Şimdi Ara

Mandolin Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 300 TL civarı bir bütçe ile kendime ilk defa bir müzik aleti almak istiyorum. Mandolinin sesi ve tınısı çok hoşuma gittiği icin mandolin almaya karar verdim.
    Mandolinler hakkında bilgisi olan varsa tavsiye verirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar, çok eski konu ancak pek bir veri bulamadım mandolinler hakkında denk gelince yazmak istedim, ben de aynı şekilde sesi tınısı ve çalındığı müzik türleri hoşuma gittiği için bir mandolin almak istiyorum. Siz aldınız mı kullanıyormusunuz, tavsiye fikir verebilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.

  • Ayrıca genel olarak mandolinden anlamasa da gitar markaları ile arası iyi olanlar varsa tavsiyeleriniz faydalı olacaktır arkadaşlar. Mandolin için şu gün, Türkiye satışı olan ulaşabildiğim zaten çok marka model yok, Ibanez'in M510E-BS model isimli elektro mandolini var, Tanglewood isimli bir marka var, ve bir iki Çin markası gördüm. Sanırım ki zaten Ibanez de dahil hepsi Çin üretimi giriş orta seviye enstrümanlar. Sadece marka bilinirliği olduğu için Ibanez biraz daha maliyetli olmasına rağmen ağır basıyor. Genel olarak durum böyle, tüm tavsiye ve fikirleriniz kararsızlığımı gidermem için yardımcı olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4891BECAE -- 10 Ağustos 2023; 10:41:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.