Şimdi Ara

Mansur Yavaş:Bir ağaca 26.000 TL+KDV ödenmiş bu ağaçları ibret olsun diye belirli yerlere dikeceğiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
17.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oshinankara

    amedeyus yasın kac bilmiyorum ama melih gokcek dediğin adam 1994 te kazandı secimi ogun bugundur malı goturuyor bir turlu kimse yakalayamıyor sende buna inanıyorsun. Hadi simdi 2002 den beri diyelim heryer akp nini elinde 8-9 sene 10 senede birsey bulunamazmı arkadas. Emin colasan vardı hergun atar tutardı hurriyette ne oldu birsey cıktımı hayır. Adama yapmadıkları konusunda kızın yaptıkları konusunda kızamazsın. yol kavsak alt ustgecit asfaltmalam konusunda herif prof bence. Ha ekibi iyiydi o ayrı. Mansur 5 yıl yapacak bakacagız gorecegiz. 5 yıl sonra sectiginiz adam 70 yasında olacak. Melihin su anki yasında. Yaparsa kazanır yapamazsa cankaya gibi yine kazanır bu ulke boyle.
    Yaşım 41 99 İnternet kullanmaya başladığım tarih.

    Melih Gökçek Ak parti tarafından çaldığı için görevden alınmış biri. Parsel parsel sattı diyen Bülent Arınç nasıl insanlarsınız siz ya. Son mesajım konuşmaya değmezsin. Okuyan neyin ne olduğunu görmüştür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anlasıldı yasın kucuk. 2010 tarihinden beri butun ihaleler elektronik ortamda. Yetkililer bunlar hemen gorebilirler. Dediğim sudur dediği ihalede neler olmus herkes bilsin mufettişten once. Mufettişlerde melih in adamı cıkarsa! Bütün belediyelerin butce faaliyetleri yayaınlanıyor. Meraklı birisi acıp okur bu ne yaa diyebilir.
  • Bulent arıncı hic sevmem inanmamda. Cankayada belediye baskanı doyuramadım dedi sesiniz cıktımı arkadasım yine gittiniz chp ye verdiniz. Bulent arınc sattı diyorsa soylesin nereleri saatı. Arınc ın amacı farklıydı ve basardı. ovdugun parti belediyelerin verdiği ogrenci yardımlarını kestirdi anayasa mahkemesinde simdi de vercegim diyerek oy istiyen bir parti ne didyeyyim. Melih gokcek hakkında binlerce ithamda bulunuldu adam hala dısarıda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    Yahu zaten bulundu, yetki iç içlerinde. Anlamamak için kendini parçaladın be.

    Alıntıları Göster
    Arkadaşım Melih Gökçek şuan sivil bir vatandaş.şuan belediye başkanı olsa içişleri bakanlığı belki izin vermez haklısın derdim de olayın şuan İçişleri Bakanlığı ile zerre ilgisi yok. İçişleri bakanlığının şuan Melih Gökçek'e karşı ne yetkisi var yahu. Yetki de yetki diye tutturdun. Belediye başkanı suç duyursunda bulunur, soruşturmayı savcılık açar. Bunu Mansur da gayet iyi biliyor.




  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    İyi de yüzbin eden ağaç da var, beşyüzbin eden ağaç da var. Bu ekonomik ortamda tanesi 26 bin artı kadeveden bin ağaç ithal etmenin anlamı var mı diye düşün Mansur’un dediklerini. Eder veya etmez ayrı (kişisel olarak şişirme olduğunu düşünüyorum, kesin benzeri ucuza buradan temin ediliyordur). Türkiye’de ne ağaçlar üretiliyor. Yalovadan bin değil onbin ağaç alırsın aynı paraya. Dikim ve bakım hizmetleri dahil.

    Ama müstehak bak senin gibi savunanlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Haziran 2019; 10:58:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılay Meydanı'nın ortasına dikip yazı assa efsane olur :)
  • Birader belediye ihalelerini araştırma yetkisi iç işlerinde.

    Hasta mısın nesin? Müfettiş yollamazlarsa elin kolun bağlı.

