< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maraz Ali nin sağ kolunu buldum SS'li (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyMondayElliot Rodger gibi olmasından korkuyorum ben
Alıntıları Gösterhocam Kayra gibi olmasın yeterli Elliot yine daha iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64şu tipe tipim yok diyor adam ya. Bu forumdakilerin yarısı o tip için nelerini vermezdi
kesinlikle katılıyorum aynısını aylar önce demiştim inandıramıyorum kendisine bir insana ben niye yakışıklısın deyip yalan atayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kerem5466İtim ben it e çok güldüm ya.
safDS:F:SA:D.sad.asd. SAD:sfjkdsgjhbfhjasdbkgjgnjkdf ben de orada çok fena yarıldım ilk gördüğümde biraz gülümsetti ama aynı şeyi ikinci kez demesi AS:Ddsfsgdfhfg
-
-
Yazık lan bu insana acıyorum yeminle.
-
valla güldüm ettim de birinin bunu dövüp psikoloğun önüne atması lazım, başka çözümü yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tren yapıyor birinden bsnlandıkça diğerine giriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu arkadaşa artık yardımcı olalım, 3-5 kişi biraraya gelelim bunu bir temiz dövelim, öyle dövelimki aynada kendini tanıyamaz hale gelsin, tipi iyice kaysın, eski halini mumla arar olsun, ondan sonrada eski resimlerine bakıp bakıp ağlasın
-
Ben böle bir insan görmedim şimdi başka forumlara gitmiş hahahaha
-
Ulan Allah affetsin cok guldum.
Tek istegim ins herkesi trolluyordur umarim gercek dusunceleri degildir bunlar. Yoksa cidden rahatsizlik yani dalga gecilcek bir konu degil.
-
Bırakın burayı rahat bıraksın da nerede takılırsa takılsın, karışmayın.
-
iyi güldüm yeminle
-
-
iflah olmaz bu adam :D
Ulan hahaha
-
gülüp eğleniyozda harbi sıkıntılı bu çocuk
-
Sanarsın adam leonardo dicaprio. .Tipi default türk erkeği ama kendisi aptal
gülmekten gözümden yaş geldi ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X