BUNA CEVAP VERDİ." EAT ME DRİNK ME,SANATÇININ DEDİĞİNE GÖRE TİM SKOLD (MANSON'IN GRUBUNA 2002 DE KATILAN BASSÇI)İLE BİRLİKTE ŞİMDİKİ KIZ ARKADAŞI ,OYUNCU EVAN RACHEL WOOD'U TAVLAMAK İÇİN YAZDIĞI EN DÜŞÜNCELİ KAYDI.2006'DA BİR DÖNEM DERİN BİR BUNALIM GEÇİRDİKTEN SONRA,WOOD MANSON'IN MÜZİĞİYLE BAĞLANTISINI YENİDEN KEŞFETMESİNE YARDIM ETTİ VE KANLI,EROTİK VİDEO "HEART-SHAPED GLASSES" İÇİN BAŞROL OYUNCULARINDAN BİRİ OLDU.MANSON "BİR SÜRE İÇİN,TAMAMEN YALNIZ VE SERBEST HİSSETTİM""AMA ŞİMDİ YENİDEN BEN OLDUĞUMU HİSSEDİYORUM,BU GALİBA BİR LANET,AMA BENDE BİRAZ ÖYLEYİM"DEDİ.

    -EVAN'IN AİLESİ VİDEOYLA İLGİLİ NE DÜŞÜNDÜ ?

    EVAN'IN ANNESİ VE BABASIYLA BİRER İÇKİ İÇMEK ZORUNDA KALDIM.BELİRLEMEK İSTEDİKLERİ ŞEY BNM ONUNLA HAYATIMI PAYLAŞABİLME İHTİMALİMDİ,AMA BENİM DAVRANIŞLARIMDAN O SORUMLU TUTULAMAZDI.O YÜZDEN,EĞER BEN BİR ÇUKUR KAZIP ÜREME ORGANLARIMI ONUN İÇİNDE YAKMAK İSTERSEM,BU ONUNDA ÇUKUR KAZACAĞI ANLAMINA GELMEZ.ASLINDA,ONLARI DÜŞÜNDÜĞÜ GİBİ KÖTÜ BİR YOLDA DEĞİLİM.AMA BEN FARKLI BİR YÖNDEN KÖTÜYÜM.GİTGİDE KÖTÜ OLUCAĞIM.MİCHAEL JACKSON'DAN DAHA KÖTÜ,AMA GALİBA DÜŞÜNÜNCE BU İYİ BİR KARŞILAŞTIRMA DEĞİL.

    -ONLAR ASLINDA ONUN SENİN ETRAFINDA NE YAPTIĞI KONUSUNDA ENDİŞELİ.

    KESİNLİKLE,BU KONUDA ŞAŞIRMIYORUM.AMA BEN EVAN'IN BABASI BANA SÖYLEDİĞİ VE BENİM BABAMIN ONA SÖYLEDİĞİ "ONUN KALBİNİ KIRARSAN,SENİ ÖLDÜRÜRÜM"GİBİ YALANLARDA GARİP İRONİK BİR BENZERLİK BULUYORUM.

    -HEP EŞSİZ KADINLARA SAHİP OLDUN,ROSA MCGOWAN,YADA DİTA VON TEESE YADA EVAN.MESLEKİ AÇIDAN,EVAN'I AYIRAN NE ?

    EVAN ÜZERİNDE DURDUĞUM MESAJI DAĞITMADIĞIMI FARKETMEME YARDIM EDEN GERÇEK BİR KATALİZÖR.VE EĞER ONUN YETENEĞİNDEN VE KİŞİLİĞİNDEN BAHSEDERSEN,KARİYERİ İÇİN BENİMLE BİR İLİŞKİYE İHTİYAÇ DUYMAYAN EN EŞSİZ VE EKSİKSİZ KİŞİ.TAM TERSİ BEN ONU EKSİLTİRİM.

    -ÇOKÇA İNSANI ŞOK ETTİN.BÜYÜRKEN,SENİ ŞOK EDENLER NEYDİ?

