Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbird3355 -- 12 Eylül 2021; 7:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlahi @falcony06. Hayatim boyunca hic tarlada vs. calismadigimdan olma zamanlarini kestiremem fakat en çok kuru uzum ihracati yapan yer Turgutlu'dur. Bütün baglardan gelen bu üzümler tekel konumundaki eski akpli belediye baskaninin şirketi olan Orka tarafından alinir ve ihraç edilir.

    En güzel üzümler İngiltereye ihraç edilirken en dandikleri bize kalir. Su siralarda Rusya ile görüşmeler yapilmaktadir.

    Edit uykusuzluk tan sorunu yanlis okumusum. Bilemiyorum kactan alinacagini da :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbird3355 -- 1 Temmuz 2014; 13:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet olarak üniversite için sunlari söyleyebilirim:

    Manisa : İyidir güzeldir. İzmire yakindir. Ucuza yasanir. Alkollü alkolsüz cafe ve restoran kültürü ortalamanın üstündedir. Anadolunun saçma sapan yerlerine gore tercih edilesidir.

    Turgutlu: Tek cümleyle 120000 nüfuslu gelişmeyen gitgide gerileyen bir köydür. Yerlisi yoktur. Saçma sapan insanları vardır , kabadirlar. Alkollü mekan sadece dandik çengi denen pavyonlari vardır. Kafe olarak da iki tane kafesi var onlar da dandik. Okulları da kötüdür. İzmire 1 saat olması cezbetmesin sizi. Bir sicak yapar yazin iddia ediyorum Turkiyenin en iğrenç sicaklarindan biridir. Abazasi apacisi ve sözde dindar takikani çoktur ama normal insani yoktur. İşletmeler genelde ilk acildiginda halk tarafından rağbet görse de ömürleri maksimum 2 sezondur. Saçma sapan bir yerdir gelmeyin.

    Salihli : Turgutluya gore daha moderndir. Şehir düzenlidir. Yerlisi vardır. Daha oturmuş yeşil ve düzenlidir. Ama ne yazik ki izmire yakin değildir artik o yüzden turgutluyla ayni kefededir okul hayati babinda benim için.

    İzmir: İstanbuldan kötü ankaradan iyidir. En ucuz şehir izmirdir bu ucu arasında. Ege üniversitesi tip için ornegin çok kalabalık. Her ne kadar kendini kanitlasa da mecburiyetten öğrenci sinifta bile birakiliyir. Asiri kalabalık. Fazla öyle baba gibi okulu olmasa da güzeldir. Ayrıca Turkiyenin en güzel kizlari buradadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @falcony06 sıkıntı nedir anlamadim? Zaten bin bir derdimiz telasemiz var. Buradaki arkadaşlara yardimci olmaya calisiyoruz. Kotu bir şey mi yapiyoruz.

    Senin şuan yaptigin ayip bir şey. Anladigim kadariyla şakadan da anlayan bir yapin yok. Dolayisiyla bari konuyu kirletme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.