Kötü bişey mi 😞 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Manipülatif birine aşık olmak

-
-
Kafayı yedirtir.
-
yanlış seçim zaten aşk hep yanlış seçimdir.
-
manipülatif birine aşk ne demek la
-
Af buyur da canına mı susadın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakin kafayi yersin.
kaç kaç kaç
-
Sürekli kontrol edilmeye çalışılmak hoş değil.
-
manipülatif ne la.
-
Ben de bilmiyorum
Örnek olsa anlardık
Chat gpt cevabı
Sorunuz kısa ve biraz belirsiz olduğu için birkaç olasılık üzerinden yanıt vereyim. "Manipülatif kişiyle olur mu?" derken kastettiğiniz şey şu olabilir:
1. Manipülatif biriyle ilişki yürür mü?
Cevap: Zor ve yıpratıcı olur. Manipülatif kişiler genellikle karşı tarafın duygularını, düşüncelerini ve davranışlarını kendi çıkarlarına göre yönlendirmeye çalışırlar. Bu da:
Güvensizlik,
Sürekli suçluluk hissettirme,
Kendine yabancılaşma,
Psikolojik yıpranma
gibi sonuçlar doğurur. İlişkinin sağlıklı olması için açık iletişim, karşılıklı saygı ve empati gerekir. Manipülasyon bu temel değerlerin tam tersidir.
2. Manipülatif biri değişir mi, düzelir mi?
Cevap: Ancak farkındalık ve ciddi bir içsel çaba ile. Manipülatif davranışlar genellikle çocuklukta öğrenilmiş savunma mekanizmalarıdır. Kişi bu davranışlarının farkına varırsa ve yardım alırsa değişim mümkündür. Ama bu nadiren kendi kendine olur; terapi ve samimi bir niyet gerekir.
3. Manipülatif biriyle iş ya da arkadaşlık olur mu?
Cevap: Geçici olabilir ama uzun vadede güven erozyonu yaşanır. Özellikle karar süreçlerinde, ekip çalışmasında veya karşılıklı desteğin gerektiği yerlerde manipülasyon güveni sarsar.
---
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu insanlarin olumsuz dusuncelerine aldanma. Gayette mutlu olursun, iki dedigini bir etmez. Hayirli ugurlu olsun
Oooo çok adice ya.. Bildiğin insan kullanmak.. Hain nuri alço.. Ne alaka bende bilmiyorum..
-
-
Sağol Elyesa iyiyim, ya sen nasılsın?
-
-
En Beğenilen Yanıtlar

manipülatif birine aşk ne demek la |
Benzer içerikler
- takip isteğini bekleten kız
- madame coco part time çalışma saatleri
- elektrikli bisiklet mi scooter mı
- imza değiştirmek
- plaka sorgulama ücretsiz
- büyük indirim günleri ne zaman
- telegram indirim
- penis nakli
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X