Şimdi Ara

Manual Focus: (Kodak P880) Makinede mi sorun, bende mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle bu makineyi kullananların yardım edebileceğini düşünüyorum.

Hepsiburadan Kodak P880 aldım, bugün geldi, genel olarak çok memnunum ama sanırım bir sorunum var. Makinede Manual Odaklama halkası var ama çevirdiğimde hiçbişey olmuyor. Ya da ben beceremedim demek istiyorum ki umarım öyledir makinede sorun olsun istemem.

Evet kullanan arkadaşlar, Odaklama halkasını çeviriyorum ama sanki hiç çevirmiyormuşum gibi, değişen bişey yok. Bir de şöyle anlatıyım:

Focus butonundan MF'a getiriyorum, Menu'den MF assist AF açık, her modda denedim heralde, Shutter yarı basılıyken halkayı çeviriyorum ama değişen bişey yok. Odak aynı şekilde kalıyor, hiçbir değişim yok makinede. Ben mi yapamıyorum yoksa arıza mı var dersiniz?
    Makinede 1.02 sürümü yüklüydü ama bu olaydan sonra ne olur ne olmaz diye tekrar kendim 1.02 firmware'ini yükledim, değişen bişey yok

Yardım ederseniz sevinirim büyük hevesle aldım makineyi sorun olmasını istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny -- 14 Ekim 2006; 22:49:43 >

• yok mu bu makineyi kullanan :'(
  • hocam manual focusu sadece AUTO modunda kullanabiliyorsun... diğer modlarda olmuyor. MF ASSIST ON yap kadranı AUTOya getir. SHUTTERa yarım bas. Manual fokus bileziğini çevir. karşına ekranda ikinci bir pencere çıkacak...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.