Şimdi Ara

Manavgat Belediye'sinin deposundan servet çıktı! 3 kilo külçe altın, 500 bin euro...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Manavgat Belediyesi'ne yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş çaplı yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında yapılan aramalarda 3 kilogram külçe altın, 500 bin euro ve 153 bin 160 dolar ele geçirildi.

Manavgat Belediye'sinin deposundan servet çıktı! 3 kilo külçe altın, 500 bin euro...son dakika
    Manavgat Belediye'sinin deposundan servet çıktı! 3 kilo külçe altın, 500 bin euro...
    https://www.sondakika.com/guncel/haber-manavgat-belediyesi-ne-yolsuzluk-operasyonu-19040324/

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • Hatırlıyor musun Generallerin içeri atıldığı Ergenekon sürecinde darbeci rütbeliler gazete kağıdına el bombası, roket atar falan sarıp toprağın altına saklamışlar diye haber yapılıyordu. Rütbeli asker çıkıp, nasıl bir asker nemli ortamda bozulabilen bir mühimmatı gazeteye sarıp yağmur alabilen toprak altına gömer, bunu erler bile yapmaz, bu açıkça bir komplo demişti. Dediği videoda da yanlış hatırlamıyorsam yağmur yağmış toprak nemlenmişti.

Geçmişten ders çıkarmak lazım. Önce söyleyene bir bakmak lazım.

• Türkiye'de suçlular harbiden kalitesiz

Ulen şuncacik parayi saklayamadınız mı bana verseler ben 50 tane yere götürür saklardım 1 kutu para ya var ya yok görsellerde

Aslinda bu kendine güvenden kaynakli az buçuk siyasi arkası önü olan adam kendini Allah katından dokunulmaz melek saniyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hatırlıyor musun Generallerin içeri atıldığı Ergenekon sürecinde darbeci rütbeliler gazete kağıdına el bombası, roket atar falan sarıp toprağın altına saklamışlar diye haber yapılıyordu. Rütbeli asker çıkıp, nasıl bir asker nemli ortamda bozulabilen bir mühimmatı gazeteye sarıp yağmur alabilen toprak altına gömer, bunu erler bile yapmaz, bu açıkça bir komplo demişti. Dediği videoda da yanlış hatırlamıyorsam yağmur yağmış toprak nemlenmişti.

Geçmişten ders çıkarmak lazım. Önce söyleyene bir bakmak lazım.

Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir.
  • alvete A kullanıcısına yanıt
    VAllaha savcıların çok dikkatli olması titiz olmasi lazim

Bu ülkede gladyosundan tut mossadına ciasına cemaatına kadar her yer derinci komplocu dolu tertemiz adamı bile en kirli en namussuz en serefsiz gibi gosterebilecek kudretleri var

İşleri zor yakalayanin da yakalananin da yargiya zaten güven kalmamış millet punisher gibi kendi isini kendi görüyor şu gecen 2 dolandırıcıyi indiren amca vardi ya mesela

Gec gelen adalet adalet değildir hukuk cooook zor zamanlardan geciyor hakim savcı sayısı az cezaevi sayisi az cezaevinde olmasi gereken en az 250 300 bin kisi sokaklarda geziyo... Ulke iflah olacak gibi değil yani

Başkanım boşuna tutuklandı

Manavgat başkanımız Atatürk'ün askeri

Bu bir kumpas

Bu bir darbe... Manavgat Belediye'sinin deposundan servet çıktı! 3 kilo külçe altın, 500 bin euro... 

Adamı gerçekten boşuboşuna tutuklamışlar baklavayı yutan chplilerin kayıtları sahte. Gerçek kayıtlar Özgür Efendi'de ama o da bekliyor yazıkkkkManavgat Belediye'sinin deposundan servet çıktı! 3 kilo külçe altın, 500 bin euro... 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belediyenin deposumu?!
    1 kilo külçe altın 10x5cm birşey!
    3 kiloyu depoya mı saklamışlar...
    Odasındaki çiçeklerin altına koysan yine anlaşılmaz...
    ...
    Bu saçma ithamlar ve haberler valla iyice
    akıl ve mantıktan uzaklaşmaya başladı...

