Şimdi Ara

manuel golfü satıp 0 clio alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bende dizel manuel comfortline golf 7 var. Şu an aracın piyasası 800 civarlarında sanırım ve clio esprit alphine donanımlı araba çok hoşuma gidiyor ama işte aradaki fiyat farkına ve segment düşürmeye değer mi bilmiyorum.

Ayrıca golfe de r dönüşüm yapmayı düşünüyorum. tampon far stop jant vs ama 150 binde dizel manuel golf için bu da değer mi emin değilim siz olsanız ne yapardınız?

Kaçırılmayacak 0 araç kampanyaları varsa onlara da bakabilirim 

• Benim de hoşuma gidiyor, yakışıklı araç dikkatimi çekiyor trafikte. genel olarak da beğenirim Clio 5'i ama alıp da aracı hayatınıza sokunca Golf 7'ye göre ne kadar basit üretildiğini fark edeceksiniz. ucuz cam kumandalarından, basit kapı kollarına, kolay çizilen basit plastiklere, tabana yerden sıçrayan su sesi, döşeme-kaplama ve işçilikteki ucuzluklar vesaire. sonuçta Golf 7 kalite hissi yüksek bir araç.

R modele dönüşüm falan da yapmam zaten R modele dönüşüm Golf dolu her yer. bir ayrıcalığı kalmadı bu işlerin. max 17inch hoş bir jant ve eibach prokit yay ile ufak tefek detay-dekor değişiklikleri yeterli olur bence.

• Otomatik clio alın geçin hocam golfe yapacağın masrafı satarken üstüne koyamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer manuel olması çok sorun değilse golf ile devam etmek daha mantıklı.

• niye olmasın, sonuçta sattığınız da S class mercedes değil, 115 lik dizel bir golf.

• texjrwillerjr kullanıcısına yanıt

hocam biri c segment biri b segment ama

• Bence clio ile bir test sürüşü yapın ondan sonra karar verin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Golf 7 ninde kalitesi çok düşük hocam. Cliodan farkı yok gibi

Koltukları çok kötüydu yeterince aşagı inmiyordu tabure gibi.

Tavan basık

Kapı kol dayama çok aşağıda , koltuğu en aşağiya bile alsan kapı kol dayama aşagida kalıyordu. Kolun havaya kalıyordu.

Ön cam çok eğik , optik bozulmaya sebep veriyor bu kadar yatay cam

Ses yalıtımi vasat 120den sonra fırtına kopuyor. Ön kelebek kısmından.

Yol tutuş kötü paso arkayı atıyor bağimsizda bile

Alt takımdan gelen lokurtular .

Golf 7 nin tek sevdiğim yanı direksiyonu oldu. Vagcomdan dynamice alınca sürüş keyfi ve netliği çok iyi oluyordu. Özellikle aracin burun kısmı çok çevik. Ve direksiyon tur sayısı uctan uca 2.6 tur.

Bu kadar keskin direksiyon çoğu arabada yoktur. 1mm saga cevir saga gider.

Tabi şeridi ortalamakta bir o kadar zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 26 Kasım 2024; 7:37:39 >
  • O alpine clio 1.0 değilde 1.3 tce olsaydı tadından yenmezdi

• Hedefin daha dolu c segment olsun.
    Pişman olursun.

• Açıkçası ben geçmezdim.

Manuelden sonra otomatiğin güzel gelmesi beklenir ama cvt bağır bağır gitmeyecek.

• sat gitsin bir süre paranı değerlendir birikim yap temiz düzgün araba al

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

Bende direkt olarak kalitesi demedim, kalite hissi dedim zaten. total kalite ayrı bir konu.

Alt takımdan gelebilen sesler, burç/tabla problemleri, alçak sol kol dayama ve kol koydurmayan uzak sol kapı üstü, sunroof ve piyano black konsol çatırtıları okey.. Diğer problemlerin hiç birini yaşamadım. benim kullandığım araçlar hep yeni sayılırdı 150-200bindeki bir araç nasıl olur bilemem.

Clio 5 de kullandım bir kaç versiyonunu, Golf 7'ye göre çok basit bir araç kıyaslamak anlamlı değil.

• Hayır

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

golf 7ye kalitesi cok dusuk diosaniz s kasa falan kullaniyorsunuz sanirim

• Dharma Initiative kullanıcısına yanıt

Hem golf 6 hemde golf 7 im vardı.

Golf 7 nin koltukları 6 ya göre daha kötüydü.

Ses sistemi daha kötüydü.

Klima mazgallarının kalitesi bile daha düşüktü.

Kaportası daha inceydi. Tıklayınca tiz ses gelirdi.

Ses yalıtımı daha kötü

Kapıların kapanma sesi daha kötü.

Kapı üstleri sert kolunu koyunca acıyor.

Kapının kol dayama yer çok aşağıda kolun havaya kalıyor.

Uzun boyluysan koltuklar yeterince aşağğı inmiyor ve tavana çok yakınsın.

Yine uzun boyluysa koltuğu geriye alınca manuel vites kolu çok uzakta ve aşağıda kalıyor.

Ergonomisi çok kötü bir arabadır golf 7 , heleki uzun boyluysan

Golf 7 nin üstün yanları ise

Direksiyon netliği ve hissiyatı daha iyi.

Süspansiyon kalitesi çok daha iyi.

Kliması gol 6 ya göre çok iyiydi. Çok iyi soğuturdu.

Arka koltuk diz mesafesi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 26 Kasım 2024; 13:12:43 >
  • Golf'e R-Line dönüşüm yaptırmanızı önermem, bir dünya para harcayacaksınız ve satarken de hiçbir artısı olmayacak. Hatta değerini düşürebilir bile orijinallik bozulduğu için.

Clio'ya geçme işinde karar ise şanzımana bakar. Otomatik çok önemli ise geçmek mantıklı. Manuel şanzıman sorun değilse Golf'te devam etmek mantıklı.

Ben mesela manuel Golf - otomatik Clio ikilisinden otomatik Clio'yu seçerim çünkü bu manuel şanzıman ızdırap gibi bir şey benim için.

• Yeni iyidir üstat. Aracınız 150bin olmuş çok bile. Tazelemek iyidir. Ayrıca bu devirde artık şehir içinde manuel amelelik, otomatikle çok rahat edersiniz. Golften sonra zaten neye geçseniz bir fark hissedeceksiniz, o kendi ayarında eldiven gibi bir araba ama imkan varsa buna masraf yapmadan yenilemek daha iyi olur. Çünkü hem yaş, hem km itibariyle birkaç ayda bir irili ufaklı sorunlar çıkarmaya başlayacak golf 7 artık. :u an vw bayilerinde polo kampanyalı fiyat onu da bir inceleyin. İçi cliodan daha ferah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 26 Kasım 2024; 14:27:57 >
  • Golften sonra clio konfor ve kalite olarak pişman eder, yerinizde olsam sırf otomatik diye böyle bir hata yapmam,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 26 Kasım 2024; 18:11:44 >
  • C sınıfından B sınıfına, manuelden otomatiğe ihtiyaçlar bunu gerektirmiyorsa geçilmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.