Şimdi Ara

MANUEL Mİ TERCİH EDİYORSUNUZ OTOMATİK Mİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
8.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tabi ki otomatik. hele İstanbul' da yaşıyorsan. Gerçi küçük yerde yaşasam da artık çok çok zor durumda kalmadıkça maneul almam.
  • manuel yorucu ama keyifli ya araba kullandığını anlıyorsun, otomatik oyuncak akülü araba gibi.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Siz heralde "Ne memuru alkol bey" diyenlerdensiniz.



    Karşı olmak ayrı birşey kullanmamak ayrı birşey. Karşı olmak demek üretilmesini bile reddetmek demek. Alakaya maydanozmuş. Bir fikir vardır ya reddedilir ya da hoş görülür. Bir insan otomatik vitese karşıysa insanı rahata erdiren özellikleri sevmiyor demek. Ya da sol bacağı kötürümlü birinin araba sürmesine karşı oluyor demek. En basitinden vites atmayı gerçekten beceremeyen birinin araba sürmesine karşı oluyor demek



    Ben klima kullanmasın demiyorum ayarlarını otomatik yapsın diyorum. Kapıları en güvenlikli sistemle kitlemesin demiyorum o sistemi kendi eliyle yapsın diyorum. Ayırt etmekte sıkıntı var heralde. Biri insan işlerini kolaylaştıran şeylere karşı olmak biri teknolojiye karşı olmak. Siz fotoğrafraflarınızı istediğiniz ayarları yaparak çekebilirsiniz eyvallah ama otomatik kullanana sen fotoğraf çekme diyemezsiniz. Bende manuel araba kullanıyorum ve klimam dijital otomatik . İnsan hayatını kolaylaştıran bir şey çünkü.



    Sizin galiba tespit kasmak diye bir derdiniz var. Kelimeyi kullanırken bile tespit yapıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bundan sonra otomatik araç alacağım.

    Manuel araç güzel zevkli ancak sıkışık ttrafik te zor. Hele birde mesai saati çıkışına denk geldiysen yada sabahına tamam
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Bu mesajınla ilk yazdığın ve benim alıntı yaptığım mesaj arasında alaka dahi yok. Yola gelmişsin ama geldiğini itiraf etmemek için laf kalabalığı yapmışsın. Otomatiğe karşı olan adam başkası adına değil, kendi adına karşıdır, sol ayağı kötürüm olan adama bişey demez merak etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel vites'ciyim. Ama bizim millet otomatik ile kafayı yemiş resmen, en son manuel aracımı satarken bunu daha iyi anladım. O zaman karar verdim artık, gönlüm el vermese de bundan sonra otomatik vitesten şaşmayacağım. Satmak istediğiniz aracın fiyatı yükseldikçe, manuel vitesli araç satmak zorlaşıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 12 Aralık 2017; 20:13:59 >
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de otomatik tercih ediyorum. Zamanında sürüş zevki için manuel taraftarıydım, otomatik kullananları Manuel'i beceremedikleri için veya yoğun trafikte rahat etmek istedikleri için mecburen otomatik seçenler olarak görüyordum ama bir kaç kez test edince asıl sürüş zevkinin otomatikte olduğunu gördüm. Yoğun trafik konusunda ise otomatik beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Belki sol ayak rahat ediyor ama sağ ayak için hiçbir rahatlama yok. Sonuçta tek ayakla yaşanan yorgunluk olduğu sürece değişen bir şey de olmuyor. Otonom sürüş olmadıkça yoğun trafikte rahat diye be kavramın olduğuna inanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombar Dıman -- 12 Aralık 2017; 23:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ne kadar boş bir milletiz ya, biri gelmiş ordan düz vites kullanan dijital klima, cruise kullanmasın, bilmemne yapmasaydın. Manuelciler otomatiğe giydiriyor yok otomatik vites atamıyor bilmem ne. Ne kadar gereksiz insanlarsınız ya, şu çok sevdiğim forumu bıraktıracaksınız bana. Kahroldum konuyu okurken.

    Gidip şikayet edersiniz bide beni, lütfen edin, rica ediyorum.



    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel.Daha keyifli,arabaya daha iyi hükmedebiliyorsun ve aynı zamanda daha ucuz.Gerçi güçlü bir araç alacak olsaydım daha pahalı olsa bile manuel alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyif olarak manuel ancak yokuşlarda araçta yük varsa insanı geriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüş zevki acısından tabiki de manuel ama Istanbul trafiğinde otomatik gereklilik. Belli bir süre sonra işkenceye dönüşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broadway
    spring
    civic
    16 sene manuel araba kullandım.
    bu sene tam otomatik vites arabaya geçtim.
    sol ayağım hayata geri döndü.
  • Otomatik rahatlıktır eyvallah da ben debriyajla sevişmeyi seviyorum
  • Otomatik vites araçları tercih ederim. manuel vitesler özellikle sıkışık trafikte insanı çok yoruyor. 2011 den beri otomatik vitesli araçlar kullanıyorum hep.
  • Arabayı ulaşım aracı olarak görenler genellikle otomatik severler fakat zevk için sürenler manuelden yanadır benim görüşüm böyle

    Tabii ki de manuelden yanayım ne o öle akülü araba gibi :D

    hissetmek lazım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flawsız -- 13 Aralık 2017; 15:34:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.