“Paraları depoda sakladım”

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

v
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manavgat Belediyesine bak sen ya .

1 kg altın zaten 5.2 milyon TL yapıyor en az 15 milyon altınlar

500 bin Euroda 25 milyon TL yapıyor.

Doların bır kısmını yemişler heralde küsüratlı kalmış 153 bin dolarda 6.5 milyon TL yapıyor.

Yani nerden baksan 50 milyon TL'ye yakın para rüşvet mi almışlar. ( Belediyeye geçeli daha 2 yıl olmadan. Yani daha 3 yılları daha vardı devlet yakalamasa 150 milyon TL leri görürdü adamların yürüttüğü para. )

Vaay anasını paralara bak ya millet boşuna okuyor boşuna çalışıyor...

Senin reisinin yıllardır dilinden düşürmediği ve yakın zamanda da hala daha sayıklayıp durduğu o kabataş olayı ile ilgili videoyu milletçek merak ediyoruz... Hatta bu herif, reisine meydan okudu, yiğitsen çık o videoyu yayınla, ben de elimdekini yayınlayacam diyerek kafa tuttu.. Reisin buna hala daha karşılık veremediği gibi, yalaka gazetecileri de bunu ona sormaya cesaret edemedi...

https://youtu.be/0d4YTxqcFl8?si=uPh8tfN6ybiJp_Zv&t=658

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Eylül 2025; 12:39:47 >

Başkan Kara’nın yeğeni Hüseyin Cem Gül, savcılıktaki ifadesinde alınan rüşvet

paralarının bir kısmının kardeşi değil “dayısının talimatıyla”, yani Kara’nın talimatıyla, arkadaş olan A.D.K.’ye verildiğini söylediğini itiraf etti.

Ardından A.D.K., savcılık huzurunda verdiği ifadede, bu parayı yine Kara’nın talimatıyla zirai depoda sakladığını kabul etti.

Yapılan depoda arama/yer gösterme işlemi sonucunda 3 kilo külçe altın, 500 bin euro ve 153 bin 160 dolar ele geçirildi.

Sanki Belediye Başkanı yapmış gibi başlık açılmış.

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

v
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Yukarıda bir ok trol itham der saçmalık der sen ayrı bir hikaye uydurup inanırsın izahınız olmayınca mizah oluyorsunuz.

RTE yalan söylemiş değil mi? Sonuçta video çıkmadı ortaya. Özgür reisine söyle ve öğrende başkanım bunlar Oyun tamam ok koyunlar yutarda ama sen neden partiden manavgat chp den kaç tane kişiyi ihraç etmeye kalktın?

Baklava kutuları altınlar depolar hepsi yalan zaten senin yayınlayamadığın var olup olmadığı sadece sende saklı video gerçekManavgat Belediye'sinin deposundan servet çıktı! 3 kilo külçe altın, 500 bin euro... 

Özgür REİSİM SENDE BULUNAN BU stratejik zekayla uçuyoruz iddianame çıkınca açıklamak yerine gel buyur yayınlada akplisi iktidarı rezil olsun MAHKEMEYE DELİLİNİ GÖSTERManavgat Belediye'sinin deposundan servet çıktı! 3 kilo külçe altın, 500 bin euro... Eeeee boşu boşuna yatmasın pürüpak CHP'li başkanım...

Chp de komedi bitmez senin gibilerini kandırmak içinde RTE de açıklasın BEN YALAN SÖYLEDİM TAMAM YALNIZ RTE DE SÖYLEDİ demenin ok trollere yediriilmiş halini kabul etmek yeterli...

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt
    Hani akp ve chp kapatilma nidalarin.. Ben okopoyo oy vomorommm okosodo kopotolsonn... Ahaha kopamadin partinden demi caliyor ama calisiyorcu...

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.