Şimdi Ara

Malphite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sorum olacak size. Malphite için solotop mu yoksa jungle mı gitmek daha iyidir? Bence her ikisine de yakışan bir champion ama jungle daha ağır basar gibime geliyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana kalırsa solo top git. Jungle'nin gank potansiyeli biraz etkisiz bana kalırsa. Tamam slowu var yere vurup damagesi varda solo top daha iyidir gibime geliyo. Tank zaten bi çok solo topun antisi sıkıntı'da çekmezsin.
  • Ranked oyunlarda kolay counterlanıyor genelde, range karakterler ile ( nidale, teemo ), Ama muhtemelen full armor stacklayacağın için gp, panth gibi champlar sorun olmuyor dps bi jungler yoksa lanede tek kill alman kolay değil ben 1v1 de sadece ulti+ lvl 5'i hafife alıp low hp ile kafa tutanları almışımdır, onun dışında farmıma bakarım, düşman elbet sıkılıp kule altı dalmaya çalışıyor, exhoust ve ulti ile ölen kendisi oluyor :) Ulti açık olduğu sürece ganklardan kaçmak kolay, neredeyse 2 flash mesafesi atlıyor.
    Jungler olarak, hızlı farm açısından e fullenmesi gerekiyor buda q düşük levelde kaldığından lanelerde çok cc yoksa kill almanız zor ama level 6 dan sonra affetmez :)
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 27 Ocak 2018; 16:55:59 >
  • Malphite yeni keşfettim ben de potansiyelini. Vuruşları düşük ama önemli olan sağlamlığı.

E skilli sadece hasar vermiyor. Armor'un %50'si kadar ekstra hasar vuruyor. Ayrıca E ile vurduğunuzda rakibin AS düşüyor. Olaf'a karşı oynarken, eğer mana regen fazlaysa, blue buff olmadan sürekli Q E spamlayabilirsiniz. Kastırmazsınız. Ama mana sıkıntınız varsa o zaman bölgenize sahip çıkmak zor.

Beni en çok zorlayan Olaf, onun haricinde sorun yok. Çünkü adam gank yemiyor. Yani böyle saçma bir karakter olur mu .Bunu oyundan komple silsinler. Blitz ile Q atıyorum herif can't be disabled ? O ne lan öyle? Hadi stun, slow snare anlarız ama knock up, knock back, grab neden işe yaramıyor?

Bence olaf KOMPLE OYUNDAN SİLİNMELİ. Abartı bir karakter. Neyse bunun konumuzla alakası yok zaten birazdan Olaf Fanboyları gelir.

Mesele şu: Alistar'ın 15 saniyede bir yaptığı hareketi biz yapmak için Malphite ile 120 saniye bekliyoruz (Malphite ult=Alistar Q). Cooldownlar çok yüksek. Jungle çok zayıf. Tek olayı splash damage. Jungle başlarken mutlaka W ile başlaman gerekiyor. Sonra E veriyorsun. lv 2'de gank yapmak imkansız. Mana kullanan bir karakter olduğu için herhangi bir enerji kaynağı kullanmayan karakterlere karşı daha zayıf jungle olayı. Eğer E ile başlarsan, birinin mutlaka blue keserken yardım etmesi lazım. Hemen 2 lv olduğunda da bir nautilius gibi gank bekleme. Q sadece %13 slow veriyor, Yani önce mid ganklemek çok mantıksız. Bot lane carry'leri gankleyebilirseniz gankleyin. Top lane çok sıkıntıdaysa oraya gidin ama mid gank'ler çok verimsiz Malphite ile. Amumu gibi gap closer bir karakter değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Malphite yeni keşfettim ben de potansiyelini. Vuruşları düşük ama önemli olan sağlamlığı.

E skilli sadece hasar vermiyor. Armor'un %50'si kadar ekstra hasar vuruyor. Ayrıca E ile vurduğunuzda rakibin AS düşüyor. Olaf'a karşı oynarken, eğer mana regen fazlaysa, blue buff olmadan sürekli Q E spamlayabilirsiniz. Kastırmazsınız. Ama mana sıkıntınız varsa o zaman bölgenize sahip çıkmak zor.

Beni en çok zorlayan Olaf, onun haricinde sorun yok. Çünkü adam gank yemiyor. Yani böyle saçma bir karakter olur mu .Bunu oyundan komple silsinler. Blitz ile Q atıyorum herif can't be disabled ? O ne lan öyle? Hadi stun, slow snare anlarız ama knock up, knock back, grab neden işe yaramıyor?

Bence olaf KOMPLE OYUNDAN SİLİNMELİ. Abartı bir karakter. Neyse bunun konumuzla alakası yok zaten birazdan Olaf Fanboyları gelir.

Mesele şu: Alistar'ın 15 saniyede bir yaptığı hareketi biz yapmak için Malphite ile 120 saniye bekliyoruz (Malphite ult=Alistar Q). Cooldownlar çok yüksek. Jungle çok zayıf. Tek olayı splash damage. Jungle başlarken mutlaka W ile başlaman gerekiyor. Sonra E veriyorsun. lv 2'de gank yapmak imkansız. Mana kullanan bir karakter olduğu için herhangi bir enerji kaynağı kullanmayan karakterlere karşı daha zayıf jungle olayı. Eğer E ile başlarsan, birinin mutlaka blue keserken yardım etmesi lazım. Hemen 2 lv olduğunda da bir nautilius gibi gank bekleme. Q sadece %13 slow veriyor, Yani önce mid ganklemek çok mantıksız. Bot lane carry'leri gankleyebilirseniz gankleyin. Top lane çok sıkıntıdaysa oraya gidin ama mid gank'ler çok verimsiz Malphite ile. Amumu gibi gap closer bir karakter değil.

Vay efendim sen nasıl olafa nasıl laf edersin cok dengeli ve özel bir champ op degil bisi degil aman sen nası silinsin dedinde vs.............

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Malphite yeni keşfettim ben de potansiyelini. Vuruşları düşük ama önemli olan sağlamlığı.

Madem olaftan bu kadar çekiyorsun git olaf oyna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Olaf'ın ultisine bir ayar çekilsin, oyuna denge gelsin.

En azından CC'lerin belli bir limiti olsun. Herif tanrı gibi hiçbir şey işlemiyor.
  • Jungle git, ulti, slow, red buff garanti kill oluyor.

Bot lane gidersen double bile alabilirsin hatta ultinle
  • Solotopda singed ile hep olumlu sonuçlar elde ederim. Malphite'da solotop giderken rakibini outfarm bırakabilir misin peki bir singed kadar?

• malphitenin damage düşük ama öküz gibi tank ya. Heleki pasifi allhm o pasif açıldımı rahat rahat minnionarada yaklaşır sanada :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.