Şimdi Ara

Manyetik Kireç Tutucuları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hotpoint ariston çamaşır ve bulaşık makinelerimize kireç arıtma amacıyla manyetik kireç tutucu satın aldım.

İlgili ürünün açıklamasında:
    "Sudaki kirece son! Enerji sarfiyatından ve deterjandan tasarruf sağlar, kireç giderici kimyasallar kullanılmazsa gerek kalmaz. Çamaşır ve bulaşık makinelerinin performansını arttırır. Önemli ölçüde parasal tasarruf sağlar." bilgi metni yer alıyor.

Şimdi bu ürün sayesinde ayrıca herhangi bir kireç önleyici kullanmamız gerekmiyormuş, servisin beyanı ama ben yine de şüphe duyuyorum.

• ben de geçen ay Darty'den ELECTROLUX EWF1486GDW çamaşır makinesi aldım. gelen servis bu manyetik kireç tutucuyu 70tl.karşılığında takabileceğini söylemişti
    Pahalı geldiği için kendim Darty 'den 35tl.satın alıp kendi taktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcos

ben de geçen ay Darty'den ELECTROLUX EWF1486GDW çamaşır makinesi aldım. gelen servis bu manyetik kireç tutucuyu 70tl.karşılığında takabileceğini söylemişti

faydasını gördünüzmü? farkeden birşey varmı?
  • Ariston, Electrolux ve Bosch servisleri bu aparatları çok fahiş fiyatlara satıyor. Hatta Ariston servisleri öylesine yüzsüz ki başka marka kireç önleyici aparat taktırılmışsa onu kötüleyip kendi fahiş fiyatlı aparatını kakalamaya çalışıyor.

Ben bu aparatı hiç kullanmadım, gerçekten işe yaradığı konusunda emin değilim çünkü. Suyu manyetik alandan geçirerek kirecin yapısını bozup metal aksamlara tutunmasını engellediği iddia ediliyor.

Bu aparata 35 liradan fazla para verilmez.
  • Beni asıl düşündüren acaba kireç önleyici ürün kullanmadığımız için ileride sıkıntı yaşayıp yaşamayacağımız.
  • İstanbul Anadolu yakasında oturuyorsanız. Daha geniş bir tabirle su sertliğiniz 10dH seviyesini aşmıyorsa bence gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

Orijinalden alıntı: melihcos

ben de geçen ay Darty'den ELECTROLUX EWF1486GDW çamaşır makinesi aldım. gelen servis bu manyetik kireç tutucuyu 70tl.karşılığında takabileceğini söylemişti

faydasını gördünüzmü? farkeden birşey varmı?

Gözle görülür bir fark görmedim,işe yarayıp yaramadığını açıkçası pek emin değilim ama sonuçta 35tl (çamaşır mak+bulaşık mak) bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ariston, Electrolux ve Bosch servisleri bu aparatları çok fahiş fiyatlara satıyor. Hatta Ariston servisleri öylesine yüzsüz ki başka marka kireç önleyici aparat taktırılmışsa onu kötüleyip kendi fahiş fiyatlı aparatını kakalamaya çalışıyor.

Ben bu aparatı hiç kullanmadım, gerçekten işe yaradığı konusunda emin değilim çünkü. Suyu manyetik alandan geçirerek kirecin yapısını bozup metal aksamlara tutunmasını engellediği iddia ediliyor.

Babama satmaya kalkmışlar babamda gerek yok kireçyen bozulursa yenisinu alırım demiş hmve kirecle elektronik kartı bahane ederek pazarlamışlar ne alaka kireç olunca kartmı bozulurmuş peh ! Kimse servis elemanlarının lafına kanıpta almasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iş yapsa 30 tl lik cihazı üretici fabrikasında takardı. ben hiç inanmam böyle nano mano işlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

Ariston, Electrolux ve Bosch servisleri bu aparatları çok fahiş fiyatlara satıyor. Hatta Ariston servisleri öylesine yüzsüz ki başka marka kireç önleyici aparat taktırılmışsa onu kötüleyip kendi fahiş fiyatlı aparatını kakalamaya çalışıyor.

Babama satmaya kalkmışlar babamda gerek yok kireçyen bozulursa yenisinu alırım demiş hmve kirecle elektronik kartı bahane ederek pazarlamışlar ne alaka kireç olunca kartmı bozulurmuş peh ! Kimse servis elemanlarının lafına kanıpta almasın.

Ariston'un ürünleri kadar servisi de son derece kötü. Oldukça üçkağıtçılar saçma sapan şeyleri zorla pazarlama konusunda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

Ariston'un ürünleri kadar servisi de son derece kötü. Oldukça üçkağıtçılar saçma sapan şeyleri zorla pazarlama konusunda.

Maalesef katılıyorum bari servisi kaliteli olsa bu arada buzdolabının yan duvarlarındaki koruyucu jelatin kendi kendine atmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.