    KENT STATE'DEKİ SİLAH ATIŞLARI-ÇÜNKÜ BEN OHİO'DA BÜYÜDÜM VE GALİBA KENT STATE'E GİDERKEN BİTTİ.SAÇMA SEBEPLERDEN DOLAYI,SAVAŞTAN ÇOK KORKARAK BÜYÜDÜM.SAÇIMIN KESİLMESİNDEN KORKTUĞUM KADAR ÖLMEKTEN KORKMUYORDUM.KOMİK GELİYOR OLABİLİR,AMA BU DOĞRU.

    -KOLOMBİYA KATLİAMINDAN SONRA ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIN.EN KORKUTUCU HANGİSİYDİ?

    MİCHAEL MOORE'YLE HENÜZ RÖPORTAJ YAPMIŞTIM.DENVER'DAKİ MILE HIGH STADYUMU'NDAKİ PERFORMASIMA GİDİYORDUM Kİ ORASI EĞER BİRİ SENİ ÖLDÜRMEK İSTERSE,KESİN ÖLÜRSÜN.ORADAKİ HERŞEY BUNUN İÇİN.YAKLAŞIK 20 POLİS TARAFINDAN TAKİP EDİLİYORDUM.AİLEMDEKİ HERKES,BENİ SEVEN HERKES BANA BUNU YAPMAMAM İÇİN YALVARDILAR,FAKAT YAPACAĞIMI BİLİYORLARDI.







    Spin dergisi röportajı :

    Kapı sallanarak açıldı ve Manson absinthe kadehi ile içeri girdi.Siyah bir tişört giymişti,siyah deri pantolon,ve devasa frankenstein botları...
    Konuşmaya başladık.Manson hemen, gülünç prenses Dita Von Teese ile biten evliliği hakkında konuşmaya başladı.
    6 yıldır beraberdiler ve yedinci yılda evlenmişlerdi.Manson eski bir klişe söyledi " Evlilik herşeyi değiştirir".6 yıl boyunca davranışlarını ortaya koymuştu.Örneğin;dediğine göre vampir gibi yaşamak Von Teese tarafından kabul edilememeye başlamıştı,ama Manson vampir saatlerini terk etmeye istekli değildi.
    Tartışmaların tek sorunu şafakta uyuyup,akşam karanlığında yataktan kalkmak değildi.Evlilikten önce,Manson ve Dita 5 günden fazla asla ayrı kalmazdılar,evliliklerinden sonra ise Dita'nı hareketli takviminden dolayı her 4 haftanın 3 ün de onu göremiyordu.Manson oldukça yoksuldu ve Dita her zaman yoldaydı.Manson aklını kaybetmeye başlamıştı ve ne zaman Dita ona yanlış yaşadığını söylediğinde ona inanmaya başlıyordu..
    "Fakat sonra şunu farkettim; benim hakkımda ne yanlış olduğu doğruydu..Şeytanın avukatlığını oynamak, ama bu gerçekten yolunda gitmiyordu, şeytan olduğumdan beri,insanlar alkol ve uyuşturucunun evliliğimi mahvettiğini söylediler,ama alıcı dikkati... Dita bu hayat şekliyle idare ettiğini çünkü benim değişeciğimi ve değişmezsem beni ayrılıkla tehdit edeceğini söylemişti.Kendi evimdeki kanepe de uyuyordum..Artık rockstar gibi hissetmiyordum.. Özür dilemesi gereken biriydim..Yalnızlığıa hazırlanmamıştım..Bu çıplaklıkta tüysüz bir kuş gibi görünüyordum..Kanatlarımı takıp bu kayıtı yapmaya ihtiyacım vardı."

    Evliliği parçalanırken,Manson bir partide 19 yaşındaki aktris Evan Rachel Wood ile tanıştı ve platonik arkadaşlık büyüdü..Onunla yazdığı film olan Phantasmagoria-The Vision Of Lewis Carroll filminde oynamak ile ilgili konuşmaya başladı,Alice in Wonderland yazarı ile ilgili olarak..

