Bir işe gir, paranı paralı askerlere yedirme git kendine yatırım yap, paranı değerlendir ve parana değer katacak şeyler yap. Bir şeyler inşa et kelebekleri kovalama. Kovaladığın sürece çulsuz kalırsın. Sen teoman değilsin. Spor yap ama kendin için yap. Karı peşinde koşmak için yapma. Kadınlara çaresiz gibi yazıp durma, kadınlar çaresiz izlenimi veren erkekleri sevmezler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 20 Nisan 2025; 13:25:44 > |
Maraza Tavsiyelerim

-
-
Varoş çıkması bir kızla çıktım 3.5 yılda çöktüm bu kadar kendimi bitirecek şeyler yapmadım.
Hatta şu an toparlanmaya başladım bile. Öykü de öykü, öykü de öykü. Kız bunu sallamıyor bu hala öykü, öykü diyor.
Gidip kendini teoman sanmasa sıkıntı olmayacakta, arkadaş cebinde beş kuruş para yok, işe giriyor 1 ayda kovuluyor sonra hav hav hav dön başa.
Birisi çirkin dedi diye çirkin mi olunuyor? Başkası beğenir?
-
1 ayda kovulmam benim hatam mı? O pislik akbank işe almasa şu an bi yerde düzen tutturmuştum. İş buldum bile. Pislik akbank aylarımı çaldı inşallah batar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradan da kovulup kazandığın tüm parayı paralı askerlere yedirmezsin umarım.
-
Her işyeri akbank gibi pislik değil, kovulmam
işte bu adamın amacı hamamböceği gibi yaşayıp buralarda sızlanmak tamamen, 10 yıldır böyle.
level atlaması için her imkan geliyor yoksa eline, sorumluluk almak zor geldiği için yanaşmıyor. işsizim diye zırlar, kaç tane iş bulur işe gitmez işi beğenmez, ilgilenmez kovulur. kız kız diye ağlar bulur, kızla uğraşması gerektiğini anlayınca bekarlık sultanlıkmış allahım naptım diye ağlar kıza yüklenir. kız buna gelişine tekmeyi koyunca bu sefer kızın peşinden ağlar.
-
Ondan önce de cehapeli şirket vardı, buraya da farklı bir bahane bulursun?
Kelebek kovalamayı bıraktığın gün çoğu şey düzelecektir. Sen bahçe inşa etmediğin sürece kelebekler sana gelmez.
-
Geçen sene öyküden sonra girdiğim işte hayatımın aşkını kaçırdığım için psikolojim bozuktu o yüzden kovuldum, isteyerek olmadı. Öykü’den tekme yememin sebebi de işsizlikti. O ufak bankadan ayrılırken kısa sürede iş bulabileceğimi düşündüm, olmadı. İşler hesap ettiğim gibi gitmedi, şanssızım diye bu beni kötü biri yapmamalı.
Kadınla uğraşmak, ilgi vermek yoruyor doğru. Sorumluluk almak gerekiyor. Fakat bir erkeğin cebi delikse anasının attığı terlik bile yön değiştirir o bile uğramaz hedefine.
-
Ben işsizken kız düğünü nerde yapsak planları yapıyordu işsizlikten delirmem ve ilişkimin bitmesi normal değil mi???
öykü sana işsizken baktı zaten, kız işsizliğe bu kadar taksa zaten bakmazdı. sen işsizliğine taktın(kovulmasaydın?), eski iş yerine taktın en son kızı da darlayınca kız tekmeyi koydu sana. iyi de yaptı. kızdan sonra yalvar yakar 3 işe girdin, onlardan da kovuldun, baya şanssızmışsın len
şimdi de öykü yıllık izinde şirketten kimle tatile gidip de ata biner dehdeh yapar diye düşünüp kafayı yiyip burdan da kovdurursun kendini. bol şanssss
-
E benim de evim, arabam yoktu ponçik diyordu kaç çocuk yapalım diye soruyordu bana. Evlilikte bana şunu alacan mı bunu alacan mı diyordu? Ne oldu? Gitti. Bir araba ve statü gibi basit bir şey için.
Kadın güvence isteyebilir, fakat sana vaat verir gibi konuşup yan çiziyorsa o kişiyle işler yürümez. Gerçekten çok pişman olur döner hata yapar belki bir ihtimal tolere edilebilir.
Fakat para yoksa cebinde, otobüse bile binemezsin.
-
Ordaki müdür de mi inseldi?
-
hacı hacıyı mekkede, incel inceli bankada bulurmuş hocam olabilir
-
Akbanktan kovulmayı hak etmedim
Paranı tut. Zampara olacağım diye mekanlarda millete iş yapacağım diye uğraşma.
-
olur mu canım, sen kovulduğun 5 işten de kovulmayı hak etmedin zaten tamamen şanssızlık :(
sence öykü nereye gider yıllık izinde
-
10 sene sonra bile öyküyü kaybettiğim için üzülecek kendime kızacak mıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- panto 40 mg nedir
- latince yazı dövmeleri ve anlamları
- sabunum düştü ne demek
- göz anjiyosu yaptıranların yorumları
- hoşlandığın kıza çiçek notu
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- büyük indirim günleri ne zaman
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X