Şimdi Ara

Manisa'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manisa'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki! Vali Ünlü'nün makam aracıyla alandan ayrıldı.

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın cenazesi, Manisa'da toprağa verildi. Törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, camiye girerken protesto edildi. Özgür Özel, korumalar ve güvenlik eşliğinde caminin bahçesine girerken, gerginlik cenaze namazı sırasında da devam etti. Özel Vali Enver Ünlü'nün makam aracına binerek alandan ayrıldı. makam aracını yumruklayan kişilere, çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

https://www.mynet.com/galeri/manisa-daki-sehit-cenazesinde-chp-genel-baskani-ozgur-ozel-e-tepki-vali-unlu-nun-makam-araciyla-alandan-ayrildi-110107170703

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özgür Özel PKKlılara muhtaç, onlara resti çekerse seçimden sonra koltuk gider. Adam koltuğunu kaybetmemek için çabalıyor. Ona tepki gösterenler ne onun seçmeni, ne de gelecekte seçmeni olacaklar. O yüzden onun ve partisi için bu tepkilerin önemi yok. Eğer PKKlılar tepki gösterirse işte o zaman onun için önemli olur... o yüzden seçime kadar hiç bir şekilde PKK sempatizanlarını kırmak, incitmek istemeyecektir
  • 20 kusur yıldır garip dış politikaları yapan, 2 aylık genel başkana gerekli cevabı vermişler. İroni bu kadar yazacak başka bir şey bulamadım.

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Sen gelip utanmadan demirtaş'a selam gönderirsen yuhlarlar tabi.

• tepki alması normal geldiği gün selam çakıyor yahu kardeşim hiç akıl mantık varmı değişim istendi ama yine birşey değişmedi

• hala demirtaş filan denilmiş! bu ülkenin insanını anlamak
    cidden zor!
    "valilere emiri ben verdim, teröristlere karışılmayacak"
    anlamındaki açıklamayı yapan adamın
    elini eteğini öpüyorlar sonrada omo cohopo domortos
    diyorlar!
    yatacak yeriniz yok!

• Bu da onlara o kozu vermesin o zaman selam çakmasın. Karşıdaki kitle laftan anlamıyor işte bunu bile bile hata yapıyorlar ya da yapmak istiyorlar. Seccade olayı gibi

• Özgür Özel'e Murat Karayılan muamelesi çekmişler resmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değişim var dediler değişim hdp vol 2 oldu tepki alması gayet doğal hele son imza olayı mumu dikti.

• Ölümü gösterip sıtmaya ikna ettiler, adam bütün tuşlara basıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CHP yönetimi ne yapamya çalışıyor ne amaçlıyor ben gerçekten çözemiyorum artık.

Sokaktan 10 yaşında bir çocuğu çevirsen ben Selahattin Demirtaş'a selam göndersem sonra gidip El etek öpsem HDP'ye yakın bir kadının operasına HDP'li vekiller ile gidip sonrada HDP genel merkezine gidip onlarla ittifak yapmaya çalışsam ve o sırada TSK'ya kimyasal silah kullandı diyen isimi savunsam odamda özel görüşsem ve Sezgin Tanrıkulu güzellesem ve en önemlisi 12 şehit sonrası terorü kınama bildirisine bile imza atmasam bu kadar olaydan sonra şehit cenazesine gidince bana tepki olur mu dese 10 yaşında çocuk bile olur tabii abi kızarlar yuhalarla saldırırlar derr yani. ÖÖ bunu siyaseten göremiyecek seviyede mi !

En basitinden KK'yi de mi örnek almıyor ÖÖ gerçekten çözemiyorum. Canlı kanlı yaşadı işte HDP'ye yakınlaşmanın iş tutmanın cezasını seçim kaybederek ödedi bunu bile mi göremedi Y-CHP yönetimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Aralık 2023; 1:16:6 >

• instagram
    Hasan Tahsin on Instagram: "#ciasalislam #sebep #akepelifırıldaklar #sonuçtur 🔥🔥🔥 Münâfikûn Suresi Türkçe Meali | Kur'an-i KerimSûre HakkındaMedine'de inmiştir; 11 (onbir) âyettir. Münafıkların davranışlarından söz ettiği için bu adı almıştır."Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla1. (Ey Muhammed!) Münafıklar sana geldiklerinde, "Senin, elbette Allah'ın peygamberi olduğuna şahitlik ederiz" derler. Allah senin, elbette kendisinin peygamberi olduğunu biliyor. (Fakat) Allah, o münafıkların hiç şüphesiz yalancılar olduklarına elbette şahitlik eder.2. Yeminlerini kalkan yaptılar da insanları Allah'ın yolundan çevirdiler. Gerçekten onların yaptıkları şey ne kötüdür!3. Bu, onların önce iman edip sonra inkâr etmeleri, bu yüzden de kalplerine mühür vurulması sebebiyledir. Artık onlar anlamazlar.4. Onları gördüğün zaman kalıpları hoşuna gider. Konuşurlarsa sözlerine kulak verirsin. Onlar sanki elbise giydirilmiş kereste gibidirler. Her kuvvetli sesi kendi aleyhlerine sanırlar. Onlar düşmandır, onlardan sakın! Allah onları kahretsin! Nasıl da (haktan) çevriliyorlar!5. O münafıklara, "Gelin, Allah'ın Resûlü sizin için bağışlama dilesin" denildiği zaman başlarını çevirirler ve sen onların büyüklük taslayarak uzaklaştıklarını görürsün.6. Onlara bağışlama dilesen de, dilemesen de onlar için birdir. Allah, onları asla bağışlamayacaktır. Çünkü Allah, fasıklar topluluğunu doğru yola iletmez.A'râf Suresi - 179 . ÂYETİNDE ALLAH AZZE VE CELLE ŞÖYLE BUYURUYOR:"Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır."#hakimlersavcılargöreve #hakkımharamolsun"
    https://www.instagram.com/reel/C1P8DUotdFR/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

• İnsanların hassas olduğu bir ortam var ve zaten çoğu da terör analizi yapabilecek durumda değiller. Tepki doğru değil ama beklenen birşey.

• CHP = PKK

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Sizin gibi...

Manisa'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki!
  • Özgür Özel göreve geldi 3-5 gün sonra operaya gitti Kürt kökenli yada kendisine kurt diyen bir sanatçı vardı izleyenler arasında Pervin Buldan da vardı

Daha sonraki günlerde yine yok kış geçer kurt yediği ayazı unutmaz yok bilmem ne vs

Manisa'da yada başka ilde çiftçi masaya vuruyor battım aç kaldım diye ama yine oyunu gidip AKP'ye atıyor dediği cümle şu aç kalsam da bunlara oy vermem

CHP temizler radikal ideolojik hastaları partiden uzaklaştırır demiştik ama Özgür Özel Kılıçdaroğlu dan beter çıktı şimdiye kadar görünen o

• Seçildiğin günden beri HDP başkanı gibi bütün etkinliklerine katılıp pişmiş kelle gibi sırıtırsan olacağı bu. Bir de kendi memleketi. Orada bile bir ağırlığı yok adamın. CHP 3 Mart günü seçimini yaptı. Böyle devam etsin, çok daha beter olacaklar.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

sizin gibi ...

• Doğal tepki İnsanlar kimin ne olduğunu biliyor.

• çevre illerden mhp li gençleri toplayıp cenazeye salmışlar.

chp isim isim tesbit etmiş.

camide provokasyon yapmaya bile utanmıyorlar.Manisa'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki! 

şehidimize saygı sıfır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.