Şimdi Ara

Malesef Asphalt 8 durduruldu hatası alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • arkadaşlar bugün asphalt8 çıktı bende apksını ve sd dosyasını indirip LG Nexus 4 üme kurdum eskiden tüm oyunların apksını indirip kurardım ama android 4.3 geldiğinden beri yüklediğim apk ların birçoğunda malesef durduruldu hatası veriyor bu sorun nasıl çözülür ? Vegas gangsteri oyununda da aynı sorunu alıyorum bıktım artık ya 4.3 e güncellediğimden beri bu sorun bir türlü çözülmedi. Lütfen yardım edin!!!

• yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar ya?
  • demekki apk'sını alıp kurunca problem çıkıyor 4.3te. 0.99 dolara orjinali alıp dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

demekki apk'sını alıp kurunca problem çıkıyor 4.3te. 0.99 dolara orjinali alıp dene

Asphalt 8 i hallettim de vegas hala olmuyor galiba onu satın alıcam ama şu fiyatlar TL olsa çok iyi olacak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alaka tl olmasiyla anlamadim zaten satin aldiginda kuru tl olarak degisiyor oyle yansiyor kredi kartina. ayrica 2 liralik oyunuda satin alin sonra neden androidde duzgun oyun yok neden oyun ici parali yapiyorlar diye agliyoruz. sozum herkese .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,asphlat 8 sorununu nasıl çözdünüz? Bende nexus 4 e google play dan asphalt 8 i ücretsiz yükledim,fakat açılırken "maalesef asphalt 8 durdu" diye hata veriyor. @Falcon0697
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.