Şimdi Ara

Marangozluk Biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ahşap işleriyle ilgilenmek istiyorum. Süs eşyası, bardak, oyuncak, kaşık, masa, tabure vs.

Teknoloji ilerledikçe yeni malzemeler üretiliyor. Ahşap kullanımı biter mi? Marangozluğun geleceğini nasıl görüyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• El işi bitmez. Marangozluk ise asla.Canak comlek bile hala revacta dusun artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmez ama kriz durumlarında satışlar aylarca sıfırda kalabilir. İhtiyaç değil de zevk işi olacağı için el işi satışları döneme göre çok değişir.
    Ekonomi güzel piyasada para dönüyorsa da çok iyi kazandırabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 27 Ağustos 2023; 12:37:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git dolap, mutfak dolabı, cila, tamirat işlerini öğren. Aç kalmazsın. Bak şimdi mutfak dolabı yaptıracaz dünyanın parası. Usta dediklerimiz hep berduş tipler. Doğru düzgün çalışmaz, alkolik tipler.

• çok merak ettim sonucu noldu ? Bende 1 haftadır ahşap hobisine başladım ve keyifli gidiyor. Geleceği görürdüm en azından.

• 3D yazıcıyla ev yapıyorlar artık. Evet bildiğimiz ev. Seviyosan hobi olarak yapılır ama parasal getirisi olurmu şüpheli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • parkeci ol hem basit hem iyi para var randevuyla çalışırsın fiyatı sen belirlersin tabi piyasasına göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.