Laporte su macta bile hata yapti gol attiktan sonra kulaklarini kapatarak seviniyor. Sov yapma top oyna. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
konu sahibi duruyo gosteriyor, ustteki uye sanki kendini cizdirmis gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
guardiola hakkinda foden: boyle buyuk maclarda her zaman harika taktiklara sahip. o bir dahi. foden hakkinda guardiola: gurur duyuyorum. enerjisi, takima yardimi, oyundan dusmemesi. hucumdaki her pozisyonda oynayabilir. cok guvendigimiz bir oyuncu. harikaydi.
![]() |
bugun 90+3'te yenen gol olmasaydi birlikte ilk11'de basladiklari tum maclari(7) clean sheet ile bitirmis olacaklardi. chelsea cok zorlayamadi ama yine fena sayilmayacak bir mac cikardilar. bu takimin gecen yil basit savunma hatalarindan o kadar cok cani yandi ki standart stoper performansina hasret kaldi. guven veren bir tandem bulundu sonunda. ![]() |
hayırlı olsun şampiyonuz ben çıkıyorum kutlamaya cezayı kulübe gönderirim ödesin |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
pep bu sefer de uzun süreli gol yememe rekoru deniyor, |
bu takım çok zor durdurulur, mümkün değil yani pep her sene ayrı fantezi üretiyor, ŞL'nin ayak sesleridir bu oyun ve sonuçlar |