Balık olursa rakı severim küfte olursa bira severim
Sucuk ...
Bu konuda çok tecrübeli birisi olarak şunu söyleyebilirim ki; En lezzetlesi ve mangala yakışanı tavuktur. 2. si Mangala uygun seçilebilecek bir balıkta nefis olur.
Pirzola severim.
mangalda kesinlikle tavuk kanat ve but un üstüne tanımam olmazsa olmazı da patlıcan ve soğandır
Kanat&Pirzola
quote:
Orijinalden alıntı: ѕєℓ¢єη mangalda kesinlikle tavuk kanat ve but un üstüne tanımam olmazsa olmazı da patlıcan ve soğandır
+ ciğer
Allah allah gelsin balıklar tavuklar :D
Böbrek :D
dalak
tavuk ciğer.
Önce alırsın mangalda tavuk butlarını dizersin yellersin.Onları yellerken biranı açarsın içmeye başlarsın.Yanında önceden hazırlanmış marul,soğan,domates bunları tavun piştikten sonra ekmek arasına doldurursun.Yanına buz gibi bir ayran.Yemekten sonra biralar içilmeye devam edilir bu sırada mangalın külleri sıcaklığını korurken hazırda bulunan patatesler küllerin arasına özenle gömülür.1.5 saat sonra küller soğumuştur patatesler çıkarılır ortadan ıkıye bolunur hazırla bulunan kumpir malzemeleriyle süslenır afiyetle yenir.
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Önce alırsın mangalda tavuk butlarını dizersin yellersin.Onları yellerken biranı açarsın içmeye başlarsın.Yanında önceden hazırlanmış marul,soğan,domates bunları tavun piştikten sonra ekmek arasına doldurursun.Yanına buz gibi bir ayran.Yemekten sonra biralar içilmeye devam edilir bu sırada mangalın külleri sıcaklığını korurken hazırda bulunan patatesler küllerin arasına özenle gömülür.1.5 saat sonra küller soğumuştur patatesler çıkarılır ortadan ıkıye bolunur hazırla bulunan kumpir malzemeleriyle süslenır afiyetle yenir.
sen bu işi biliyon :) ama ben olsam tavuğun üzerine patates yemezdim
quote:
Orijinalden alıntı: chic-c
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
sen bu işi biliyon :) ama ben olsam tavuğun üzerine patates yemezdim
İyi gidiyor iyi. Közelenen herşey iyi gider.
Ayırca patlıcan közlenip sarmısaklı yoğurtlada iyi gider.
Ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhşşşşşşş
tavuk kanat kesinlikle gece gece canım çekti ya...
Tavuk kelebek & Tavuk Kanat
Ankete bak Hocam hiç mangal kültürün yok mu Allah aşkına. Mangalda kıyma nedir ya