Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 2-2 Liverpool | #MUNLIV (1247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.422
Cevap
65
Favori
1.208.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugünkü basın toplantısından;



    Muhabir: Zidane, sizinle menajerlik için konuştu mu?



    Jose Mourinho: Bana değil, arkadaki Mail muhahirine sor. Haberi o yazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 1 Ekim 2018; 20:56:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda ML

    Bugünkü basın toplantısından;



    Muhabir: Zidane, sizinle menajerlik için konuştu mu?



    Jose Mourinho: Bana değil, arkadaki Mail muhahirine sor. Haberi o yazdı.
    Ne aptal bir soru bu ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah hocamın planı tıkır tıkır işliyor

    Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 2-2 Liverpool | #MUNLIV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mourinho'nun da hataları vardır ama şu tablo oyuncularında satış yaptığını gösteriyor

    Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 2-2 Liverpool | #MUNLIV
  • Hey maşallah. David Wagner hocamı ne kadar çok seven varmış. Takımın sprint ortalamasına bak :) Lige felaket başladılar ama olsun, hocamı satışta değiller.


    Bu arada Huddersfield Türkiye sayfama bekliyorum sizi, bildiğiniz takipçi alma siteleri var mıdır, forma çekilişi de var




  • D. kullanıcısına yanıt
    Acı tablo bu işte. Top bizdeyken diğerleri durup izlemeye başlıyor, beğenmediğimiz Lingard en çok koşandır muhtemelen. Sürekli boş alan arayan, dinamik oynayan, pas alıp vermek isteyen tek oyuncumuz. Peşinden Pogba gelir benim gözlemim.
  • D. kullanıcısına yanıt
    Benzeri bir durum 2. Chelsea dönemi 3.sezonunda da yaşanmıştı Hazard top oynamıyordu sırf Mou gitsin diye. Tabi bu ikinci kez yaşandığına göre oyuncular kadar kendisinde de problemler var. Ki bu sorun bu kadar derinleşmişken buradan çözüme varılmaz kendisi takımda kaldığı sürece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 2 Ekim 2018; 2:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Mourinho'nun da hataları vardır ama şu tablo oyuncularında satış yaptığını gösteriyor

    Senelerdir futbol izleyen biri olarak şunu söylemem gerek. Bu tip haberler bi tek Mourinho'nun takımlarında çıkar. Kolay kolay hiçbir hoca aynı durumda kalmaz bu herifse hangi takıma gitse bu haberler çıkıyor. Fazla sıkıntılı bi adam Mourinho.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda ML kullanıcısına yanıt
    United aldığına daha pişman bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    Maşallah hocamın planı tıkır tıkır işliyor

    Evet ManU'nun hükümranlığını yıkmaya geldim demişti(2004).Şuanda fiilen bitirdi önce dıştan en sonda da içerden.(2018)
  • Man.United'ın son iki maçını 90 dk. izledim Fenerbahçe ile karbon kopya resmen. Bu kadar vazgeçmiş,birbirinden kopuk,iletişimsiz bir Mourinho takımı nasıl olabilir inanılmaz gerçekten.
  • Mourinho maalesef Chelsea'den ikinci ayrılışından sonra otoritesini kaybetti. Şu saatten sonra Guardiola + Kloop'tan daha fazla atak oynatmaya çalışsa bile oyuncular şüpheyle bakacaktır Mourinho'ya. Ben devre arası gönderileceğini düşünüyorum. Zidane doğru isim midir bilemem ama Pochettino 1. tercihim benim.
  • (OPTA Facts)



    Manchester United, tüm kupalarda Valencia ile karşılaştığı sekiz maçta sadece bir kez yenildi (2G 5B).



    Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'nde Valencia'dan (altı maç ? 2G 4B) daha fazla karşılaşıp da hiç yenilmediği bir takım yok (Leverkusen ve CSKA Moskova ile eşit).



    Valencia, Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımları ile deplasmanda karşılaştığı 10 maçta bir galibiyet alabildi (6B 3M); Ekim 2002'de Liverpool'u yenmişlerdi (1-0).



    Manchester United, Mart 2013'ten (Alex Ferguson) bu yana Şampiyonlar Ligi'nde evinde iki maç üst üste kaybetmiyor.



    Manchester United Şampiyonlar Ligi gruplarında evinde oynadığı son 18 maçta sadece bir kez yenildi (12G 5B); Aralık 2012'de Cluj'a yenilmişlerdi (1-0).



    Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho tüm kupalarda Valencia ile karşılaştığı 10 maçta hiç yenilmedi (6G 4B).



    Valencia Şampiyonlar Ligi'ndeki son dört maçını kaybetti; bu turnuvadaki en kötü serileri. Sadece iki İspanyol takımı Şampiyonlar Ligi'nde daha önce 5+ maçlık bir mağlubiyet serisi yaşadı; Real Sociedad (5 - Ekim 2013) ve Villarreal (7 Aralık 2011).



    Valencia'nın Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı son 17 maçtan sadece biri berabere bitti (8G 1B 8M); Kasım 2012'de Bayern ile 1-1 berabere kalmışlardı.



    Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı son altı golün dördünde Pogba'nın katkısı bulunuyor (iki gol ve iki asist); bu sezon attıkları üç golün tamamına katkıda bulundu (iki gol ve bir asist).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 2 Ekim 2018; 15:50:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alexis Sanchez has 'complained to his Manchester United team-mates about his failed transfer to Manchester City'

    Alexis Sanchez has been complaining to his Manchester United team-mates about his failed move to Manchester City, according to reports.

    Pep Guardiola's Citizens were keen on landing the Chilean last January, but were hoping to sign him on a free transfer at the end of the campaign.


    The Red Devils on the other hand were willing to stump up the cash to get the deal done early and offered Arsenal Henrikh Mkhitaryan in exchange for the forward.

    The Gunners, then led by Arsene Wenger, jumped at the opportunity to get something for the Chilean who was ready to walk away for nothing at the end of the season.

    And so Sanchez completed a January switch to Old Trafford to begin his new life under Jose Mourinho at Manchester United.

    https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/alexis-sanchez-complained-manchester-united-13346510

    Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 2-2 Liverpool | #MUNLIV




  • Pochettino'yu severim de son Juventus maçında aklımda bir sürü soru işareti bıraktı. Allegri'ye taktik anlamında kaybetti ve çaresiz kalmış gibiydi. Poşet hoca genelde böyle kader maçlarını, satranca dönen maçları kaybediyor. Bu da beni korkutuyor açıkçası.



    Bunun yaninda Zidane da iyi oyun sunmaz, Conte de ama sonuç alma konusunda şu andan daha iyi oluruz orası kesin. Yönetim Mourinho'yu gönderse yerine kimi getirecek orası gerçekten muamma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beppe Marotta ve Antonio Conte ikilisinn adı Manchester United için geçiyor. Mourinho'nun yelkenleri indirmesi halinde dümene geçebilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manchester ın kadrosu gerçekten kötü pogba,lukaku,fellaini+defans oyuncuları bunlarla bişey kazanamazsınız Mou son çare olarak diğer oyunculara yönelmeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teddy Death 1

    Manchester ın kadrosu gerçekten kötü pogba,lukaku,fellaini+defans oyuncuları bunlarla bişey kazanamazsınız Mou son çare olarak diğer oyunculara yönelmeli
    Van Gaal yüzünden hep ne leş kadro kurmuş hocama.
  • Şu yönetimde biraz futbol aklı ve beceri olsa direk Manuel Akanji'ye çöker ama nerde o vizyon ve yetenek. Gene yönetim becerisi olsa mesela Real Madrid'de fazla şans bulamayan Lucas Vázquez'e çöker ama ne gerek var yıllardır oynayan Mata var nasılsa o oynamaya devam etsin kulüp kar etsin yeter takımın başarılı olmasına ne gerek var. Her sene Jones istikrarlı bir şekilde sakatlanıyor zaten nasılsa kar ediyoruz.
  • Valla benim görüşüm her ne kadar tutarlı olmasada Sarri idi ilk önce takıma oyun bağlamında bir olgunluk kazandırılırdı sonra takım başka bir teknik adamla daha iyi bir oyun sergilerdi.ManU'nun oyununda bir olgunluk yok.Zaten karışıklık ve yetersizlik var sonuç normal.Otoriter bir antrenör zaten şuanki yönetimin duruşunu hamlelerini kabul etmezdi zaten.Şu alınsın bu alınsın der olmayıncada ben ne yapayım derdi o yüzden varolanla birşeyler üretebilecek antrenör lazım öncelikle ManU'ya.
  • 
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.