    Anlamamak için bu kadar kasılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Haziran 2019; 11:8:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metroyu ulaştırma ya devredeceğiz diyen Başkan mı bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metroyu ulastımaya, asfalt yolu karayollarına, suyu cevre bakanlıgına devredip belediyeyi kara gecirecekmiş. Birde arkadas 58 km metro yapacagım diyordu kagıtlatı sallayarak. Bunlar daha iyi calmıyor bari ama ihaleleri kime verdiğini acıklasın bakalım mecliste canlı yayaında acıklasın. Yılda 10 km metro yaparsa ankara gibi biryerde bu herif bence ulkenin kralı olur. Antrikot imamı gecerse atmada. Onunki daha vahim yılda istanbulda 40km metro yaparım diyordu. Ulus metrosunun akıbetini anıtlar kurulunda okumanızı tavsiye ederim. Nasıl olsa kurullar bunların elinde gecirirler herseyi ama para bulmaları gerekiyor. O kadar parayıda trump amcalarında isterler artık.
  • Mansur hukukcu herseyi iyi biliyor. Melihinde sivil oldugunu iyi biliyor neden sizce bekliyor o zaman. Adam baskan degilki. İhalede develet sırrı olmadıgına gore. Once melihten once devleti zarar ugratmaktan alan sahıslara soruturma acmısmı onu bi soylesin. Kızılaya heykel bekliyoruz baskan hemde tam ortaya.
  • Kartal belediyesi heykele 700bintl verip ilçenin göbeğine koyuyor, bence ağaç daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih Gökçek e izletin Melih nerdesin hırsız Melih

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oshinankara

    Metroyu ulastımaya, asfalt yolu karayollarına, suyu cevre bakanlıgına devredip belediyeyi kara gecirecekmiş. Birde arkadas 58 km metro yapacagım diyordu kagıtlatı sallayarak. Bunlar daha iyi calmıyor bari ama ihaleleri kime verdiğini acıklasın bakalım mecliste canlı yayaında acıklasın. Yılda 10 km metro yaparsa ankara gibi biryerde bu herif bence ulkenin kralı olur. Antrikot imamı gecerse atmada. Onunki daha vahim yılda istanbulda 40km metro yaparım diyordu. Ulus metrosunun akıbetini anıtlar kurulunda okumanızı tavsiye ederim. Nasıl olsa kurullar bunların elinde gecirirler herseyi ama para bulmaları gerekiyor. O kadar parayıda trump amcalarında isterler artık.
    Gökçek 25 yilda kac km metro yapabilmiş? Hic birini bitiremedi, Ulaştırma bakanlığı tamamladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar çalıyor ama müslümanlar en azıdan namaz kılıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil buyuk yolsuzluklar nerde mansur onlari yokettiler herhalde daha bu birşey degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağaç yeşil doğa düşmanı mansur bey yine göstermiş kendini. yahu siz nasıl bir kavimsiniz?

    ağaç keseriz laf edersiniz ağaç dikmek için fide alirız laf edersini şaka şaka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur başkanım iyi tokatlıyor. Başkanım bu vatan millet düşmanı hırsızların hepsinin başını koparın.
  • Yani başkan diyor ki;

    O ağaçları Alan olan yerlere ibreti alem olsun diye dikicez diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak Melih Gökçek'i, AKP'li birinin dıdısının dıdısı adi suçlardan bile yargılanıp ceza alamaz. Örnek: Rabia Naz Vatan cinayeti, Şule Çet cinayeti. Ak tayfa bunları siz de biliyorsunuz, o yüzden verin Gökçek'i mahkemeye yargılansın demek boş yapmaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 16 Haziran 2019; 14:5:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    KRALDAN FAZLA YALANCILAR GELMİŞ KONU AÇMIŞ GENE.

    26 bin lira artı kdv ağaç alınmış diyor, bir tane demiyor. adam taraftarları kadar yalan söylememiştir ha.


    Bu nasıl çaresizlik yav, bir tane demiyormuş, Allah da seni güldürsün, artık ne diyeceğinizi şaşırdınız.
    Bi konu hakkında bilgin olmadığı zaman susulur, sizde o da yok... Maksat körü körüne savunmak olsun da, para nereye saçılmış, kimin cebi dolmuş, kimin boşalmış önemli değil.

    Hadi diyelim ki 26 bin de değil 2.6 milyon olsun, ortada ağaç falan da olmasın, "parayı verdik gitti, ağaç da almadık ne diyeceksiniz?" deselerdi gıkını çıkaramazsın korkudan, körü körüne bağlılıktan, ama burda millete iftira atmaktan geri durmazsın, elinizden gelen sadece bu çünkü, iftira.

    Borç batağına giren belediyeler, havaya saçılan milletin paraları nereye gitmiş bir bir ortaya çıktı ve çıkıyor, sizi rahatsız eden bu işte, İstanbul'da neler neler var kim bilir, o da çıkacak ortaya az kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 16 Haziran 2019; 14:11:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.