    Proje hakkında erken buluşmalarından birinde,Wood kalp şeklinde gözlükler (Heart-Shaped-Glasses) giymişti ve Stanley Kubrick'in Lolita filminin posteri gibi görünüyordu.Onu bu gözlüklerle görünce,Manson'ın, Fransızca da nası denir Coup De Foudre,yani kalbi delinip geçilmişti...Bu Wood'un da tıpkı Manson gibi büyük bir Nabokov(Lolita kitabının yazarı) fanı olduğunu ortaya çıkardı ve gözlükleri giymenin amacının herşeyin olup bittiği film metnine alaylıca göz kırpmak olduğunu..Carroll'un genç kız fetişi söylentisi, Manson'la kendisi arasındaki yaş farkını hiç anımsatmıyordu =).
    Manson Von Teese'den ayrı iken,Wood ile ilişkisi sonuç olarak erotikleşti. Bir gün aktris kalp şeklinde bir lolipop yalıyordu ve sonra Wood Manson'u öptü.Manson Wood'a Sevgililer Günü tadı aldığını söyledi ve hemen bunun hakkında bir şarkı yazdı: "Putting Holes in Happiness."."O ilham perisinden daha az değildi"..

    Wood şimdi Manson ile birlikte yaşıyor ve ilk single Heart-Shaped-Glasses videosu için birlikte çalıştılar..Bu video James Cameron'un 3-D teknolojisini kullandığı ilk videolardan biri ve Manson videoda hem star hem de yönetmendi.Video çekimleri 4 günü aldı. Cameron,Manson ve Wood aşk sahnesini çekerken sete geldi ve yönetmenlik sandalyesine oturdu. Manson bana, Cameron'un ona "Ben tatlı sahneler için endişeleniyorum sense G-spot(g noktası) hakkında endişeleniyorsun" dediğini söyledi.

    Birkaç ay önce,Manson Ditayı kaybetmenin çılgınca depresyonunu yaşarken, Wood onun için ölebileceğini söyledi,birlikte ölebileceklerini..."Bu ilginç görünebilir,ama bu beni yaşama bağladı".

    Konuşulan ve içilen iki saatten sonra Manson Eat me Drink me albümünü çalmak istedi."Bu albüm depresyonum üzerinden doğan bir albüm.","Ama bu ayrıca romantik bir yamyamlık duygusu hakkında, birini çok kötü istemek,onları yok etmek fikrinde bir albüm.


  • ----- Marilyn Manson’ın tatil hayali -----


    Marilyn Manson, tatil hakkını Transylvania’da, Dracula Parkı için kullanıyor.

    Tatile çıkmak için hep yoğun olan Manson, şimdilerde biraz daha rahat. Tatil yapma planları içine giren Marilyn Manson Transylvania’daki Dracula Parkı’nı çok merak ettiğini ve ilk tatil fırsatını da orada değerlendirmek istediğini söylüyor.

    Her şeyin kan kırmızısı olduğu park, Manson’ın şimdilerde tek hayali. Bizim ise, 2 Temmuz’da Marilyn Manson’ı Radar Live 2007 sahnesinde görmek.






    ----- Marilyn Manson, My Chemical Romance’in kendisini taklit ettiğini iddia ediyor -----


    Yeni albümündeki Mutilation Is The Most Sincere Form of Flattery adlı şarkıyı My Chemical Romance nefretinden esinlenerek yaptığını açıklayan Manson, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Gerçekten utanıyorum. Bu insanlar yaptığım şeyi çok saçma bir şekilde taklit ediyorlar. Kendilerini acınacak hale sokuyorlar. Eğer kendilerini benimle kıyaslamak istiyorlarsa önce onlara bir traş bıçağı vermeliyim. Önce işlerini halletsinler, daha sonra beni arayıp tanışabiliriz. ”



  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.